- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.920
- 148
- 23
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #64.861
OlmusGece 3:30dan sonra fln galiba oluyo
Bende de tuttu. Karnım ikisinde de büyüktü ama bu da şekli çok farklı ondaok farklıydı kız da erkek de farklı oluyor gerçekten
Alalım atalım çantaya o zaman bunlardan
Olmamış beybi
Uyumadık ki kalkalımİseme seanslariiiiikalkin hahoooooo
Niye kiz dpguruyon mu yoksamUyumadık ki kalkalım
Akşam iki bardak çay içeyim dedim biraz geç içtim, bütün uykum kaçtıNiye kiz dpguruyon mu yoksam
GünaydınKızlar günaydın hastane çantasına hangi marka boyutta bez koydunuz? Ben de 2 numara sleepy bionatural ve prima premium care 1 numara var hangisinden koysam? Veya ikisini de denesem mi aynı anda?
İkisinde de belden hiç vurmadı ama bence bu anne yapısında. İkiz hem kızı hem oğlu olanlar ne yapıyorDoğum şekli de değişecek mi onu merak ediyorum, sancılar kızda belden vururerkek de kasıkta vurur falan diyolar
Prima premium 1 numara koydum ben. Onu kullanmak niyetim o yüzden onunla baslayagım.Kızlar günaydın hastane çantasına hangi marka boyutta bez koydunuz? Ben de 2 numara sleepy bionatural ve prima premium care 1 numara var hangisinden koysam? Veya ikisini de denesem mi aynı anda?
Nerden anladın.?Aslında haftan için düşük bir ihtimalKızlar bu bebek ters döndü galiba. Bu haftada olacak iş mi
Günaydın herkeseKızlar günaydın hastane çantasına hangi marka boyutta bez koydunuz? Ben de 2 numara sleepy bionatural ve prima premium care 1 numara var hangisinden koysam? Veya ikisini de denesem mi aynı anda?
Aynen aynen. Hafif gerginim de, her şeye sinir oluyorum. Biraz nevrotik bi hal aldım sankiSeni ssvd de heyecenladiryor demi ondan bence biraz beklentidesin ve merakta var tabi
Dün gece bir düğüne uğradık 1 saat kadar. Kenarda oturdum, ne oynadım ne gezindim ama bence yüksek müzik sesini duyuyor bebisler. Düğünde kaldığım süre boyunca tepindi. Eve gelip uzandiktan sonra rahatladım ancak.Sağlıkla gelsin vaktinde ama acaba oturduğun yattığın pozisyon unu beğenmedi ki benimki beğenmezse değişmeden vurmayı kesmiyor
Ben 3 kere kalktım, görevlerimi yerine getirdimİseme seanslariiiiikalkin hahoooooo
Ben 2 kereBen 3 kere kalktım, görevlerimi yerine getirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?