Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar 1 günde taburcu oldum eve geldim..bebekler küvezde kontrol amaçlı duracaklar..tek iyi olsunlarben toparlanıyor onlar gelene kadar..
Maşallah canım sende enerji topla biraz evde emin ellerdeler bolbol dinlen uyu çok lazım olacak sonra bu enerji gözün Aydın Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin

Ay maşallah kilosu çok iyi, boyu kaç cm acaba

Teşekkür ederim herkese bendede tatlı tatlı günlerimizi gecirdik. Fikir verdik birbirimize. Teselli ettik. Destek olduk. Ama dediğin doğru. Ben geçen 10 sene önceki topigimi açtım okudum. Orda da neler neler konuşmusuz. Sonra bebekler doğunca azalmis azalmış. Herkes emzirmeyi süt sagmaydi, gaz cikarmaydi, uykusuzluktu derken haftada 1 ancak yazmaya başlamış.

Ama gerçekten güzel paylaşımlar ve mutlu günleri beraber yaşadık.

36 da doğan bir sürü bebek var canım son haftalarımız artık vücut kendini hazırlıyor biraz da bence ee bebeler de büyüdü rahim zorlanıyor bazen de yoruluyoruz veya üşüyoruz devamlı değilse kanama su falan yoksa korkmamak lazım ben geçenlerde baya bel kasık sancısı çektim dr a gidene kadar geçti
Bu arada grubun cimrisi olarak 72 tane çikolataya 190 tl verme derim

Benim anlamadığım 32 hafta erken doğum sana nasıl normale izin verirler? Hemen doğuma almaları gerekiyordu. Yine de ssvd için risk oluşturmaz sanki ya

Evet canım güvenemedim başka doktora
İnan bilmiyorum canım öyle kötü bir doğum tecrübesi yaşadım ki şimdi bile düşündükçe deli oluyorum. O zamanlar suyumda çok fazlaydı öyle böyle fazla değil yani inanılmaz fazlaydı karnım dehşet büyüktü ikiz üçüz var sanıyorlardı. Büyük ve sivri karnımın üstünde nst cihazları sabit durmuyo düşüyordu sürekli ben bir yandan onlar düşmesin diye tek elimle tutuyor diğer kolumda da bebeğin ciğerlerini geliştirmesi için takılı serum durmasın diye kıpırdamamakta çalışıyor bir yandan deli gibi sancım var ve sırt üstü 4 saat boyunca yatırdılar beni. En son odaya sabah doktor geldi ağladım beni alın ne olur diye de öylece aldılar beni sezeryana. Bu benim 5. Gebeliğim oluyor inşallah sağlıcakla kucağmıza alırız da doktor o çok fazla kötü tecrübem olduğu için riske atmak istemedi Ssvd az da olsa riski var sorunsuz bir doğum olsun dedi

Evrene mesaj . O anlıyor

Son 5 gün kaldı doğuma
Çok heyecanlı değil mi ben neredeyse tüm hamileliğimi yatarak geçirdiğim için sonsuza kadar hayatıma hamile devam edicem sanıyorum o yüzden de 3 gün kaldığı halde inanamıyorum ama böyle gün sayınca dank ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…