- 24 Haziran 2013
- 1.356
- 3.892
- 333
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #64.881
Emin misin, su içinde bir kez baş aşağı dönünce kafaları ağır olduğundan tekrar makat gelise dönmeleri zor. Kemiklere doğru yerleşmeye çalışırken kafalarının üzerinde dönüyorlar belki öyledir.Kızlar bu bebek ters döndü galiba. Bu haftada olacak iş mi
Senin yerine bebiş oynamış canım nasıl yönlendiriyorlar ama bizi benimde aklım avm de alamadıklarında kaldı bi başladı vurmaya hemen çıkmak zorunda kaldıkDün gece bir düğüne uğradık 1 saat kadar. Kenarda oturdum, ne oynadım ne gezindim ama bence yüksek müzik sesini duyuyor bebisler. Düğünde kaldığım süre boyunca tepindi. Eve gelip uzandiktan sonra rahatladım ancak.
Oynamayı da pek severim içim gitti valla akşam
Geçen ayni şeyi yaptım nasıl canım çekti 1 bardak içtim bütün gece delirdim sabah 6 da sızmışımAkşam iki bardak çay içeyim dedim biraz geç içtim, bütün uykum kaçtı
Ben bu hafta başında öyle bir ortamdaydim, cokda severim oynamayi senin gibi içim gtti en sonunda dayanamadım kalkdim Trakya halayı var biraz yavaş deryalar diye onda halay çektimDün gece bir düğüne uğradık 1 saat kadar. Kenarda oturdum, ne oynadım ne gezindim ama bence yüksek müzik sesini duyuyor bebisler. Düğünde kaldığım süre boyunca tepindi. Eve gelip uzandiktan sonra rahatladım ancak.
Oynamayı da pek severim içim gitti valla akşam
2 numara sleepy koydum benKızlar günaydın hastane çantasına hangi marka boyutta bez koydunuz? Ben de 2 numara sleepy bionatural ve prima premium care 1 numara var hangisinden koysam? Veya ikisini de denesem mi aynı anda?
Benim de ayakta bir saat kalınca falan iş yaparken sert hareket ediyor ama vajinaya vurmadı ağrı. Eklemlerde de yoğun ağrı yok. Bende mi sorun var diye düşünmeye başladım.Görmemişin normal doğumu olmuş her tekmeyi doguruyorum zannetmiş
Su anki durumum bu. Bebe bi vuruyo vajinaya dogru, aha geliyo diyorum. Sancı falan düşündüğüm yok, vura vura çıkacak sanki agrımadan.
Çok odaklandım herhalde ya az kaldı falan diye. Az akıldan çıkarmak rahatlamak lazım
Allah a sükür her hamileligin olasi skntiları vardi tabi ama çok da sükrediyorum geriye dönunce iyiydi diyorum vallahi. Guzel temennilerin icin sağol hepimiz insallah.Insallah vaktinde guzel bir dogum gerceklestirisin , zaten gozlemledigim kadariyla rahat bi hamilelik gecirdin sonuda boyle guzel bitecek inan hepimiz vaktiyle kavusalim insallah
Benim de 3. Gün. Nezle, baş ağrısı devam. Kendiliğinden geçmesini bekledim olmadı.Günaydın kızlar
Bu hava değişimleri mahvetti beni çarpmıştı hala iyileşemedim ya
Hic sinir olma ya akışına bırak cok guzel olacak dogumunAynen aynen. Hafif gerginim de, her şeye sinir oluyorum. Biraz nevrotik bi hal aldım sanki
Banada oglan kolay dogar diyorlarDoğum şekli de değişecek mi onu merak ediyorum, sancılar kızda belden vururerkek de kasıkta vurur falan diyolar
Benim hep kasıkta oldu agri ikisinde de hissetmedim belde ve benim dogumlarim kolaydiBanada oglan kolay dogar diyorlarbalik gibi kayar cikar hic anlamzsin bile diyorlar sanci şekli kasıktan baslayip ayak ucuna kadar inermiş falan ,epidural olacagim icin bunlarin hic birini hissetemyecgim dedim
Aynı fikirdeyim.Herşey planlandığı gibi gitsin diye çabam canım şunun şurasında 3 gün kaldı
amannn bırakalım olduğu gibi ilerlesin
Sleepy bio natural 1 koydum. Küçük olduğunu bilmeden almıştım.Kızlar günaydın hastane çantasına hangi marka boyutta bez koydunuz? Ben de 2 numara sleepy bionatural ve prima premium care 1 numara var hangisinden koysam? Veya ikisini de denesem mi aynı anda?
Insallah buda oyle doğar canimBenim hep kasıkta oldu agri ikisinde de hissetmedim belde ve benim dogumlarim kolaydi
Dogurda kurtulak yavKiz oluyodum ya bebek kasildi o ara bi oksuruk geldiacidan kivrandim
Gelmiyiiiiii gelmiyiiii az kaldi kolumu sokup tutup cikarcamDogurda kurtulak yav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?