- 8 Ocak 2022
- 667
- 1.596
- 43
- 33
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #65.261
Şampuan mustela, pişik önleyici krem mustela ve bepanthol baby aldımKızlar bebek bakımı için hangi marka ürünleri aldınız?
Şampuan, krem vs.
Benim ki de öyle görümcemin eşi yardım ediyor diye övünür oğluyla dalga geçer mantıksız bu yüzden hiç takmıyorumBenımkı oğluna bisi demez. Belki o yapıyor diye sormamış da olabilir bilemiyorum.
Ama eşim de erkek sonucta bir yere kadar yapabiliyor.
Amannn herkes işine geldiği gibi işte. Kendi kızı olsaydi evi cillop gibi yapmıştı ona sormadan. Eeee bu işler boylr.
Annem yarın geliyor, ama o bacağından ameliyatlı olduğu için kayınvalide gibi dinç degil o konuda. Annemin işlerini de ablam yapar genelde
Ben dün ağdaya gittim tüm vücut. Hiç jilet yapmadımDün aniden teyzem aradı müsaitsen sana gelicem dedi.
Gel dedim. 2 saat içinde evi topladım, yemekleri yaptım, banyoyu hallettim.
Belim koptu valla.
Teyzem de başka şehirde oturuyor bu arada
Doktora gelmiş. Aynı şekilde olsak zaten
İşim var derdim. Gece 12 de otobüsü vardı gıttı.
İşim gücüm yarım kaldı tabii o geldiği için çalışamadım.
İşim bitmeden doğum olmasın diyorum. Yarın akşama ancak biter iste.
Ee bir de son kez jilet yapmak lazım.
O da bu akşam olacak.
Naptınız jilet işini?
Benim bugün gece 12 den beri belki 5 6 kere sancı geldi .ama bebek gelmediSelam, iyi pazarlar herkese
Doğuran var mı
Benim karnım resmen aşağı indi
Nornalde de ağda yaptırıyorsun o zaman?Ben dün ağdaya gittim tüm vücut. Hiç jilet yapmadım
İlk dogumundu sanırım değil mi, ilk doğumlarda bu aşağı inme durumu 1 ay öncesinde bile olabilirmiş çok anlayamayabiliriz o yüzden ne zaman gelecegini.2. yada 3.lerde falan bu süre kisaliyormus.gecen gün eğitimde anlattılar orda duymusdum.Selam, iyi pazarlar herkese
Doğuran var mı
Benim karnım resmen aşağı indi
Şu jilet işi okeyde çıkarken kaşınmasıDün aniden teyzem aradı müsaitsen sana gelicem dedi.
Belim koptu valla.
O da bu akşam olacak.
Naptınız jilet işini?
Tahriş olmazsa kaşınmaz bence.Şu jilet işi okeyde çıkarken kaşınması
Ben geçen gün ağda yaptım biraz ama yok görmeyince çok zor jilete devam artıkDün aniden teyzem aradı müsaitsen sana gelicem dedi.
Belim koptu valla.
O da bu akşam olacak.
Naptınız jilet işini?
Ayıptır söylemesi üst kısımları eşime yaptırırdım ağda, ama eli falan karnıma çarparBen geçen gün ağda yaptım biraz ama yok görmeyince çok zor jilete devam artıkjilete alışkın olmayınca zor geliyor ama bi şekilde hallediyorum
Bende öyle planladım ama eşim korktu yapamadıAyıptır söylemesi üst kısımları eşime yaptırırdım ağda, ama eli falan karnıma çarpar
Ne bileyim son zamanlardayız doğum süreci başlar diye korktum.
Çekse karnına çarparBende öyle planladım ama eşim korktu yapamadı
Bişey sorcam yaÇekse karnına çarpar
Korkarak çekse tam çekemediği icin canın aşırı yanar . O yüzden en güzeli jilet
Çıkmaz iki günde çıkarsa da çıksın yahuuu nefes almak bile sıkıntı olacak Onu mu düşüncezBişey sorcam yaşimdi ben evde jileti ayna karşısında yapıyorum o şekilde anca rahat oluyor diğer türlü kendimi kescem yada kalır diye çekiniyorum.hastaneye her gidişimde de ne olur ne olmaz alıp gidiyorum ama varsayalım ki jiletleyip gttim dogum oldu.dogumdan sonra 2 gün kalincak en fazla sezeryan olsa.taburcu olacağımız gun falan muayene tarzı bişey oluyor mu tekrar yoksa bizimle işleri bitiyor mu 10 gün sonra kontrol mu oluyor.hemen çıkıyor jiletle, bir daha hastanede alamam hele ameliyatlı falan olursam rahatsız olur muyum diye düşünüyorum
Ne iş yapıyordun sen ? Karanlık işler miDün aniden teyzem aradı müsaitsen sana gelicem dedi.
Belim koptu valla.
O da bu akşam olacak.
Naptınız jilet işini?
Ay ne bilim yaa orası öyle canımın derdinde o aklıma bile gelmicek belki ama şu an geliyorÇıkmaz iki günde çıkarsa da çıksın yahuuu nefes almak bile sıkıntı olacak Onu mu düşüncez
Kız bu koca tarafı neden hep böyle acaba hep düşünüyorm bunuBenımkı oğluna bisi demez. Belki o yapıyor diye sormamış da olabilir bilemiyorum.
Ama eşim de erkek sonucta bir yere kadar yapabiliyor.
Amannn herkes işine geldiği gibi işte. Kendi kızı olsaydi evi cillop gibi yapmıştı ona sormadan. Eeee bu işler boylr.
Annem yarın geliyor, ama o bacağından ameliyatlı olduğu için kayınvalide gibi dinç degil o konuda. Annemin işlerini de ablam yapar genelde
Her hafta muayeneye giderken aldım çıkmıyor o kadar tek sorun göremiyor olmak çok acayip şekiller olmuş olabilir birde ben saç kremi kullanıyorum hiç tahriş olmuyorAy ne bilim yaa orası öyle canımın derdinde o aklıma bile gelmicek belki ama şu an geliyor
Benim doktorum bakmadı. 7 ya da 10 gün sonra çağırdı net hatırlamıyorum çağırma tarihini.Bişey sorcam yaşimdi ben evde jileti ayna karşısında yapıyorum o şekilde anca rahat oluyor diğer türlü kendimi kescem yada kalır diye çekiniyorum.hastaneye her gidişimde de ne olur ne olmaz alıp gidiyorum ama varsayalım ki jiletleyip gttim dogum oldu.dogumdan sonra 2 gün kalincak en fazla sezeryan olsa.taburcu olacağımız gun falan muayene tarzı bişey oluyor mu tekrar yoksa bizimle işleri bitiyor mu 10 gün sonra kontrol mu oluyor.hemen çıkıyor jiletle, bir daha hastanede alamam hele ameliyatlı falan olursam rahatsız olur muyum diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?