- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.270
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #65.161
Yaaaaa bende jiletle alıyorum hep, çıkarkende kaşınıyo, sezeryandan sonra inşallah sıkıntı yaşatmaz kaşınmasıValla şaşkınlık endişe heyecan sevinç korku ne ararsan varBir de şu kasıklarımin kaşıntısı olmasa. O da sanırım sürekli jilet yapmaktan oluyor Tahriş oldu artık. Pişik kremi sirkeli su ne denediysem de olmadi. Yine en iyisi soğuk su ve buz.
Cuma günü sabah hıçkırıklar yukarıdaydı arkadaşım videoya aldı hatta. Ama bugün net bişey hissedemedim. Sadece karnımın üstü çok sertti kafası diye düşündüm ama epey bi kasılma yaşadım.Poposu orada oluyor ondan sert gelmiş olabilir. Hıçkırıklari takip et en net onla belli oluyor.
2017 temmuz annesiyim. Çok şükür yine buradayım2017 temmuz annesiydim bu başlık hep bana aşina geliyor takip ediyorum :) bdt 19 temmuz var mı aranızda 8inde gelmişti benimkişimdi de bir an evvel sizin haftalara ulaşmak istiyorum inş
Amin inşallah vallaha öyle bir geriliyor ki bazen sizde de oluyor mu bilemiyorum, ince kas becerileri gerektirecek şeyler bana zulüm geliyor.Ayyyyy vallaa dua ediyorum az kaldı doğumdan sonra iner inşallah, sızlatıyo cünkü
Oluyo oluyo baya, neyseki az kaldıAmin inşallah vallaha öyle bir geriliyor ki bazen sizde de oluyor mu bilemiyorum, ince kas becerileri gerektirecek şeyler bana zulüm geliyor.
Anam tebrik ederim, Allah analı babalı büyütsün.Darısı başımıza ❤Merhaba kızlar ben gece aniden gelen suyumla bebişimi normal doğumla dünyaya getirdimNormalde 21 haziranda sezaryen günü almıştım o kadar güzel bir duygu ki 3 gündür toplasan 2 saat uyku uyumuş olmama rağmen iyi ki diyorum. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Bende de kilo olarak aynı durum var ben kilo verirken bebek alıyor, beni kan hapı ve d vitamini ishal yaptı o sebeple muzu sık yiyorum. Acaba sen de mi ishal oluyorsun yani bizim kilo vermemiz o yüzden mi ki?2 kilo yine vermişim 76yla kalmıştım hamile 89 olmuştum , 85e düşmüşüm
3450 kilosu allahdan iyi şuan fazla almamış bu sefer güzel kilosu
Suyun nişanın sancın gelirse sen gel dedi beklemene gerek yok dedi.
Haftaya cuma yine gidicem kontrole
İğneyi sordum bizim hastane epidural yapmıyomuş, spinalı kullanıyolarmış onu yapıcaz
Oyyy maşallah onlara, Allah analı babalı büyütsün. İnşallah en kısa zamanda eve geçersiniz ❤Kızlar toplu cvp
Veriyim..çok şükür her şey yolunda doğum bitti.bebişler küvezde kontrolleri iyi çıktı solunum cihazına falan bağlanmadılar..2400 Gr 2300 Gr çıktılar..normalde bugün ultrasonda 2660 Gr çıktıları..çok minnoşlar küçükler. .şimdi 2 saate bi göğüs sağıyorum hala süt yokyarın çıkacak hastaneden. Darısı sizlere..size tavsiyem artık çantalarını o arabaya koyun..ben kontrol diye geldim..yarım saatte sezeryana girdim..açılmak olmuş hiç sancım yoktu.bilmedim.kanala girmiş almak lazım dedi ..darısı sizlere teşekkür ederim
Popodur o canım. Havaya dikiyorlar içerdeCuma günü sabah hıçkırıklar yukarıdaydı arkadaşım videoya aldı hatta. Ama bugün net bişey hissedemedim. Sadece karnımın üstü çok sertti kafası diye düşündüm ama epey bi kasılma yaşadım.
Birseyi değiştirmez hiiiç merak etmeKızlar şu süt gelme olayı bende de yok yani öyle çok elleyip uyarmadım ama her gün ucuna krem sürüyorum 10 gündür falanSiz ne yapıyorsunuz da geliyor bu süt Gelmemesi ve gelmesi neyi değiştirir bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim
Ben hergun yürüyorum düzenli. Ağrı değil ama baskı oluyor. 30 dk yürüyorum hergün.50 dakika yürüyüş yaptım biraz önce belim ağrıdı yürürken. Eve gelince bebis hareketlendi. Duzenli yuruyus yapan var mi?
İnşaallah hayırlısı ile. Güzel günler göreceğizOluyo oluyo baya, neyseki az kaldıGeçicek inşallah hepsi
En güzeli doktora girmek sanırım bu durumda. Dönmemiş olabilir ama kısmet hersey.Cuma günü sabah hıçkırıklar yukarıdaydı arkadaşım videoya aldı hatta. Ama bugün net bişey hissedemedim. Sadece karnımın üstü çok sertti kafası diye düşündüm ama epey bi kasılma yaşadım.
Biz temmuz 20 si gibi ortasında olan faniler mecbur temmuz u beklicezDöngü bu sekilde ilerliyor gördüğün üzere. Temmuz annesiyiz ama haziran da olacak.
Hazıran annesi ama mayısta olacak
Mayis annesi ama nisan da olacak
Heleki ayın başıysa mecburi önceki ay olabiliyor. Ama ayın sonuysa o ay içinde olabiliyor.
Yüzük takmayı bırak doğuma kadar rahat edersin canimBugun çok ilginç bi şekilde , el ve ayaklarım şiştiiiii resmen sabah bi uyandm yüzüğüm çıkmıyo şişmiş karıncanıyo ayaklarımda aynı şekilde, 1 günde nasıl böyle oldu anlamadım
6. Aydan beri yapıyorum50 dakika yürüyüş yaptım biraz önce belim ağrıdı yürürken. Eve gelince bebis hareketlendi. Duzenli yuruyus yapan var mi?
Hep diyorum allah bilir önce kimin doguracagını:)Biz temmuz 20 si gibi ortasında olan faniler mecbur temmuz u beklicez
O ara sizin lohusalik göğüs yarası gazi hep düzene girecek biz yeni başlıyor olacağız puffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?