- 22 Temmuz 2021
- 1.578
- 2.519
- 63
- 40
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #64.941
Kızlar 1 günde taburcu oldum eve geldim..bebekler küvezde kontrol amaçlı duracaklar..tek iyi olsunlarben toparlanıyor onlar gelene kadar..Maşallahcanım sağlıkla eve gelin inşallah
Maşallah canım sende enerji topla biraz evde emin ellerdeler bolbol dinlen uyu çok lazım olacak sonra bu enerji gözün Aydın Allah sağlıkla büyütmek nasip etsinKızlar 1 günde taburcu oldum eve geldim..bebekler küvezde kontrol amaçlı duracaklar..tek iyi olsunlarben toparlanıyor onlar gelene kadar..
Ay maşallah kilosu çok iyi, boyu kaç cm acabaKızlar çıktık kontrolden nst iyi kasılma yok şimdilik kilosu 3700 olmuş bi haftaya 250gram daha almış, bu hafta ben yediğime hiç dikkat etmedim aslında ne kaşar ne muz ne süt içmedim çok kötü beslendim 2 kilo almışım hatta
Ayy maşallahKızlar 1 günde taburcu oldum eve geldim..bebekler küvezde kontrol amaçlı duracaklar..tek iyi olsunlarben toparlanıyor onlar gelene kadar..
Ben ultrason cihazına inanmıyorum artıkAy kızlar dün doktor bebeğe 54 cm dedi yA fazla uzun değil mi yanlış olabilir mi kilosuda bota göre az sanki 3250
4 cm baya da fark var. 54 deyince şaşırdım ben ve eşim öyle uzun insanlar değiliz diyeBen ultrason cihazına inanmıyorum artıkhafta önce gittiğimde 52cm dedi
Dün gittim 48cm dedi
Arttırıyorum. 7
Ölçümler net değil canim.Ay kızlar dün doktor bebeğe 54 cm dedi yA fazla uzun değil mi yanlış olabilir mi kilosuda bota göre az sanki 3250
Atarsa 31Arttırıyorum. 7
Teşekkür ederim herkese bendede tatlı tatlı günlerimizi gecirdik. Fikir verdik birbirimize. Teselli ettik. Destek olduk. Ama dediğin doğru. Ben geçen 10 sene önceki topigimi açtım okudum. Orda da neler neler konuşmusuz. Sonra bebekler doğunca azalmis azalmış. Herkes emzirmeyi süt sagmaydi, gaz cikarmaydi, uykusuzluktu derken haftada 1 ancak yazmaya başlamış.Bir daha bu gruptakilerle tekrar gebelik sansimiz olamayacak ne yazıkki aaa dostlarrr
Hepimiz dogurup bebeklerimizle ilgielnirken bu topik maziye dogru ilerleyecek ve sessizce gidecek bu limandan olsun arada okurum anı demi sonuçta az sey konusmadik bee ah ahh
Dogumlara sayılı gunler kaldı zaman gecmiyor diyorduk simdi ise yolun sonuna geldik elimden geldigince topigi canlandirmaya goy goy yapmaya çalıştım ,bence mutlu gebelik mutlu bebek demekbu surecte sizlerinde yuzunu gulduruysem ne mutlu canlar
36 da doğan bir sürü bebek var canım son haftalarımız artık vücut kendini hazırlıyor biraz da bence ee bebeler de büyüdü rahim zorlanıyor bazen de yoruluyoruz veya üşüyoruz devamlı değilse kanama su falan yoksa korkmamak lazım ben geçenlerde baya bel kasık sancısı çektim dr a gidene kadar geçtiKemeraltinda İmren şekerleme diye bir yerden alacağım çikolatayı, Pelit marka çikolata. İstersek orada sticker, isimli kutu falan yapıyorlarmış. Her şeyiyle hazır için 72 tanesi 190 tl dediler
Daha erkenmiş gibi geliyor bu pelvis ağrıları için aşağıda değil çünkü bebişim. Zamanında gelsinler de başka bir şey istemiyorum
Ne bu 5
İnan bilmiyorum canım öyle kötü bir doğum tecrübesi yaşadım ki şimdi bile düşündükçe deli oluyorum. O zamanlar suyumda çok fazlaydı öyle böyle fazla değil yani inanılmaz fazlaydı karnım dehşet büyüktü ikiz üçüz var sanıyorlardı. Büyük ve sivri karnımın üstünde nst cihazları sabit durmuyo düşüyordu sürekli ben bir yandan onlar düşmesin diye tek elimle tutuyor diğer kolumda da bebeğin ciğerlerini geliştirmesi için takılı serum durmasın diye kıpırdamamakta çalışıyor bir yandan deli gibi sancım var ve sırt üstü 4 saat boyunca yatırdılar beni. En son odaya sabah doktor geldi ağladım beni alın ne olur diye de öylece aldılar beni sezeryana. Bu benim 5. Gebeliğim oluyor inşallah sağlıcakla kucağmıza alırız da doktor o çok fazla kötü tecrübem olduğu için riske atmak istemedi Ssvd az da olsa riski var sorunsuz bir doğum olsun dediBenim anlamadığım 32 hafta erken doğum sana nasıl normale izin verirler? Hemen doğuma almaları gerekiyordu. Yine de ssvd için risk oluşturmaz sanki ya
Evet canımgüvenemedim başka doktora
Evrene mesaj . O anlıyorNe bu 5
Çok heyecanlı değil mi ben neredeyse tüm hamileliğimi yatarak geçirdiğim için sonsuza kadar hayatıma hamile devam edicem sanıyorum o yüzden de 3 gün kaldığı halde inanamıyorum ama böyle gün sayınca dank ediyorEvrene mesaj . O anlıyor
Son 5 gün kaldı doğuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?