- 6 Ağustos 2021
- 514
- 1.611
- 33
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #64.901
Aynen hiç gerileme yok sanki her sabah tekrra hastalanıyorum. Tavuk çorbası yaptım gelip gidip ondan içiyorum limon sıkıp biraz rahatlatiyo.Benim de 3. Gün. Nezle, baş ağrısı devam. Kendiliğinden geçmesini bekledim olmadı.
Adaçayını içmesem mi dedim ama sanırım içmem gerekecek.
Geri basi mi yukari geldi diyorsunKızlar bu bebek ters döndü galiba. Bu haftada olacak iş mi
Ben olsam oynamıştımDün gece bir düğüne uğradık 1 saat kadar. Kenarda oturdum, ne oynadım ne gezindim ama bence yüksek müzik sesini duyuyor bebisler. Düğünde kaldığım süre boyunca tepindi. Eve gelip uzandiktan sonra rahatladım ancak.
Oynamayı da pek severim içim gitti valla akşam
1 numara baby turcoKızlar günaydın hastane çantasına hangi marka boyutta bez koydunuz? Ben de 2 numara sleepy bionatural ve prima premium care 1 numara var hangisinden koysam? Veya ikisini de denesem mi aynı anda?
Dışarda bakıyorlar zatenBen de son zamanlarda vücuduma takmaya başladım. Son aylarda gobegim çok büyüdü gibi geliyorbir an önce dogursam da insanı boyutlara dönsem. Sanki disarda herkes bana bakıyor
Ahh bee 9 ay bitiyor
Öyle gerçekten. Ömür geçiyor beeAhh bee 9 ay bitiyoryolun sonu görünüyor
Ben diyom nasıl dogurcam biraz daha mı kalsa bu diyo dogurakDogurda kurtulak yav
37den sonra ben de affetmemBen olsam oynamıştım
Sağol canım benim, böyle şeyleri daha fazla duysam daha pozitif olurdum herhaldeHic sinir olma ya akışına bırak cok guzel olacak dogumun
Günaydın. Ben 1 pk 1 no 1 pk 2 no premium care alıp atmıştım kenara. 1 nosundan koyacağım bebelerim iri doğmuştu küçük olmamıştı bunda da öyle aldım bakalım hayırlısı.Kızlar günaydın hastane çantasına hangi marka boyutta bez koydunuz? Ben de 2 numara sleepy bionatural ve prima premium care 1 numara var hangisinden koysam? Veya ikisini de denesem mi aynı anda?
Su an ulaşılabilir sınırlarım içinde bir deniz olsa kimse tutamaz beniKızlar denize giriyor musunuz? Doktor girebilirsin dedi ama ben üşütmekten, sonra da kasık ağrısı çekmekten korkuyorum
Kararsızım ama çok da canım istiyor
Bazı yaşlı teyzeler Allah kurtarsın kızım diyorlar yanımdan geçerkenBen de son zamanlarda vücuduma takmaya başladım. Son aylarda gobegim çok büyüdü gibi geliyorbir an önce dogursam da insanı boyutlara dönsem. Sanki disarda herkes bana bakıyor
Maşallah bir tosuncuk dahaKızlar çıktık kontrolden nst iyi kasılma yok şimdilik kilosu 3700 olmuş bi haftaya 250gram daha almış, bu hafta ben yediğime hiç dikkat etmedim aslında ne kaşar ne muz ne süt içmedim çok kötü beslendim 2 kilo almışım hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?