Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Yaaaaa bende jiletle alıyorum hep, çıkarkende kaşınıyo, sezeryandan sonra inşallah sıkıntı yaşatmaz kaşınması geçen o aklıma geldi
Bencede fazla üstüne gitme, havalarda sıcak bide üstüne tahriş olduysa cidden çok sıkıcı, ama ne yapıcan başka
Ayyyyy valla okadar seneden sonra bi minnoş evi şenlendiricekkk, sizin bayram havası, herkes bekliyo çok güzel olur eminim

Poposu orada oluyor ondan sert gelmiş olabilir. Hıçkırıklari takip et en net onla belli oluyor.
Cuma günü sabah hıçkırıklar yukarıdaydı arkadaşım videoya aldı hatta. Ama bugün net bişey hissedemedim. Sadece karnımın üstü çok sertti kafası diye düşündüm ama epey bi kasılma yaşadım.

Anam tebrik ederim, Allah analı babalı büyütsün.Darısı başımıza ❤
Bende de kilo olarak aynı durum var ben kilo verirken bebek alıyor, beni kan hapı ve d vitamini ishal yaptı o sebeple muzu sık yiyorum. Acaba sen de mi ishal oluyorsun yani bizim kilo vermemiz o yüzden mi ki? Doktor sen panik yapma biraz karbonhidratlı beslen demişti beslendim bu kez bebek aşırı büyüdü anlamadım bu işi Bu kez normal besleniyorum umarım bebiş aşırı çok almamıştır Çarşambayı iple çekiyorum
Oyyy maşallah onlara, Allah analı babalı büyütsün. İnşallah en kısa zamanda eve geçersiniz ❤

Kızlar şu süt gelme olayı bende de yok yani öyle çok elleyip uyarmadım ama her gün ucuna krem sürüyorum 10 gündür falan Siz ne yapıyorsunuz da geliyor bu süt Gelmemesi ve gelmesi neyi değiştirir bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim

Birseyi değiştirmez hiiiç merak etme ikisinde de hiç yaşamadım bunu hatta sönük balon gibi gögüslerim vardı doğum sonrası emzirdikce geliyor süt. Sadede ilkinde hatalı davrandılar ilk zamanlar sağıp verdim zorla tutturdum göğsümü.

En güzeli doktora girmek sanırım bu durumda. Dönmemiş olabilir ama kısmet hersey.

Biz temmuz 20 si gibi ortasında olan faniler mecbur temmuz u beklicez
O ara sizin lohusalik göğüs yarası gazi hep düzene girecek biz yeni başlıyor olacağız puffff

Bugun çok ilginç bi şekilde , el ve ayaklarım şiştiiiii resmen sabah bi uyandm yüzüğüm çıkmıyo şişmiş karıncanıyo ayaklarımda aynı şekilde, 1 günde nasıl böyle oldu anlamadım
Yüzük takmayı bırak doğuma kadar rahat edersin canim

Önümüzdeki hafta baya dogum var galiba. Pazartesi itibariyle mi başlıyor dogumlar?

Ben bekliycem mecbur artik sizin tecrubelerinizi okurum burdan idman olur bana da benim tahmini dogum 16 temmuz zaten. Aksilik olmazsa temmuzun basları dogar diye dusunuyorum. Bence haziran 15 ile temmuz 15 arası cogumuz dogurmuş olucaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…