- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.270
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #65.301
Ayyy ben kuzenime yapmıştım, kızın kan oturdu resmen, ogun bugundur kimseye ağda yapmamAyıptır söylemesi üst kısımları eşime yaptırırdım ağda, ama eli falan karnıma çarpar
Ne bileyim son zamanlardayız doğum süreci başlar diye korktum.
Ağzına etmişsin kızınAyyy ben kuzenime yapmıştım, kızın kan oturdu resmen, ogun bugundur kimseye ağda yapmam
Ya böleeee yatsan olcak gibiMorkahve
Açıklama bekliyorum senden . Alt kısmı nasıl yapacak kocam ? Gözümde bısıler canlandı
Ve aşırı komik geliyor.
Açıkla?
O jiletten bahsediyor amaYa böleeee yatsan olcak gibi
Evet bana da yapıldıAyyy lavman mi
Haziran annelerinde normal doğum yapanlar lavman yapıyor gibi bişiler konuşmuşlar . O doğru mu ki?
Doğum öncesi mi?Evet bana da yapıldı
Tamam bendeO jiletten bahsediyor ama
Aaa haberim yok bu muhabbettenAçığa çıkacağını düşünüp mesajlarını silmiş ya hani. Ondan bahsettim.
Neyse boşver
EvetDoğum öncesi mi?
Çok kötü ama o.Tamam bendetam anlatamıyorum yatınca olabiliyor ama hayal et bak
Bana başka bi ameliyat için yapılmıştı ne için yapıldığını bile anlamamış olucam ki odamı bulamayan kayınvalide mi almaya gittim tüm asansörü gerisini siz hayal edin tuttum ama yapabilirdim çünkü 2 dk içinde büyük bi patlamaEvet bana da yapıldı
Nasıl yok kiz? kızlar birbirilerinin instagram hesaplarını buldular ya ? Hatırlamıyor musun?Aaa haberim yok bu muhabbetten
Beni bulduklarıda @M-elek37 1bal1kaymağa seni de buldum yazdı, oda bulun bişi olmaz fln dedi ama korkmuş herhalde,Aaa haberim yok bu muhabbetten
Saç kremi kullan canım ozaman suya da çok ihtiyaç olmucak eğer çok zorlanacaksan eğilmekten iyidirÇok kötü ama o.
Ben de aşırı acik yazamıyorum suan
Kuru kuru olmaz ki. Banyoda olmak lazım
Yok o kadarını yaptıramam :)Saç kremi kullan canım ozaman dünyada çok ihtiyaç olmucak eğer çok zorlanacaksan eğilmekten iyidir
Niye bilgilendirmezler kiBana başka bi ameliyat için yapılmıştı ne için yapıldığını bile anlamamış olucam ki odamı bulamayan kayınvalide mi almaya gittim tüm asansörü gerisini siz hayal edin tuttum ama yapabilirdim çünkü 2 dk içinde büyük bi patlama
Evet ben sadece yoncayı buldumNasıl yok kiz? kızlar birbirilerinin instagram hesaplarını buldular ya ? Hatırlamıyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?