Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
İşte bizimkilerde ki akıl güya yardım ederiz zannediyorlar. Yani en azından benimkiler öyle annemlerde Kvlerde yardım için geliyorlar ama evin içinde extra 4 kişi. Yapıyorlar Allah var ama eşimde us bilmez biri degil yapar her şeyi. Ama o 9 aydır yoruldu biz bir şey yapamadık diye düşünüyorlar.

Usutmussunuz gibi geldi bana Allah şifa versin

Kizdan kalma next2me yatak vardi, pegperegonun puset /oto koltugu, bi tane müzikli titresimli ana kucaği, bi de besik var dayanamayip 5.ayinda almıştım sallayarak uyutayim diye.

Hepsini söküyorum, yıkıyorum bu gün.

Ha bi de bebek oyuncakları, cingiraklar, öten pofidik birşeyler..

2 iş yapıp yorulmak ne garip bişey di mi kaçıncı molamı verdim hatırlamıyorum.

Bende ne yaşayacağımı kestiremiyorum ilk doğumun koronanın en yoğun dönemin de olmuştu bebeği iki aylıkken görmüşlerdi tüm tecrubesizliklerimi yalnız yaşadım telden bile destek görmedim. Eşim de bu durumdan çok rahatsız oldu baya sitem etti ailesine şimdi de korkuyorum ilkinin acısını çıkarırlar başımdan hiç gitmezler diye

Benınkı hic sormadı " yardıma ihtiyacın var mı " diye. Kayınvalıdem

Benınkı hic sormadı " yardıma ihtiyacın var mı " diye. Kayınvalıdem
Benim ki de daha eşimin yapmasına mana buluyor istiyor ki ben yapayım keşke yapacak durumda olsam gölge etmese yetecek ama bide eşime uykusuz gecelerin başlıcam diyo ya baba olmak sadece yapım aşamasında mı gerekli

Benim ki de daha eşimin yapmasına mana buluyor istiyor ki ben yapayım keşke yapacak durumda olsam gölge etmese yetecek ama bide eşime uykusuz gecelerin başlıcam diyo ya baba olmak sadece yapım aşamasında mı gerekli
Benımkı oğluna bisi demez. Belki o yapıyor diye sormamış da olabilir bilemiyorum.
Ama eşim de erkek sonucta bir yere kadar yapabiliyor.

Amannn herkes işine geldiği gibi işte. Kendi kızı olsaydi evi cillop gibi yapmıştı ona sormadan. Eeee bu işler boylr.

Annem yarın geliyor, ama o bacağından ameliyatlı olduğu için kayınvalide gibi dinç degil o konuda. Annemin işlerini de ablam yapar genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…