- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.920
- 148
- 23
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #64.921
Bir daha bu gruptakilerle tekrar gebelik sansimiz olamayacak ne yazıkki aaa dostlarrr
Hepimiz dogurup bebeklerimizle ilgielnirken bu topik maziye dogru ilerleyecek ve sessizce gidecek bu limandan olsun arada okurum anı demi sonuçta az sey konusmadik bee ah ahh
Dogumlara sayılı gunler kaldı zaman gecmiyor diyorduk simdi ise yolun sonuna geldik elimden geldigince topigi canlandirmaya goy goy yapmaya çalıştım ,bence mutlu gebelik mutlu bebek demekbu surecte sizlerinde yuzunu gulduruysem ne mutlu canlar
Malum burda deniz yok bende havuz istiyorum ama enfeksiyon kapmaktan korkuyorumKızlar denize giriyor musunuz? Doktor girebilirsin dedi ama ben üşütmekten, sonra da kasık ağrısı çekmekten korkuyorum
Kararsızım ama çok da canım istiyor
Sitede var herkes giriyor ben izliyorum havuz deniz gibi değil imkan bulsan bile girmemeni tavsiye ederim hatta bu yıl hiç girmem herhalde
Malum burda deniz yok bende havuz istiyorum ama enfeksiyon kapmaktan korkuyorum
Buralarda hava daha denize girilecek gibi değil haftaya sıcak olacakmış çocuklar ister kesin bende kara kara düşünüyorum mikrop kaparım diye de korkuyorum ben bir de su serin oluyor üşürsem diyeKızlar denize giriyor musunuz? Doktor girebilirsin dedi ama ben üşütmekten, sonra da kasık ağrısı çekmekten korkuyorum
Ben bu hafta sonu gidecektim eşimin işi çıktı. Hafta içi kesin gideceğim ama. 2 hafta önce gittim ve hiçbir şey olmadı şükür çıkınca hemen değiştirdim bikinimi.Kızlar denize giriyor musunuz? Doktor girebilirsin dedi ama ben üşütmekten, sonra da kasık ağrısı çekmekten korkuyorum
Ya ne saçmaBazı yaşlı teyzeler Allah kurtarsın kızım diyorlar yanımdan geçerken
Evet bende de oluyor sanki fıtık varmış da agriyirmus gibiSelamlar kızlar şimdi 2 sorum var. Ben çantaya 1 paket depend koydum 2-3 tane de külot. Yeterli olur mu?
Bir de yatıp ayaklarımı uzattığım kasığımda çekilme, ağrı hatta acı oluyor. Normal mi bu haftada olması?
Göbeğim erkek bebek göbeğine çok uyumlu sipsivri gerçekten farklı duruyorYa ne saçmasanki içimizde illet var da Allah kurtarsın diyorlar
Kaparsın zaten.
Malum burda deniz yok bende havuz istiyorum ama enfeksiyon kapmaktan korkuyorum
Bence yeterli zaten 1-2 gün kalacaksın baktın yetmiyor hastane etrafında eczane dolu aldırırsın hatta hastaneler de veriyor ama sanmıyorum hepsini kullanacağını özellikle sezaryanda öyle çok kanama olmuyor zaten.Selamlar kızlar şimdi 2 sorum var. Ben çantaya 1 paket depend koydum 2-3 tane de külot. Yeterli olur mu?
Bir de yatıp ayaklarımı uzattığım kasığımda çekilme, ağrı hatta acı oluyor. Normal mi bu haftada olması?
Ben havuza hic girmiyorum. Belki ilk giren ben olursam olabilir:)Sitede var herkes giriyor ben izliyorum havuz deniz gibi değil imkan bulsan bile girmemeni tavsiye ederim hatta bu yıl hiç girmem herhalde
Ahhh normal zamanda olsa çoktan atlamıştım ama bu yıl çok zor nasıl canım çekiyor oğlumla eşimi zorla yolladım onlara bakıp seviniyorumBen havuza hic girmiyorum. Belki ilk giren ben olursam olabilir:)
Ben dün Haziran annelerinde şöyle bir sey gördüm.Kizlar ben hiç almadım ama bu süt yapan toz ya da çaylar dan alıp o tarz içecekleri çantaya koymaya gerek var mı mutlaka almalı miyiz ???
Kimyon , hummana, Milk tea gibi tüm sut yapan ürünlerde dahil sanırım buna anladim canim bestlak farklı ama galiba. İnşallah gerek kalmaz da bol bol sutumuz olur , almayayım suan o zaman bu tarz urunlerBen dün Haziran annelerinde şöyle bir sey gördüm.
Ben zaten kullanmam da öyle bir sey.
Sana da atayımEki Görüntüle 3085675
Bu sefer doğuracak galibaBir daha bu gruptakilerle tekrar gebelik sansimiz olamayacak ne yazıkki aaa dostlarrr
Hepimiz dogurup bebeklerimizle ilgielnirken bu topik maziye dogru ilerleyecek ve sessizce gidecek bu limandan olsun arada okurum anı demi sonuçta az sey konusmadik bee ah ahh
Dogumlara sayılı gunler kaldı zaman gecmiyor diyorduk simdi ise yolun sonuna geldik elimden geldigince topigi canlandirmaya goy goy yapmaya çalıştım ,bence mutlu gebelik mutlu bebek demekbu surecte sizlerinde yuzunu gulduruysem ne mutlu canlar
Kemeraltinda İmren şekerleme diye bir yerden alacağım çikolatayı, Pelit marka çikolata. İstersek orada sticker, isimli kutu falan yapıyorlarmış. Her şeyiyle hazır için 72 tanesi 190 tl dedilerKemeraltindan çikolata aldığında aldığın yeri yazarsan çok sevinirimben geçen hafta gittim ama göremedim cikolataci,daha doğrusu öncelik o değildi diye görmemiş olabilirim .
Daha erkenmiş gibi geliyor bu pelvis ağrıları için aşağıda değil çünkü bebişim. Zamanında gelsinler de başka bir şey istemiyorumBence yeterli zaten 1-2 gün kalacaksın baktın yetmiyor hastane etrafında eczane dolu aldırırsın hatta hastaneler de veriyor ama sanmıyorum hepsini kullanacağını özellikle sezaryanda öyle çok kanama olmuyor zaten.
Son aydayız tüm kasılmalar acılar ağrılar normal artık bence. Sancı gibi olursa korkuyor insan sadece erken diye ama herşey olacağına varır artık büyüdüler Allahın izniyle bir şey olmaz.
Kiz gitmiycem zaten sadece canim istiyor tovbeeeKaparsın zaten.
Melek, her konuda şansını zorluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?