Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar bu bebek ters döndü galiba. Bu haftada olacak iş mi
Emin misin, su içinde bir kez baş aşağı dönünce kafaları ağır olduğundan tekrar makat gelise dönmeleri zor. Kemiklere doğru yerleşmeye çalışırken kafalarının üzerinde dönüyorlar belki öyledir.

Senin yerine bebiş oynamış canım nasıl yönlendiriyorlar ama bizi benimde aklım avm de alamadıklarında kaldı bi başladı vurmaya hemen çıkmak zorunda kaldık

Ben bu hafta başında öyle bir ortamdaydim, cokda severim oynamayi senin gibi içim gtti en sonunda dayanamadım kalkdim Trakya halayı var biraz yavaş deryalar diye onda halay çektim annem diyor bak hizlanirsa çik yok dedim hizlanmaz o dışardan çok komik gorundugune eminim koca gobegimle

Benim de ayakta bir saat kalınca falan iş yaparken sert hareket ediyor ama vajinaya vurmadı ağrı. Eklemlerde de yoğun ağrı yok. Bende mi sorun var diye düşünmeye başladım.

Nadiren pelvik ağrırdı. Şimdi çok ağrı da yok. Ne olsa başka birşey arıyoruz işte.

Insallah vaktinde guzel bir dogum gerceklestirisin , zaten gozlemledigim kadariyla rahat bi hamilelik gecirdin sonuda boyle guzel bitecek inan hepimiz vaktiyle kavusalim insallah
Allah a sükür her hamileligin olasi skntiları vardi tabi ama çok da sükrediyorum geriye dönunce iyiydi diyorum vallahi. Guzel temennilerin icin sağol hepimiz insallah.

Doğum şekli de değişecek mi onu merak ediyorum, sancılar kızda belden vururerkek de kasıkta vurur falan diyolar
Banada oglan kolay dogar diyorlar balik gibi kayar cikar hic anlamzsin bile diyorlar sanci şekli kasıktan baslayip ayak ucuna kadar inermiş falan ,epidural olacagim icin bunlarin hic birini hissetemyecgim dedim

Banada oglan kolay dogar diyorlar balik gibi kayar cikar hic anlamzsin bile diyorlar sanci şekli kasıktan baslayip ayak ucuna kadar inermiş falan ,epidural olacagim icin bunlarin hic birini hissetemyecgim dedim
Benim hep kasıkta oldu agri ikisinde de hissetmedim belde ve benim dogumlarim kolaydi

Kızlar günaydın hastane çantasına hangi marka boyutta bez koydunuz? Ben de 2 numara sleepy bionatural ve prima premium care 1 numara var hangisinden koysam? Veya ikisini de denesem mi aynı anda?
Sleepy bio natural 1 koydum. Küçük olduğunu bilmeden almıştım. Ama ilk etapda olur diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…