- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #65.241
İşte bizimkilerde ki akıl güya yardım ederiz zannediyorlar. Yani en azından benimkiler öyle annemlerde Kvlerde yardım için geliyorlar ama evin içinde extra 4 kişi.Ya aslında bunu ailelerin kendisinin düşünmesi gerekiyor. Yani lohusa kadin dogum sıkıntısı, Emzirme sıkıntısı. Yani sutyen bile takmak istemiyorsun. her seferinde yemeğe otururken sutyen tak,üstünü başını düzelt. Mesela benim yatak odam tuvaletin yanında. Kim geçse beni görecek. Her seferinde örtüyle mi emzirecegim bebeği ki ben birilerinin benim göğsümü görmesini hiç istemem .
Kv iyi bir kadın her şeyimi yapar ama yine de ben özel bir durum olduğunu düşünüyorum. Yurtdisindakilerin gönderilerine bakıyorum, bebeğimi ailemle tanistiriyorum diyor bebek bayağı büyümüş. İnsanlar birbirini sıkmıyor.
Usutmussunuz gibi geldi bana Allah şifa versinKızlar günaydın. Dün gece biraz garip geçti. Sürekli bir tuvalete çıkma hissi. Acaba idrar yolları enfeksiyonu mu oldum usuttum mu. Her iki tarafdan da his vardı.hem kabız gibi hem ishal gibi. Karnımın her yeri ağrıdı aşağı doğru basınç. Valla korktum. Hala korkum devam ediyor. Ağrı ve baskı azaldı ama. Hafta sonu beni korkutuyor ya.. bugünü de sağ salim atlatsam bir şey demiycem.
Çok güzel olmus güle güle kullaninKızlaaar anneannesinin yaptığı takımın birini serdik
Benim tepelerde ve dogurmadimSelam, iyi pazarlar herkese
Doğuran var mı
Benim karnım resmen aşağı indi
Bende ne yaşayacağımı kestiremiyorum ilk doğumun koronanın en yoğun dönemin de olmuştu bebeği iki aylıkken görmüşlerdi tüm tecrubesizliklerimi yalnız yaşadım telden bile destek görmedim. Eşim de bu durumdan çok rahatsız oldu baya sitem etti ailesine şimdi de korkuyorum ilkinin acısını çıkarırlar başımdan hiç gitmezler diyeBen de bebeğimi kimseyle paylaşmak istemiyorum .başkaları bana akıl versin istemiyorum .Ben bu Tarz şeyleri bebeğimle yaşayarak kesfetmeliuim .dediğin gibi kb doğumda ne işi var .Ee tamam gördün. Sonra görsen ne olur
Kızlar bebek bakımı için hangi marka ürünleri aldınız?
Şampuan, krem vs.
Dur kız önce benSelam, iyi pazarlar herkese
Doğuran var mı
Benim karnım resmen aşağı indi
Gelinliğin kitabini yazan gelinKayınvalıdeme yarının yemeğini yaptırdım
Annem geldiğinde hazır olsun diye.
O gittikten sonra da kızımla kendime dışardan soyledım
Amannn bir yemek yapıyor, mutfagı topluyorGelinliğin kitabini yazan gelin
Yapsın tabi oğluna torununa yapıyo bi yerde el mi olması gerekenAmannn bir yemek yapıyor, mutfagı topluyor
onu da yapsın valla .
Benınkı hic sormadı " yardıma ihtiyacın var mı " diye. KayınvalıdemBenim kayınvalidem de eşim temizlik yapıyo diye dalga geçiyordu kayınpederin babalar gününü kutlarken kayınpeder bide demez mi eşime kaç gündür bitiremedin ben 2 günde bitirdim kv o ara bayıldı sesi kesildi
Sen hala burda mısınBenim tepelerde ve dogurmadimbugün hep yürüdüm gezdim 10dan beri dışarıdayım bu harekete doğmazsa zaten 42 bekler bu bebe
Ben dururum da inşallah bebek de dururDur kız önce ben
Benim ki de daha eşimin yapmasına mana buluyor istiyor ki ben yapayım keşke yapacak durumda olsam gölge etmese yetecek ama bide eşime uykusuz gecelerin başlıcam diyo ya baba olmak sadece yapım aşamasında mı gerekliBenınkı hic sormadı " yardıma ihtiyacın var mı " diye. Kayınvalıdem
Anca kahveYapsın tabi oğluna torununa yapıyo bi yerde el mi olması gereken
Benımkı oğluna bisi demez. Belki o yapıyor diye sormamış da olabilir bilemiyorum.Benim ki de daha eşimin yapmasına mana buluyor istiyor ki ben yapayım keşke yapacak durumda olsam gölge etmese yetecek ama bide eşime uykusuz gecelerin başlıcam diyo ya baba olmak sadece yapım aşamasında mı gerekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?