- 16 Mayıs 2022
- 498
- 1.373
- 43
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #65.221
Tansiyon düşüklüğü de çok zor doktorlar çok önemsemiyor yüksek tansiyon kadar ama insanın hayat kalitesini düşürüyor. Ben şimdi boğazım için limonlu su içmek istiyorum zaten düşük limondan iyice düşer diye içemiyorum. 9-6 çıkıyor benim hep.Kaç gündür olmuyordu yine tansiyon düşüklüğü bayılma hissi
Annemin Tansiyon aletini almıştım sorun yoktu ölçüyordum nedense hata veriyor kaç oldugunu da bilmiyorum uzandım koca bardak su içtim ama yatarken bile bi değişik oluyor hay Allahım
Allah'tan yanlız değilim oğlum ynımda bu sefer
Ben de kaç gündür uğraşıyorum limonlu ballı su içebilirsin. Ben bol bol ılık su içmeye çalışıyorum başka bir şey yapamıyorum.Kızlar soğuk su içmiştim boğazımı üşüttüm sanırım üst solunum yollarımda enfeksiyon oldu. Zencefil filan erken doğuma sebep olur diye korkuyorum önerebileceğiniz bişy var mı?
Canım o hissin eşinin ailesinin tavrıyla alakası yok annelik içgüdüsüO kadar haklısın ki İnan aynısını düşünüyorum bende. Benimde Kv çok iyi bir kadın ama KB ne alaka doğuma benle gelip benle gitmesine tepki gösterdim eşime annen ok. Ama baban ne alaka eve geçince görür torununu dedim. Ama öyle heyecanlı panik bir insan ki KB evde tutamayız onu dedi. Sonra en mantıklısı doğumdan bir kaç gün sonra gelmeleri diye karar verip gelmeyin dedi eşim. Bir de bende ekstra bir kıskançlık var şuan lohusalıkta bu durum daha da artabilir. Bebeğime benden çok bakacaklar sanki benden alacaklarmış gibi bir hisse bürünüyorum eşimin ailesinin bu aşırı heyecanından dolayı.
Şampuan ve pişik kremini chicco aldımKızlar bebek bakımı için hangi marka ürünleri aldınız?
Şampuan, krem vs.
Sampuan mustela pisik kremi sudokrem aldimKızlar bebek bakımı için hangi marka ürünleri aldınız?
Şampuan, krem vs.
Ben mustela aldım canım. İçeriği eskisi kadar iyi değil falan deniyor ama içime en sinen o olduKızlar bebek bakımı için hangi marka ürünleri aldınız?
Şampuan, krem vs.
En sevdiğim renkkk çok güzel olmuş güle güle kullansın bebişKızlaaar anneannesinin yaptığı takımın birini serdik
Bakım yağlarının hiçbiri kullanmıyorum.Kızlar bebek bakımı için hangi marka ürünleri aldınız?
Şampuan, krem vs.
Şampuan klasik dalin aldımKızlar bebek bakımı için hangi marka ürünleri aldınız?
Şampuan, krem vs.
Mustela set aldım ama bitince almam. Premanın sayfasındaki temiz içeriklerden alırım sanırım. Siveno vs.Kızlar bebek bakımı için hangi marka ürünleri aldınız?
Şampuan, krem vs.
Veleda aldımKızlar bebek bakımı için hangi marka ürünleri aldınız?
Şampuan, krem vs.
Bazen çıkıyor valla, bide ne alaka di mi sizi gördüm :)Ayyyyy çıkarmı rüyalarınbide öyle oluyomuş cidden
Çok güzel sağlıkla kullanmak nasip olsunKızlaaar anneannesinin yaptığı takımın birini serdik
Kızlar bebek bakımı için hangi marka ürünleri aldınız?
Şampuan, krem vs.
Sebamedle başlıcam uymazsa mustela falan denicem pişik kremi sebamedden çok memnun kalmıştımKızlar bebek bakımı için hangi marka ürünleri aldınız?
Şampuan, krem vs.
Baby me köpük şampuan, deepfresh vücut losyonu, baby turco ıslak mendil, sudocrem Pişik kremi ,Kızlar bebek bakımı için hangi marka ürünleri aldınız?
Şampuan, krem vs.
Ben mustela aldım canımKızlar bebek bakımı için hangi marka ürünleri aldınız?
Şampuan, krem vs.
Ayy vallaBazen çıkıyor valla, bide ne alaka di mi sizi gördüm :)
Ben de bebeğimi kimseyle paylaşmak istemiyorum .başkaları bana akıl versin istemiyorum .Ben bu Tarz şeyleri bebeğimle yaşayarak kesfetmeliuim .dediğin gibi kb doğumda ne işi var .Ee tamam gördün. Sonra görsen ne olurO kadar haklısın ki İnan aynısını düşünüyorum bende. Benimde Kv çok iyi bir kadın ama KB ne alaka doğuma benle gelip benle gitmesine tepki gösterdim eşime annen ok. Ama baban ne alaka eve geçince görür torununu dedim. Ama öyle heyecanlı panik bir insan ki KB evde tutamayız onu dedi. Sonra en mantıklısı doğumdan bir kaç gün sonra gelmeleri diye karar verip gelmeyin dedi eşim. Bir de bende ekstra bir kıskançlık var şuan lohusalıkta bu durum daha da artabilir. Bebeğime benden çok bakacaklar sanki benden alacaklarmış gibi bir hisse bürünüyorum eşimin ailesinin bu aşırı heyecanından dolayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?