Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Niye bilgilendirmezler ki
Çok kasıyorum kendimi sevmiyorum ben de lavman. Her deliğe bir şey sokmak zorunda değiller
Yalvarmıştım daha yeni yaptım diye
Muhtemelen bilgilendirmişlerdir WC nin yanında dur demişlerdi ama ben mabadıma fazla güvendim sanırım yinede utandırmadı beni

Kızlar bebek bakımı için hangi marka ürünleri aldınız?
Şampuan, krem vs.
Mustela bakım seti aldım ama pişik kremi için ekstra sudocrem alabilirim
Lazer yaptıranların şanslı yine
Lazer yaptırıyordum ama arsız bölge valla çıktı yine

Eşim beni bırakıp düğüne gitti 1 buçuk 2 saatlik mesafeye ağız ucuyla sende gel dedi ama gitmedim bende bi güzel dondurma da gömdüm kayınvalidem aramış onu da açmadım oh şu an azcık rahatladım inşallah yarın hastane çantam da hazır olcak gitmeseydi bugün hazırlayacaktık . Eğer hazırlamadan doğurursam iyi başına kalkarım .

Bir de aklıma gelmişken şey sorayım size . Yarın sağlık ocağında genel kontrol var haftaya pazartesi de doktorumda muayene var. Doktorum kan tahlili isteyeceğim demişti . Sağlık ocağındakini götürsem olmaz dimi arada 1 hafta var .cuma tekrar mı versem sağlık ocağında ?

Rutin kontrol için mi istiyo doktorun kan tahlilini, yoksa doğum için mi . Bende öyle yapıyım dicektim sağlık ocağında kan tahlili yaptırıyım götüreyim doktora diye, ama doğum için yapılan kan tahlillerini galiba doktor kendi hastanesinde yapılmasını istiyomuş sanırım

Doğum icin olacaksa
Benım doktorum sağlık ocağında olmaz dedi kan icin. Salı hastanede vereceğim kanı

Aynennnn aman biz temiz gidelim diye speun yapıyo kendimizede illa bakıcaklar sondayı takıcak

Ayyyy misss tertemiz yaaa
Ben yaptırdım ama oraya yaptırmadım. Alırken de jiletle aldım bu sefer .Aynanın büyük gösteren yerini kullanın bir de telefonun fenerini kullanın. Ben hepsini kendim yaptım, eşime falan ihtiyaç duymadım

Doğum icin olacaksa
Benım doktorum sağlık ocağında olmaz dedi kan icin. Salı hastanede vereceğim kanı
Daha haftam erken ama bilemedim ne için istediğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…