- 8 Nisan 2016
- 3.469
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.026
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #65.281
Aynen çok aşırı çıkmıyor dediğin gibi aslında o kadarcikda idare ederiz artıkHer hafta muayeneye giderken aldım çıkmıyor o kadar tek sorun göremiyor olmak çok acayip şekiller olmuş olabilir birde ben saç kremi kullanıyorum hiç tahriş olmuyor
Karanlık isler evetNe iş yapıyordun sen ? Karanlık işler mi
Ailenle aynı şehirde olduğun için şanslısınKız bu koca tarafı neden hep böyle acaba hep düşünüyorm bunubenimde kv yok olsa kşke yapardı iyi kötü bişeyler insan ister istemez bekliyo yani Bi sormasını bile bekliyo bende görümceciklerimden beklyrm aylardır ama tık yok dün geldiler babalarına 1 aydır aramıyo lar bikere sormadılar bile cocuk nasıl var mı bişeyin diye allahtan annemle kız kardeşim yakın da herzamn geliyolar yani kendi tırnağın varsa kaşınırsın yoksa Bi cacık olmazz
Üst kısmı bu akşam eşime yaptıracağım.Her hafta muayeneye giderken aldım çıkmıyor o kadar tek sorun göremiyor olmak çok acayip şekiller olmuş olabilir birde ben saç kremi kullanıyorum hiç tahriş olmuyor
Anladım mantiken banada öyle geldi aslında doğum bttikten sonra neye bakicakki hemen 2 gün sonra ama belki bilmediğim bişey vardır diye sorayim dedim.lohusa muayenesi de o zaman alttan sayılmaz ultrasonla bakar gibi aşağı yukarı iyimisBenim doktorum bakmadı. 7 ya da 10 gün sonra çağırdı net hatırlamıyorum çağırma tarihini.
Sezeryanlı kısmı hafif aralıyorsun bakıyor gittiğin zaman:)
Onun disinda ameliyat bitiyor ve bantlıyor
İşi bitiyor seninle.
O kadar takılma kiz . Benim için uzun olursa facıa. Kısacık kıldan bisi olmaz
Benimki yapamaz nişanda küpemi bile takamadı içi acıyormuşÜst kısmı bu akşam eşime yaptıracağım.
Alt kısmı da çömelip yapicam sonra. Bacaklarının ağrısını düşünemiyorum şimdiden
Yaptirmisken hepsini yaptır geçÜst kısmı bu akşam eşime yaptıracağım.
Alt kısmı da çömelip yapicam sonra. Bacaklarının ağrısını düşünemiyorum şimdiden
FBI ajanı mısınKaranlık isler evet
Söylemeyeyim canim gizlilik adına.
Evden çalışıyorum.
Ben oturmadım bıleAnladım mantiken banada öyle geldi aslında doğum bttikten sonra neye bakicakki hemen 2 gün sonra ama belki bilmediğim bişey vardır diye sorayim dedim.lohusa muayenesi de o zaman alttan sayılmaz ultrasonla bakar gibi aşağı yukarı iyimis
Aynen yaa ciksada uzun olmayacak sonuçta orası öyle neyse unuttum gtti
Nasıl yapacak ki alt kısımları ?Yaptirmisken hepsini yaptır geçBenim niyetim o yönde. Mümkün değil yapam.
Tamam takilmiyorum unuttumBen oturmadım bıle
Doktorum ayakta pansuman yapmıştı. Dediğim gibi canim hafif aralıyorsun o kısmı
Bakıyor.
Takılma o kısımlara
Öyle dedin de aklıma alkolik kiz arkadaşımın paranoyak ablası geldi.FBI ajanı mısınşaka şaka tamam söyleme
Demek o tip var sendeÖyle dedin de aklıma alkolik kiz arkadaşımın paranoyak ablası geldi.
Beni fbı ajanı sanıyormuşturizm yerinde tatil arkadaşımdı her yaz.
O ne demek
Anlamadım valla kız açıklaEspriyi de anlamadın ama neyse
Boşver
Ayyy lavman mi
Açığa çıkacağını düşünüp mesajlarını silmiş ya hani. Ondan bahsettim.Anlamadım valla kız açıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?