Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Her hafta muayeneye giderken aldım çıkmıyor o kadar tek sorun göremiyor olmak çok acayip şekiller olmuş olabilir birde ben saç kremi kullanıyorum hiç tahriş olmuyor
Aynen çok aşırı çıkmıyor dediğin gibi aslında o kadarcikda idare ederiz artık tahriş bendede olmuyorda çıkarken kaşınıyor hiç hoş değil o kısım

Ailenle aynı şehirde olduğun için şanslısın

Her hafta muayeneye giderken aldım çıkmıyor o kadar tek sorun göremiyor olmak çok acayip şekiller olmuş olabilir birde ben saç kremi kullanıyorum hiç tahriş olmuyor
Üst kısmı bu akşam eşime yaptıracağım.
Alt kısmı da çömelip yapicam sonra. Bacaklarının ağrısını düşünemiyorum şimdiden

Anladım mantiken banada öyle geldi aslında doğum bttikten sonra neye bakicakki hemen 2 gün sonra ama belki bilmediğim bişey vardır diye sorayim dedim.lohusa muayenesi de o zaman alttan sayılmaz ultrasonla bakar gibi aşağı yukarı iyimis
Aynen yaa ciksada uzun olmayacak sonuçta orası öyle neyse unuttum gtti

Üst kısmı bu akşam eşime yaptıracağım.
Alt kısmı da çömelip yapicam sonra. Bacaklarının ağrısını düşünemiyorum şimdiden
Benimki yapamaz nişanda küpemi bile takamadı içi acıyormuş

Ameliyata gir benle diyorum beni kim tutacak diyor hiç dayanamıyor böyle şeylere

Ben oturmadım bıle
Doktorum ayakta pansuman yapmıştı. Dediğim gibi canim hafif aralıyorsun o kısmı
Bakıyor.

Takılma o kısımlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…