Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar selam, hastane çantasının içine biberon koydum fakat aldığım online emzirme eğitimlerinde kaşık biberon kullanın diyorlar biberona alışmasin diye. Kaşık biberon kullanmış veya kullanacaklar varmi ?

Sanırım kaşık biberon olmasada enjektörle veriyolar alışmasın diye hastanede

Bence gereksiz , çay kaşığı ya da şırınga ile verirsin . Ben de biberonu koymadım çantaya ilk zaman zaten bu ikisi kullanılır diye

Kaç gündür olmuyordu yine tansiyon düşüklüğü bayılma hissi
Annemin Tansiyon aletini almıştım sorun yoktu ölçüyordum nedense hata veriyor kaç oldugunu da bilmiyorum uzandım koca bardak su içtim ama yatarken bile bi değişik oluyor hay Allahım
Allah'tan yanlız değilim oğlum ynımda bu sefer

Geçmiş olsun canım dikkat et

Canım aynı durum benimde canımı sıkıyordu şimdiden benimde kv 12-13 saatlik yoldan geleceklerdi doğumdan önce. Bir de yıllardır öyle bir torun hasreti çekiyorlar ki hele kb inanılmaz heyecanlı heyecandan abuk sabuk beni sinir edecek şeyler söylüyor. Ben hastanede onlar kukuman kuşu gibi başımda olmasından rahatsız olacağım için eşim aradı gelmeyin bebek biraz toparlansın öyle gelin dedi. Onlar için üzülmedim değil ama üzerimden de bir yük kalktı sanki

Kızlar soğuk su içmiştim boğazımı üşüttüm sanırım üst solunum yollarımda enfeksiyon oldu. Zencefil filan erken doğuma sebep olur diye korkuyorum önerebileceğiniz bişy var mı?

Ya aslında bunu ailelerin kendisinin düşünmesi gerekiyor. Yani lohusa kadin dogum sıkıntısı, Emzirme sıkıntısı. Yani sutyen bile takmak istemiyorsun. her seferinde yemeğe otururken sutyen tak,üstünü başını düzelt. Mesela benim yatak odam tuvaletin yanında. Kim geçse beni görecek. Her seferinde örtüyle mi emzirecegim bebeği ki ben birilerinin benim göğsümü görmesini hiç istemem .
Kv iyi bir kadın her şeyimi yapar ama yine de ben özel bir durum olduğunu düşünüyorum. Yurtdisindakilerin gönderilerine bakıyorum, bebeğimi ailemle tanistiriyorum diyor bebek bayağı büyümüş. İnsanlar birbirini sıkmıyor.

O kadar haklısın ki İnan aynısını düşünüyorum bende. Benimde Kv çok iyi bir kadın ama KB ne alaka doğuma benle gelip benle gitmesine tepki gösterdim eşime annen ok. Ama baban ne alaka eve geçince görür torununu dedim. Ama öyle heyecanlı panik bir insan ki KB evde tutamayız onu dedi. Sonra en mantıklısı doğumdan bir kaç gün sonra gelmeleri diye karar verip gelmeyin dedi eşim. Bir de bende ekstra bir kıskançlık var şuan lohusalıkta bu durum daha da artabilir. Bebeğime benden çok bakacaklar sanki benden alacaklarmış gibi bir hisse bürünüyorum eşimin ailesinin bu aşırı heyecanından dolayı.

Gerçi haklısın. Ben bunları da araştırayım. Zaten benim almayı düşündüğüm model 8000 küsür. Eğer daha mantıklıysa bu model de alınabilir.
İşte kastettiğim de o. 8000 verip onu alıcaksın 5-6 ay ana kucağıyla arabaya oturtucaksın sonra en az 3000 verip oto koltuğu alman şart. Arkadaşım çocuğu 15 aylık olana kadar kullandı doona'yı. Sonrada uygun fiyatlı bir baston puset aldı sadece dışarıda mecbur kaldığında uyuyacağında kullanılıyor o aylardan sonra.
Hepsini bir değerlendir öyle al

Kızlar soğuk su içmiştim boğazımı üşüttüm sanırım üst solunum yollarımda enfeksiyon oldu. Zencefil filan erken doğuma sebep olur diye korkuyorum önerebileceğiniz bişy var mı?
Zencefil kullanılabiliyor hamilelikte, nane limon ve ıhlamur da güvenli. Ihlamur iç demişti kadın doğumcum en güvenlisi o. Çok geçmiş olsun

Ben aldım, hastane çantama da attım kullanmayacağımı düşünsemde. Evde kullanırım muhtemelen ilk zamanlar.
Memereddi yaşamamak istiyorsanız ilk hafta kesinlikle emzik ve biberon önerilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…