Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273

Beni çok kaşındırıyor bu aralar
En son salı akşamı yaparım olmadı yeter

Ben tam lazere başlamışken hamile kaldım ilk dökülenlerin hepsi çıktı Sonra devam ederim diye jiletle devam ediyorum el yordamıyla bu günlere geldik son gün aynayı karşıma alıp oturup yapmayı düşünüyorum. Bu saatten sonra annemden çekinirim kendim yapamazsam eşime bırakıcam Jiletin kötü yanı hastaneden çıkana kadar uzayacak valla

Merhaba, kordon kanı dokusu saklatma ile ilgili araştırma yapıyorum.Son durumumuz nedir acaba?

Birinin doktoru Kiraz kanı sulandırıyo, doğumdan 3 gün önce fln yemeği bırak demiş burda kim yazmıştı, ne olur ne olmaz diye yiyemiyorum artık
Ben yazmıştım canım geçen hafta kontrolde doktorum söyledi o sabahki sezeryan hastasında biraz fazla kanama olmuş hallettik ama sen 3gün önceden kiraz yemeyi kes dedi ben de ne olur ne olmaz diye bi haftadır yemiyorum

Hastanede isteyecekse sağlık ocağında yaptirma bence

Benim hastane anlaşmam da bir gece kalınacak diyor o yüzden uygun sanırım
İlk doğumumda da iki gece fiyatı ödendiği halde sağlığımız yerinde diye bir gece de çıkmıştım

Fiyat alanlar sizin kaç gece diye söylediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…