Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar günaydın hastane çantasına hangi marka boyutta bez koydunuz? Ben de 2 numara sleepy bionatural ve prima premium care 1 numara var hangisinden koysam? Veya ikisini de denesem mi aynı anda?

Kızlar günaydın hastane çantasına hangi marka boyutta bez koydunuz? Ben de 2 numara sleepy bionatural ve prima premium care 1 numara var hangisinden koysam? Veya ikisini de denesem mi aynı anda?
Günaydın sleppy 1 numara koydum ekolojik olması lazim ya da bio natural. 1 numara göze epey küçük gelecektir ama benim baby da minik zaten

Prima premium 1 numara koydum ben. Onu kullanmak niyetim o yüzden onunla baslayagım.

Günaydın herkese ben de prima premium care koydum çünkü 2 ve 3 numara da ondan aldım.

Sağlıkla gelsin vaktinde ama acaba oturduğun yattığın pozisyon unu beğenmedi ki benimki beğenmezse değişmeden vurmayı kesmiyor
Dün gece bir düğüne uğradık 1 saat kadar. Kenarda oturdum, ne oynadım ne gezindim ama bence yüksek müzik sesini duyuyor bebisler. Düğünde kaldığım süre boyunca tepindi. Eve gelip uzandiktan sonra rahatladım ancak.
Oynamayı da pek severim içim gitti valla akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…