- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #65.141
Araba koltuğu almıyorsun falan o açıdan çok mantıklı. Bir de 2.el alınabilir ve en pratik tek elle taşınan vs bir model. Bence parasını hakediyor. Çünkü saçma sapan Kalitesiz travel arabalar 5000 olmuşBu model ekstra pahalı
Sıkma bence ne olur ne olmaz bilmiyoruz bi de. ben de ilk baş sivilce sandım sıksam mi diye düşündüm sonra sivilceyse söner dedim kendi kendine ama geçmedi.Kan dolu gibi toplu iğne ucu kadar bisey.Bende de gogsumun kahverengi yerinin tam.bittigi yerde ama kahverengi kısmında bir şişlik beyaz içi. Ama sikmayi denedim bir şey çıkmıyor. İltihap değil ama ne anlayamadım. Süte de benziyor.
Ben de bu cuma ayrıldım isten bakalım. Nasil geçecek günler,ama artık çalışamaz olmuştum,sürekli otur otur belim çok agriyodu.evde o konuda daha rahat olucam ama diğer türlü zaman geçecek mi bilmiyorum.Artik son hazirliklarimi yaparım ufak ufak geçer gider vakitDüzenim şaştı yeminle.
Ilaclarin saati hep karıstı kimisini içemiyorum bile.
Calisirken erken kahvaltiyla beraber tıkır tıkır gidiyordu
Simdi 1 haftadir ben evdeyim. Okullar kapandı eşim de evde artik. Gec uyanmalar falan filan..
Bu arada ben de bayadır el ayak şis uyuşuk uyaniyorum. Ama gün icinde iniyor.
Yürüyüşüm de sekteye ugradı işe yururdum veya donerken yürürdüm. Çalışmak ne iyiymiş
Gerçi haklısın. Ben bunları da araştırayım. Zaten benim almayı düşündüğüm model 8000 küsür. Eğer daha mantıklıysa bu model de alınabilir.Araba koltuğu almıyorsun falan o açıdan çok mantıklı. Bir de 2.el alınabilir ve en pratik tek elle taşınan vs bir model. Bence parasını hakediyor. Çünkü saçma sapan Kalitesiz travel arabalar 5000 olmuş
Ahh ahhBenim de bi gün var bi gün yok,neye göre değişiyor ben de bilmiyorum ama
GalibaEvet, kış hamileliğin de pek olmamıştı benim, hep yüzüklerimi taktım. Ayakkabılarımı giydim. Sanırım yaz diye oldu anlamadım
Hadi ya hiç bilmiyordum.Evet Montgomery bezleri deniliyor onlara. Bebek kokuyu algılayıp memeyi buluyor. Müdahale etme. :)
Doktor dedi ama ben hiç yapamadım. Hem evde de yatmadım da göğsümun altındaki popo beni mafediyo nefesimi kesiyor. Dönüş yolunda mutlaka belime bıçak saplanıyor50 dakika yürüyüş yaptım biraz önce belim ağrıdı yürürken. Eve gelince bebis hareketlendi. Duzenli yuruyus yapan var mi?
Ben baya mincikladim.Onları sakın sıkma, hatta oraya krem sürmek dışında çok müdahale etme, onlar süt respektörleriymiş. Bebek emerken tüm kahverengi kısmı ağzına verin denmesinin sebebide oymuş, beyne süt üret diye emir veren kısım yanieğitimde öğrenmiştim.
Şimdi dokunursan rahim kasılabilir
Bnde o durumda yım günlerdir. Bugün özellikle şişti. İşin garibi ayağım şişti ve parmaklarımın arasında mantar oluştu.. Şaşkınlıkla kendimi izliyorum daha ne olacak aceba diyeBugun çok ilginç bi şekilde , el ve ayaklarım şiştiiiii resmen sabah bi uyandm yüzüğüm çıkmıyo şişmiş karıncanıyo ayaklarımda aynı şekilde, 1 günde nasıl böyle oldu anlamadım
Evet evde rahat oluyobenim de belim sızlamaya baslamisti. Kaburgam agriyordu oturmaktan bakma rahat edemiyordum ama böyle de düzen şaştı geri hemen bi düzene koymam lazm. Allahtan artk son 4 hafta kaldı.Ben de bu cuma ayrıldım isten bakalım. Nasil geçecek günler,ama artık çalışamaz olmuştum,sürekli otur otur belim çok agriyodu.evde o konuda daha rahat olucam ama diğer türlü zaman geçecek mi bilmiyorum.Artik son hazirliklarimi yaparım ufak ufak geçer gider vakit
Hayaller okullar kapanınca akşamları yürüyüş, hayatlar 5 dk ev işi yarım saat dinlenme. Yürüyüş yapsam kesin doğururum o yüzden evden bile gerekmedikçe çıkmıyorum.50 dakika yürüyüş yaptım biraz önce belim ağrıdı yürürken. Eve gelince bebis hareketlendi. Duzenli yuruyus yapan var mi?
Döngü bu sekilde ilerliyor gördüğün üzere. Temmuz annesiyiz ama haziran da olacak.Bugün içimden geçenleri biri de haziran annelerine yazmış
Ayyyyy vallaa dua ediyorum az kaldı doğumdan sonra iner inşallah, sızlatıyo cünküBnde o durumda yım günlerdir. Bugün özellikle şişti. İşin garibi ayağım şişti ve parmaklarımın arasında mantar oluştu.. Şaşkınlıkla kendimi izliyorum daha ne olacak aceba diye
Bu hafta çok güzeldi ya istanbul esti heppp valla , şey duydum bende 1 ne kadar esicek birinden sonra sıcaklar başlıcak diyeHaftaya Hava 29_31 derece hep
Bakalım ne yapacağız
AbboowwwwwVe son 3
Valla şaşkınlık endişe heyecan sevinç korku ne ararsan varAbboowwwww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?