- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #65.181
Şükürler olsunÇantam sonunda hazır
Sadece emzik ve biberon kaynatıp ekleyeceğim. Ama onları da hastanede kullanır mıyım bilmiyorum.
İyi bari ya gelmeyecek mi acaba dedimBirseyi değiştirmez hiiiç merak etmeikisinde de hiç yaşamadım bunu hatta sönük balon gibi gögüslerim vardı doğum sonrası emzirdikce geliyor süt. Sadede ilkinde hatalı davrandılar ilk zamanlar sağıp verdim zorla tutturdum göğsümü.
Ben de bunda yaydıkça yaydımŞükürler olsunihmal etmeyelim. Ne olacağı belli olmaz. Ben pimpirikli olarak taaa bayramda hazırladım cantami. İlk çocukta böyle değildim. Ama bu biraz değişik bilemedim ondan
Salı ya da çarşamba gideceğim bakalım inşallah doğum pozisyonundadır.En güzeli doktora girmek sanırım bu durumda. Dönmemiş olabilir ama kısmet hersey.
Ay hadi İnşallahPopodur o canım. Havaya dikiyorlar içerde
Direk dün çıkarttım zaten canım şuan geri takamam olmuyoYüzük takmayı bırak doğuma kadar rahat edersin canim
Nasilsiniz canim lohusalik nasil gidiyorBiraz topiği okumaya ara vermiştim. Doğuran doğurana... Günler alınmış... Doğum yapanları tebrik ederimDoğum yapacaklara başarılar dilerim önünüzde zor bir yol var ama sonucu bal bal
Saat kaçta ban yedıyse o saatlerde açılır.Kizlar 1bal1kaymakannesi hala gelmedi farkindamisiniz bilmiyorum
Kazen 3-5 gun arasi banlandi demisti ama daha fazla oldu sanki
Bu arada 1 hafta dediKizlar 1bal1kaymakannesi hala gelmedi farkindamisiniz bilmiyorum
Kazen 3-5 gun arasi banlandi demisti ama daha fazla oldu sanki
3-5 dedi sanki 1 hafta diye hatirlamadim gecmisede bakamam simdiBu arada 1 hafta dedi
3-5 gün değil.
1 hafta oldu mu?
Dun bende yazdim aynisi bende de var dun aksam kasik bel ve bacak agrisi da basladi bende cok korkuyorum ayakta duramiyom agridanKızlar günaydın. Dün gece biraz garip geçti. Sürekli bir tuvalete çıkma hissi. Acaba idrar yolları enfeksiyonu mu oldum usuttum mu. Her iki tarafdan da his vardı.hem kabız gibi hem ishal gibi. Karnımın her yeri ağrıdı aşağı doğru basınç. Valla korktum. Hala korkum devam ediyor. Ağrı ve baskı azaldı ama. Hafta sonu beni korkutuyor ya.. bugünü de sağ salim atlatsam bir şey demiycem.
Ben yarın kontrole gidicem. Sus kız ağzından yel alsınYarin 20 si bakalim kontrole diye gidip dogum yapan olacakmi
Benimde kontrol sali günü bakalim durumlar nasilmsi
Ayakta kalma uzan. Hafta sonu doğum iyi olmuyor.Dun bende yazdim aynisi bende de var dun aksam kasik bel ve bacak agrisi da basladi bende cok korkuyorum ayakta duramiyom agridan
Sizin bayağı az kalmış Allah sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsinTemmuz dediiii
O ne zaman ola ki
Bı an ayları saydım
Bizim doğum 22 Haziran olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?