Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Düzenim şaştı yeminle.
Ilaclarin saati hep karıstı kimisini içemiyorum bile.
Calisirken erken kahvaltiyla beraber tıkır tıkır gidiyordu
Simdi 1 haftadir ben evdeyim. Okullar kapandı eşim de evde artik. Gec uyanmalar falan filan..

Bu arada ben de bayadır el ayak şis uyuşuk uyaniyorum. Ama gün icinde iniyor.
Yürüyüşüm de sekteye ugradı işe yururdum veya donerken yürürdüm. Çalışmak ne iyiymiş

Bende de gogsumun kahverengi yerinin tam.bittigi yerde ama kahverengi kısmında bir şişlik beyaz içi. Ama sikmayi denedim bir şey çıkmıyor. İltihap değil ama ne anlayamadım. Süte de benziyor.
Sıkma bence ne olur ne olmaz bilmiyoruz bi de. ben de ilk baş sivilce sandım sıksam mi diye düşündüm sonra sivilceyse söner dedim kendi kendine ama geçmedi.Kan dolu gibi toplu iğne ucu kadar bisey.

Ben de bu cuma ayrıldım isten bakalım. Nasil geçecek günler,ama artık çalışamaz olmuştum,sürekli otur otur belim çok agriyodu.evde o konuda daha rahat olucam ama diğer türlü zaman geçecek mi bilmiyorum.Artik son hazirliklarimi yaparım ufak ufak geçer gider vakit

Gerçi haklısın. Ben bunları da araştırayım. Zaten benim almayı düşündüğüm model 8000 küsür. Eğer daha mantıklıysa bu model de alınabilir.

50 dakika yürüyüş yaptım biraz önce belim ağrıdı yürürken. Eve gelince bebis hareketlendi. Duzenli yuruyus yapan var mi?
Doktor dedi ama ben hiç yapamadım. Hem evde de yatmadım da göğsümun altındaki popo beni mafediyo nefesimi kesiyor. Dönüş yolunda mutlaka belime bıçak saplanıyor

Ben baya mincikladim. Hatta iğne batırdım içini boşalttım sonra yine doldu. Bundan sonra dokunmam.

Bugun çok ilginç bi şekilde , el ve ayaklarım şiştiiiii resmen sabah bi uyandm yüzüğüm çıkmıyo şişmiş karıncanıyo ayaklarımda aynı şekilde, 1 günde nasıl böyle oldu anlamadım
Bnde o durumda yım günlerdir. Bugün özellikle şişti. İşin garibi ayağım şişti ve parmaklarımın arasında mantar oluştu.. Şaşkınlıkla kendimi izliyorum daha ne olacak aceba diye

Evet evde rahat oluyobenim de belim sızlamaya baslamisti. Kaburgam agriyordu oturmaktan bakma rahat edemiyordum ama böyle de düzen şaştı geri hemen bi düzene koymam lazm. Allahtan artk son 4 hafta kaldı.

50 dakika yürüyüş yaptım biraz önce belim ağrıdı yürürken. Eve gelince bebis hareketlendi. Duzenli yuruyus yapan var mi?
Hayaller okullar kapanınca akşamları yürüyüş, hayatlar 5 dk ev işi yarım saat dinlenme. Yürüyüş yapsam kesin doğururum o yüzden evden bile gerekmedikçe çıkmıyorum.

Bugün içimden geçenleri biri de haziran annelerine yazmış
Döngü bu sekilde ilerliyor gördüğün üzere. Temmuz annesiyiz ama haziran da olacak.
Hazıran annesi ama mayısta olacak
Mayis annesi ama nisan da olacak

Heleki ayın başıysa mecburi önceki ay olabiliyor. Ama ayın sonuysa o ay içinde olabiliyor.

Bnde o durumda yım günlerdir. Bugün özellikle şişti. İşin garibi ayağım şişti ve parmaklarımın arasında mantar oluştu.. Şaşkınlıkla kendimi izliyorum daha ne olacak aceba diye
Ayyyyy vallaa dua ediyorum az kaldı doğumdan sonra iner inşallah, sızlatıyo cünkü

Haftaya Hava 29_31 derece hep
Bakalım ne yapacağız
Bu hafta çok güzeldi ya istanbul esti heppp valla , şey duydum bende 1 ne kadar esicek birinden sonra sıcaklar başlıcak diye
Kavurucu sıcaklae geliyo tamda bize
Dün hastaneye gittim orda önümdeki kadının akrabası başka kadınlarla konuşuyo, eylül de doğurdum sıcaktı diyo , biz napalım abla dicektim

Valla şaşkınlık endişe heyecan sevinç korku ne ararsan var Bir de şu kasıklarımin kaşıntısı olmasa. O da sanırım sürekli jilet yapmaktan oluyor Tahriş oldu artık. Pişik kremi sirkeli su ne denediysem de olmadi. Yine en iyisi soğuk su ve buz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…