Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Tansiyon düşüklüğü de çok zor doktorlar çok önemsemiyor yüksek tansiyon kadar ama insanın hayat kalitesini düşürüyor. Ben şimdi boğazım için limonlu su içmek istiyorum zaten düşük limondan iyice düşer diye içemiyorum. 9-6 çıkıyor benim hep.
Kızlar soğuk su içmiştim boğazımı üşüttüm sanırım üst solunum yollarımda enfeksiyon oldu. Zencefil filan erken doğuma sebep olur diye korkuyorum önerebileceğiniz bişy var mı?
Ben de kaç gündür uğraşıyorum limonlu ballı su içebilirsin. Ben bol bol ılık su içmeye çalışıyorum başka bir şey yapamıyorum.
Canım o hissin eşinin ailesinin tavrıyla alakası yok annelik içgüdüsü Hep senin yanında olsun hep senin kucağında Dursun istiyorsun sanki biri gelip hadi yeter bu kadar ver artık bebeği diyip götürecek gibi oluyorsun. Ben geceleri aylarca sadece yüzüm bebeğime dönük uyumuştum sonra sonra alışıyorsun

Ben de bebeğimi kimseyle paylaşmak istemiyorum .başkaları bana akıl versin istemiyorum .Ben bu Tarz şeyleri bebeğimle yaşayarak kesfetmeliuim .dediğin gibi kb doğumda ne işi var .Ee tamam gördün. Sonra görsen ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…