Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benim ki de öyle görümcemin eşi yardım ediyor diye övünür oğluyla dalga geçer mantıksız bu yüzden hiç takmıyorum

Dün aniden teyzem aradı müsaitsen sana gelicem dedi.
Gel dedim. 2 saat içinde evi topladım, yemekleri yaptım, banyoyu hallettim.
Belim koptu valla.

Teyzem de başka şehirde oturuyor bu arada
Doktora gelmiş. Aynı şekilde olsak zaten
İşim var derdim. Gece 12 de otobüsü vardı gıttı.

İşim gücüm yarım kaldı tabii o geldiği için çalışamadım.

İşim bitmeden doğum olmasın diyorum. Yarın akşama ancak biter iste.

Ee bir de son kez jilet yapmak lazım.
O da bu akşam olacak.

Naptınız jilet işini?

Ben dün ağdaya gittim tüm vücut. Hiç jilet yapmadım

Selam, iyi pazarlar herkese
Doğuran var mı
Benim karnım resmen aşağı indi
İlk dogumundu sanırım değil mi, ilk doğumlarda bu aşağı inme durumu 1 ay öncesinde bile olabilirmiş çok anlayamayabiliriz o yüzden ne zaman gelecegini.2. yada 3.lerde falan bu süre kisaliyormus.gecen gün eğitimde anlattılar orda duymusdum.

Şu jilet işi okeyde çıkarken kaşınması

Ben geçen gün ağda yaptım biraz ama yok görmeyince çok zor jilete devam artık jilete alışkın olmayınca zor geliyor ama bi şekilde hallediyorum

Ben geçen gün ağda yaptım biraz ama yok görmeyince çok zor jilete devam artık jilete alışkın olmayınca zor geliyor ama bi şekilde hallediyorum
Ayıptır söylemesi üst kısımları eşime yaptırırdım ağda, ama eli falan karnıma çarpar
Ne bileyim son zamanlardayız doğum süreci başlar diye korktum.

Çekse karnına çarpar
Korkarak çekse tam çekemediği icin canın aşırı yanar . O yüzden en güzeli jilet
Bişey sorcam ya şimdi ben evde jileti ayna karşısında yapıyorum o şekilde anca rahat oluyor diğer türlü kendimi kescem yada kalır diye çekiniyorum.hastaneye her gidişimde de ne olur ne olmaz alıp gidiyorum ama varsayalım ki jiletleyip gttim dogum oldu.dogumdan sonra 2 gün kalincak en fazla sezeryan olsa.taburcu olacağımız gun falan muayene tarzı bişey oluyor mu tekrar yoksa bizimle işleri bitiyor mu 10 gün sonra kontrol mu oluyor.hemen çıkıyor jiletle, bir daha hastanede alamam hele ameliyatlı falan olursam rahatsız olur muyum diye düşünüyorum

Çıkmaz iki günde çıkarsa da çıksın yahuuu nefes almak bile sıkıntı olacak Onu mu düşüncez

Ne iş yapıyordun sen ? Karanlık işler mi

Kız bu koca tarafı neden hep böyle acaba hep düşünüyorm bunu benimde kv yok olsa kşke yapardı iyi kötü bişeyler insan ister istemez bekliyo yani Bi sormasını bile bekliyo bende görümceciklerimden beklyrm aylardır ama tık yok dün geldiler babalarına 1 aydır aramıyo lar bikere sormadılar bile cocuk nasıl var mı bişeyin diye allahtan annemle kız kardeşim yakın da herzamn geliyolar yani kendi tırnağın varsa kaşınırsın yoksa Bi cacık olmazz

Benim doktorum bakmadı. 7 ya da 10 gün sonra çağırdı net hatırlamıyorum çağırma tarihini.
Sezeryanlı kısmı hafif aralıyorsun bakıyor gittiğin zaman:)
Onun disinda ameliyat bitiyor ve bantlıyor
İşi bitiyor seninle.

O kadar takılma kiz . Benim için uzun olursa facıa. Kısacık kıldan bisi olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…