- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.270
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #65.341
Aynen öyle ayna bendede varBen yaptırdım ama oraya yaptırmadım. Alırken de jiletle aldım bu sefer .Aynanın büyük gösteren yerini kullanın bir de telefonun fenerini kullanın. Ben hepsini kendim yaptım, eşime falan ihtiyaç duymadım
Kusuratlı yaz ki salladigin belli olmasınKizlar ben dogurdum bebegim 3190 gr 48 cm falan diye gelsem napabilirsinizki
Bebenin ayağını falan paylaş özelden foto at inanmıyoruz deriz
Oha gerçek sandım yaaa hemen yermi bi insan
Benınkı doğumdan 2 gün önce istedi. 1 gün öncesi de olur demişti.Daha haftam erken ama bilemedim ne için istediğini
Belki rutindir, sağlık ocağındakinide yanında götür ne olur ne olmaz benceDaha haftam erken ama bilemedim ne için istediğini
Benim normal bekliyoruz ama 38 de isteyeceğim yine dedi aniden sezeryan olursa diye. Sağlık ocağı olmasın dedi banada normalde istediğin yerde yaptır diyorduBenınkı doğumdan 2 gün önce istedi. 1 gün öncesi de olur demişti.
Ağda değil jiletMorkahve
Açıklama bekliyorum senden . Alt kısmı nasıl yapacak kocam ? Gözümde bısıler canlandı
Ve aşırı komik geliyor.
Açıkla?
Bence de olur. Daha önceki doğumda yaptırmıştım.Tamam bendetam anlatamıyorum yatınca olabiliyor ama hayal et bak
Evet jilet zaten pis iş. Ağda temiz. Ondan da ben çekinmem meselaAğda değil jiletgözümü kapatır yaptırırım ne yapayım.
Konuya ilişkin bir resimDüştüğümüz hallere bak yaaa resmen göremiyoruz
Kendimi toparladım süt sağma süreci dışında eski hayatıma geri döndüm. Ydyb'den kızımın taburcu olması ve kollarıma gelmesi için dua ediyorumNasilsiniz canim lohusalik nasil gidiyor
Ben en son yaparken parmağımı kestim azıcık bidaha cesaret edemem sanırım neremi keseceğim belli olmazDün aniden teyzem aradı müsaitsen sana gelicem dedi.
Gel dedim. 2 saat içinde evi topladım, yemekleri yaptım, banyoyu hallettim.
Belim koptu valla.
Teyzem de başka şehirde oturuyor bu arada
Doktora gelmiş. Aynı şekilde olsak zaten
İşim var derdim. Gece 12 de otobüsü vardı gıttı.
İşim gücüm yarım kaldı tabii o geldiği için çalışamadım.
İşim bitmeden doğum olmasın diyorum. Yarın akşama ancak biter iste.
Ee bir de son kez jilet yapmak lazım.
O da bu akşam olacak.
Naptınız jilet işini?
Bugün küçük oğlum diyor ki anne sen neden eğilirken off ahh diyorsunKonuya ilişkin bir resimEki Görüntüle 3086153
Aynenn gercekten öyleAilenle aynı şehirde olduğun için şanslısın
Eldiven çok can yakar ilk baş:)Ben en son yaparken parmağımı kestim azıcık bidaha cesaret edemem sanırım neremi keseceğim belli olmaz. Hayatım da hiç ağdaya da gitmedim çekiniyorum bildiğim bı yer de yok güvenilir. İnrt biraz baktım da eldivenle ağda yapmayi deneyeceğim en son çare eşim
Ben de yaşlı nineler gibi öyleyim hepBugün küçük oğlum diyor ki anne sen neden eğilirken off ahh diyorsun
Ben lazerliyim ama çıktı yine hamilelik ve hormonlar el yordamıyla yapıyorum. Doktor bana neler gördüm inanamazsın demişti o kadarda çekinmiyorum artikŞimdilik bende el yordamıyla görmeden yapıyorum. Ama doğumdan önceki gün. Yaptırırım dedim.Annesi yakın olanlar ondan da isteyebilir. Ama benim annem Bir gün önce gelebilse.bile gözü düzgün görmüyor. Bir yerimi keser maşallah. Ay ne bilem öyle gitmek istemiyorum. Kendimde beceremem yarım yapamalak kalır. Elaleme rezil olmaktansa kocama yaptırırım.
Bitiyor perşembeEldiven çok can yakar ilk baş:)
Ben de yaşlı nineler gibi öyleyim hep
Ben anneme yaptırmaktan çekinirim. Kocamdan çekinmem.Şimdilik bende el yordamıyla görmeden yapıyorum. Ama doğumdan önceki gün. Yaptırırım dedim.Annesi yakın olanlar ondan da isteyebilir. Ama benim annem Bir gün önce gelebilse.bile gözü düzgün görmüyor. Bir yerimi keser maşallah. Ay ne bilem öyle gitmek istemiyorum. Kendimde beceremem yarım yapamalak kalır. Elaleme rezil olmaktansa kocama yaptırırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?