Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benim de 3. Gün. Nezle, baş ağrısı devam. Kendiliğinden geçmesini bekledim olmadı.

Adaçayını içmesem mi dedim ama sanırım içmem gerekecek.
Aynen hiç gerileme yok sanki her sabah tekrra hastalanıyorum. Tavuk çorbası yaptım gelip gidip ondan içiyorum limon sıkıp biraz rahatlatiyo.

Ben olsam oynamıştım

Bir daha bu gruptakilerle tekrar gebelik sansimiz olamayacak ne yazıkki aaa dostlarrr

Hepimiz dogurup bebeklerimizle ilgielnirken bu topik maziye dogru ilerleyecek ve sessizce gidecek bu limandan olsun arada okurum anı demi sonuçta az sey konusmadik bee ah ahh

Dogumlara sayılı gunler kaldı zaman gecmiyor diyorduk simdi ise yolun sonuna geldik elimden geldigince topigi canlandirmaya goy goy yapmaya çalıştım ,bence mutlu gebelik mutlu bebek demek bu surecte sizlerinde yuzunu gulduruysem ne mutlu canlar

Kızlar günaydın hastane çantasına hangi marka boyutta bez koydunuz? Ben de 2 numara sleepy bionatural ve prima premium care 1 numara var hangisinden koysam? Veya ikisini de denesem mi aynı anda?
Günaydın. Ben 1 pk 1 no 1 pk 2 no premium care alıp atmıştım kenara. 1 nosundan koyacağım bebelerim iri doğmuştu küçük olmamıştı bunda da öyle aldım bakalım hayırlısı.
Kızlar akşam bebiş için hediyeliklere bakarken salonda sızmışım eşim de ondan rahatsız oluyorum sanmış ses etmemiş ödü patlıyo zaten bacağını falan üstüme atarsa diye düzgün uyuyamıyo işine gelmiştir
Asetat kapaklı kraft kutu aldım bağlamak için de jüt ipi aldım içine tek içimlik kahve, çikolata ve lokum koyacağım. Tek tek sargılı lokumlar buldum onlardan alacağım. Mehmet efendi kahvelerini de 120 li kutuda buldum en uygun aslında fazla ama olsun evde dursun eşe dosta hediye de edilir kendimiz de içeriz. 80 tane çikolata yetecek mi acaba diyorum normalde 80 kişinin gelmesi mümkün değil ama görmemiş gibi üçer beşer alırlarsa kötü özellikle kaynanamın komşuları yaparlar o yüzden ona 30 tanesini göndercem gelen kişi sayısına göre tepsiye koyup versin ellerine
Çamaşırları yıkarken reels yaparım diye çekmiştim bir türlü ütüleme ve hazırlama faslına geçemedim bugün yapayım da 34.haftadayız sesine uygun olsun

Kızlar çıktık kontrolden nst iyi kasılma yok şimdilik kilosu 3700 olmuş bi haftaya 250gram daha almış, bu hafta ben yediğime hiç dikkat etmedim aslında ne kaşar ne muz ne süt içmedim çok kötü beslendim 2 kilo almışım hatta

Eklentiler

• 20220618_111838.webp
    22 KB · Görüntüleme: 69
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…