- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #65.321
Vallahi kahkaha attımÜlen saatlerdir yokum bi gelip bakayım bizim kizlar ne konuşuyor dedim " yatam da kocama kuru kuru jiletle kukumu aldıram "
Parti kur, oy verelimKayınvalıdeme yarının yemeğini yaptırdım
Annem geldiğinde hazır olsun diye.
O gittikten sonra da kızımla kendime dışardan soyledım
Parti kur, oy verelim
Ee ama yine de kalmış içinde demek ki bısılerNiye bilgilendirmezler ki
Çok kasıyorum kendimi sevmiyorum ben de lavman. Her deliğe bir şey sokmak zorunda değiller
Yalvarmıştım daha yeni yaptım diye
Muhtemelen bilgilendirmişlerdir WC nin yanında dur demişlerdi ama ben mabadıma fazla güvendim sanırımNiye bilgilendirmezler ki
Çok kasıyorum kendimi sevmiyorum ben de lavman. Her deliğe bir şey sokmak zorunda değiller
Düştüğümüz hallere bak yaaa resmen göremiyoruzYok o kadarını yaptıramam :)
Biraz taburece otururum
Biraz eğilip yaparım artık napim:)
Ağda olsa problem olmazdı.
Belki onlarda göremicek boşuna dert ediyoruzDüştüğümüz hallere bak yaaa resmen göremiyoruz
Lazer yaptıranların şanslı yineDüştüğümüz hallere bak yaaa resmen göremiyoruz
Aynennnn aman biz temiz gidelim diye speun yapıyo kendimizede illa bakıcaklar sondayı takıcakBelki onlarda göremicek boşuna dert ediyoruz
Ayyyy misss tertemiz yaaaLazer yaptıranların şanslı yine
Neden lavmanı onlar yapiyor anlamiyorum kendimiz yapamaz miyizNiye bilgilendirmezler ki
Mustela bakım seti aldım ama pişik kremi için ekstra sudocrem alabilirimKızlar bebek bakımı için hangi marka ürünleri aldınız?
Şampuan, krem vs.
Lazer yaptırıyordum ama arsız bölge valla çıktı yineLazer yaptıranların şanslı yine
Rutin kontrol için mi istiyo doktorun kan tahlilini, yoksa doğum için mi . Bende öyle yapıyım dicektim sağlık ocağında kan tahlili yaptırıyım götüreyim doktora diye, ama doğum için yapılan kan tahlillerini galiba doktor kendi hastanesinde yapılmasını istiyomuş sanırımBir de aklıma gelmişken şey sorayım size . Yarın sağlık ocağında genel kontrol var haftaya pazartesi de doktorumda muayene var. Doktorum kan tahlili isteyeceğim demişti . Sağlık ocağındakini götürsem olmaz dimi arada 1 hafta var .cuma tekrar mı versem sağlık ocağında ?
Doğum icin olacaksaMustela bakım seti aldım ama pişik kremi için ekstra sudocrem alabilirim
Lazer yaptırıyordum ama arsız bölge valla çıktı yine
Eşim beni bırakıp düğüne gitti 1 buçuk 2 saatlik mesafeye ağız ucuyla sende gel dedi ama gitmedim bendebi güzel dondurma da gömdüm kayınvalidem aramış onu da açmadım oh şu an azcık rahatladım inşallah yarın hastane çantam da hazır olcak gitmeseydi bugün hazırlayacaktık . Eğer hazırlamadan doğurursam iyi başına kalkarım .
Bir de aklıma gelmişken şey sorayım size . Yarın sağlık ocağında genel kontrol var haftaya pazartesi de doktorumda muayene var. Doktorum kan tahlili isteyeceğim demişti . Sağlık ocağındakini götürsem olmaz dimi arada 1 hafta var .cuma tekrar mı versem sağlık ocağında ?
Ben yaptırdım ama oraya yaptırmadım. Alırken de jiletle aldım bu sefer .Aynanın büyük gösteren yerini kullanın bir de telefonun fenerini kullanın. Ben hepsini kendim yaptım, eşime falan ihtiyaç duymadımAynennnn aman biz temiz gidelim diye speun yapıyo kendimizede illa bakıcaklar sondayı takıcak
Ayyyy misss tertemiz yaaa
Bebenin ayağını falan paylaş özelden foto at inanmıyoruz derizKizlar ben dogurdum bebegim 3190 gr 48 cm falan diye gelsem napabilirsinizki
Oha gerçek sandım yaaa hemen yermi bi insanKizlar ben dogurdum bebegim 3190 gr 48 cm falan diye gelsem napabilirsinizki
Rutin kontrol için mi istiyo doktorun kan tahlilini, yoksa doğum için mi . Bende öyle yapıyım dicektim sağlık ocağında kan tahlili yaptırıyım götüreyim doktora diye, ama doğum için yapılan kan tahlillerini galiba doktor kendi hastanesinde yapılmasını istiyomuş sanırım
Daha haftam erken ama bilemedim ne için istediğiniDoğum icin olacaksa
Benım doktorum sağlık ocağında olmaz dedi kan icin. Salı hastanede vereceğim kanı
Allah, analı babalı büyütsün derizKizlar ben dogurdum bebegim 3190 gr 48 cm falan diye gelsem napabilirsinizki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?