Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Aynen öyle ayna bendede var bende öyle yapıcam hastameye gitmeden önce, şimdilik banyoda görmeden hallediyorum ayakda ama illa görmediğim almadığım oluyodur, doğumdan önce senin dediğin gibi yapıcam bende eşime yaptıramam

Nasilsiniz canim lohusalik nasil gidiyor
Kendimi toparladım süt sağma süreci dışında eski hayatıma geri döndüm. Ydyb'den kızımın taburcu olması ve kollarıma gelmesi için dua ediyorum İnşallah sütlerim ona güç verir.
Siz nasılsınız?

Ben en son yaparken parmağımı kestim azıcık bidaha cesaret edemem sanırım neremi keseceğim belli olmaz . Hayatım da hiç ağdaya da gitmedim çekiniyorum bildiğim bı yer de yok güvenilir. İnrt biraz baktım da eldivenle ağda yapmayi deneyeceğim en son çare eşim

Şimdilik bende el yordamıyla görmeden yapıyorum. Ama doğumdan önceki gün. Yaptırırım dedim. Annesi yakın olanlar ondan da isteyebilir. Ama benim annem Bir gün önce gelebilse.bile gözü düzgün görmüyor. Bir yerimi keser maşallah. Ay ne bilem öyle gitmek istemiyorum. Kendimde beceremem yarım yapamalak kalır. Elaleme rezil olmaktansa kocama yaptırırım.

Eldiven çok can yakar ilk baş:)
Bugün küçük oğlum diyor ki anne sen neden eğilirken off ahh diyorsun
Ben de yaşlı nineler gibi öyleyim hep

Ben lazerliyim ama çıktı yine hamilelik ve hormonlar el yordamıyla yapıyorum. Doktor bana neler gördüm inanamazsın demişti o kadarda çekinmiyorum artik

Ben anneme yaptırmaktan çekinirim. Kocamdan çekinmem.
Ama yatakta jilet işi olmaz . Pis iş o yuzden 2 aşamalı olacak. Kocam gobek altını ve onu yapsın.
Geri kalanını ben yapicam:)

Göbek altı tek başına olacak iş değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…