- 3 Mayıs 2021
- 131
- 346
- 23
- 34
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #65.201
Zaten bir beden büyük alınması gerekiyor. Bende büyük aldim. Daha önce kullanan arkadaşlarımın tavsiyesi ileBende aynısını merak ediyordum valla ne iyi oldu sormans beden yok galiba ya da ben bulamadım
Yarin kontrolum var gecen hafta hic acilma yoktu bakalim neler olcakAyakta kalma uzan. Hafta sonu doğum iyi olmuyor.Yarını gorelim de sonra ne olursa olsun artık
Sanırım kaşık biberon olmasada enjektörle veriyolar alışmasın diye hastanedeKızlar selam, hastane çantasının içine biberon koydum fakat aldığım online emzirme eğitimlerinde kaşık biberon kullanın diyorlar biberona alışmasin diye. Kaşık biberon kullanmış veya kullanacaklar varmi ?
Bence gereksiz , çay kaşığı ya da şırınga ile verirsin . Ben de biberonu koymadım çantaya ilk zaman zaten bu ikisi kullanılır diyeKızlar selam, hastane çantasının içine biberon koydum fakat aldığım online emzirme eğitimlerinde kaşık biberon kullanın diyorlar biberona alışmasin diye. Kaşık biberon kullanmış veya kullanacaklar varmi ?
Geçmiş olsun canım dikkat etKaç gündür olmuyordu yine tansiyon düşüklüğü bayılma hissi
Annemin Tansiyon aletini almıştım sorun yoktu ölçüyordum nedense hata veriyor kaç oldugunu da bilmiyorum uzandım koca bardak su içtim ama yatarken bile bi değişik oluyor hay Allahım
Allah'tan yanlız değilim oğlum ynımda bu sefer
Canım aynı durum benimde canımı sıkıyordu şimdiden benimde kv 12-13 saatlik yoldan geleceklerdi doğumdan önce. Bir de yıllardır öyle bir torun hasreti çekiyorlar ki hele kb inanılmaz heyecanlı heyecandan abuk sabuk beni sinir edecek şeyler söylüyor. Ben hastanede onlar kukuman kuşu gibi başımda olmasından rahatsız olacağım için eşim aradı gelmeyin bebek biraz toparlansın öyle gelin dedi. Onlar için üzülmedim değil ama üzerimden de bir yük kalktı sankiGözün aydın canimmmm Allah analı babalı büyütsün bol bol sütün oldun bahtlari açık olsun
Teorini çürütüyorum
Kızım olacak nasipse ama popom büyümeyi geç küçüldü , karnım top gibi, kilo almak değil kilo verdim
Molfix 1 numara ve 2 numara birer paket aldım sadece memnun kalırsam devam edeceğim stok yapmadım. Hastane çantasına 10 tane 1 numara koydum
Ankara da olsa hiç affetmem girerdim
Komposto hoşaf falan yapmadım hiç ama doğum sonrası sütüm olmazsa yaparım bunları o zaman csnim teşekkürler
Cok güzel bir yorum ... işte aileler uzakta olunca gelene git diyemiyor insan.. kv gelecek offf taa 8 9 saat uzaktan ben nasıl git diyeyim mecbur kalacak 15 20 gün sabır sabır sütümü kesinlikle etkilenir ama elden ne gelir bu kadınlar hep mağdur hep çeken oluyor erkeğe çok kolay hersey
Ya aslında bunu ailelerin kendisinin düşünmesi gerekiyor. Yani lohusa kadin dogum sıkıntısı, Emzirme sıkıntısı. Yani sutyen bile takmak istemiyorsun. her seferinde yemeğe otururken sutyen tak,üstünü başını düzelt. Mesela benim yatak odam tuvaletin yanında. Kim geçse beni görecek. Her seferinde örtüyle mi emzirecegim bebeği ki ben birilerinin benim göğsümü görmesini hiç istemem .Canım aynı durum benimde canımı sıkıyordu şimdiden benimde kv 12-13 saatlik yoldan geleceklerdi doğumdan önce. Bir de yıllardır öyle bir torun hasreti çekiyorlar ki hele kb inanılmaz heyecanlı heyecandan abuk sabuk beni sinir edecek şeyler söylüyor. Ben hastanede onlar kukuman kuşu gibi başımda olmasından rahatsız olacağım için eşim aradı gelmeyin bebek biraz toparlansın öyle gelin dedi. Onlar için üzülmedim değil ama üzerimden de bir yük kalktı sanki
Bal limon karabiber ılık su karıştırıp içKızlar soğuk su içmiştim boğazımı üşüttüm sanırım üst solunum yollarımda enfeksiyon oldu. Zencefil filan erken doğuma sebep olur diye korkuyorum önerebileceğiniz bişy var mı?
O kadar haklısın ki İnan aynısını düşünüyorum bende. Benimde Kv çok iyi bir kadın ama KB ne alaka doğuma benle gelip benle gitmesine tepki gösterdim eşime annen ok. Ama baban ne alaka eve geçince görür torununu dedim. Ama öyle heyecanlı panik bir insan ki KB evde tutamayız onu dedi. Sonra en mantıklısı doğumdan bir kaç gün sonra gelmeleri diye karar verip gelmeyin dedi eşim. Bir de bende ekstra bir kıskançlık var şuan lohusalıkta bu durum daha da artabilir. Bebeğime benden çok bakacaklar sanki benden alacaklarmış gibi bir hisse bürünüyorum eşimin ailesinin bu aşırı heyecanından dolayı.Ya aslında bunu ailelerin kendisinin düşünmesi gerekiyor. Yani lohusa kadin dogum sıkıntısı, Emzirme sıkıntısı. Yani sutyen bile takmak istemiyorsun. her seferinde yemeğe otururken sutyen tak,üstünü başını düzelt. Mesela benim yatak odam tuvaletin yanında. Kim geçse beni görecek. Her seferinde örtüyle mi emzirecegim bebeği ki ben birilerinin benim göğsümü görmesini hiç istemem .
Kv iyi bir kadın her şeyimi yapar ama yine de ben özel bir durum olduğunu düşünüyorum. Yurtdisindakilerin gönderilerine bakıyorum, bebeğimi ailemle tanistiriyorum diyor bebek bayağı büyümüş. İnsanlar birbirini sıkmıyor.
Hemen deniyorum canım teşekkür ederimBal limon karabiber ılık su karıştırıp iç
İşte kastettiğim de o. 8000 verip onu alıcaksın 5-6 ay ana kucağıyla arabaya oturtucaksın sonra en az 3000 verip oto koltuğu alman şart. Arkadaşım çocuğu 15 aylık olana kadar kullandı doona'yı. Sonrada uygun fiyatlı bir baston puset aldı sadece dışarıda mecbur kaldığında uyuyacağında kullanılıyor o aylardan sonra.Gerçi haklısın. Ben bunları da araştırayım. Zaten benim almayı düşündüğüm model 8000 küsür. Eğer daha mantıklıysa bu model de alınabilir.
Rüyamda sizi gördüm, doğuma giriyorum diyorsunuzSanırım kaşık biberon olmasada enjektörle veriyolar alışmasın diye hastanede
Ayyyyy çıkarmı rüyalarınRüyamda sizi gördüm, doğuma giriyorum diyorsunuzsonra doğurup buraya Yorum yazıyorsunuz
Zencefil kullanılabiliyor hamilelikte, nane limon ve ıhlamur da güvenli. Ihlamur iç demişti kadın doğumcum en güvenlisi o. Çok geçmiş olsunKızlar soğuk su içmiştim boğazımı üşüttüm sanırım üst solunum yollarımda enfeksiyon oldu. Zencefil filan erken doğuma sebep olur diye korkuyorum önerebileceğiniz bişy var mı?
Teşekkür ederim canımZencefil kullanılabiliyor hamilelikte, nane limon ve ıhlamur da güvenli. Ihlamur iç demişti kadın doğumcum en güvenlisi o. Çok geçmiş olsun
Ben aldım, hastane çantama da attım kullanmayacağımı düşünsemde. Evde kullanırım muhtemelen ilk zamanlar.Kızlar selam, hastane çantasının içine biberon koydum fakat aldığım online emzirme eğitimlerinde kaşık biberon kullanın diyorlar biberona alışmasin diye. Kaşık biberon kullanmış veya kullanacaklar varmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?