Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273

Kızlar denize giriyor musunuz? Doktor girebilirsin dedi ama ben üşütmekten, sonra da kasık ağrısı çekmekten korkuyorum
Kararsızım ama çok da canım istiyor
Malum burda deniz yok bende havuz istiyorum ama enfeksiyon kapmaktan korkuyorum

Selamlar kızlar şimdi 2 sorum var. Ben çantaya 1 paket depend koydum 2-3 tane de külot. Yeterli olur mu?
Bir de yatıp ayaklarımı uzattığım kasığımda çekilme, ağrı hatta acı oluyor. Normal mi bu haftada olması?

Kızlar denize giriyor musunuz? Doktor girebilirsin dedi ama ben üşütmekten, sonra da kasık ağrısı çekmekten korkuyorum
Buralarda hava daha denize girilecek gibi değil haftaya sıcak olacakmış çocuklar ister kesin bende kara kara düşünüyorum mikrop kaparım diye de korkuyorum ben bir de su serin oluyor üşürsem diye

Ben bu hafta sonu gidecektim eşimin işi çıktı. Hafta içi kesin gideceğim ama. 2 hafta önce gittim ve hiçbir şey olmadı şükür çıkınca hemen değiştirdim bikinimi.

Evet bende de oluyor sanki fıtık varmış da agriyirmus gibi

Bence yeterli zaten 1-2 gün kalacaksın baktın yetmiyor hastane etrafında eczane dolu aldırırsın hatta hastaneler de veriyor ama sanmıyorum hepsini kullanacağını özellikle sezaryanda öyle çok kanama olmuyor zaten.
Son aydayız tüm kasılmalar acılar ağrılar normal artık bence. Sancı gibi olursa korkuyor insan sadece erken diye ama herşey olacağına varır artık büyüdüler Allahın izniyle bir şey olmaz.

Kizlar ben hiç almadım ama bu süt yapan toz ya da çaylar dan alıp o tarz içecekleri çantaya koymaya gerek var mı mutlaka almalı miyiz ???

Kizlar ben hiç almadım ama bu süt yapan toz ya da çaylar dan alıp o tarz içecekleri çantaya koymaya gerek var mı mutlaka almalı miyiz ???
Ben dün Haziran annelerinde şöyle bir sey gördüm.
Ben zaten kullanmam da öyle bir sey.
Sana da atayım

Ben dün Haziran annelerinde şöyle bir sey gördüm.
Ben zaten kullanmam da öyle bir sey.
Sana da atayımEki Görüntüle 3085675
Kimyon , hummana, Milk tea gibi tüm sut yapan ürünlerde dahil sanırım buna anladim canim bestlak farklı ama galiba. İnşallah gerek kalmaz da bol bol sutumuz olur , almayayım suan o zaman bu tarz urunler

Bu sefer doğuracak galiba

Kemeraltindan çikolata aldığında aldığın yeri yazarsan çok sevinirim ben geçen hafta gittim ama göremedim cikolataci,daha doğrusu öncelik o değildi diye görmemiş olabilirim .
Kemeraltinda İmren şekerleme diye bir yerden alacağım çikolatayı, Pelit marka çikolata. İstersek orada sticker, isimli kutu falan yapıyorlarmış. Her şeyiyle hazır için 72 tanesi 190 tl dediler
Daha erkenmiş gibi geliyor bu pelvis ağrıları için aşağıda değil çünkü bebişim. Zamanında gelsinler de başka bir şey istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…