- 12 Aralık 2012
- 2.912
- 7.353
- 358
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #65.361
Dün aniden teyzem aradı müsaitsen sana gelicem dedi.
Gel dedim. 2 saat içinde evi topladım, yemekleri yaptım, banyoyu hallettim.
Belim koptu valla.
Teyzem de başka şehirde oturuyor bu arada
Doktora gelmiş. Aynı şekilde olsak zaten
İşim var derdim. Gece 12 de otobüsü vardı gıttı.
İşim gücüm yarım kaldı tabii o geldiği için çalışamadım.
İşim bitmeden doğum olmasın diyorum. Yarın akşama ancak biter iste.
Ee bir de son kez jilet yapmak lazım.
O da bu akşam olacak.
Naptınız jilet işini?
Göbek altı iki kişiyle bile zorBen anneme yaptırmaktan çekinirim. Kocamdan çekinmem.
Ama yatakta jilet işi olmaz . Pis işo yuzden 2 aşamalı olacak. Kocam gobek altını ve onu yapsın.
Geri kalanını ben yapicam:)
Göbek altı tek başına olacak iş değil
Tabi canım neler görüyorlardır muhakkak.Ben lazerliyim ama çıktı yine hamilelik ve hormonlar el yordamıyla yapıyorum. Doktor bana neler gördüm inanamazsın demişti o kadarda çekinmiyorum artik
Klozette yap kız Bi kere yaptım kolay olduYok o kadarını yaptıramam :)
Biraz taburece otururum
Biraz eğilip yaparım artık napim:)
Ağda olsa problem olmazdı.
Ben onu her zaman yapiyorum ama muhtemelen kalıyordur bir yerlerdeKlozette yap kız Bi kere yaptım kolay oldu
Merhaba, kordon kanı dokusu saklatma ile ilgili araştırma yapıyorum.Son durumumuz nedir acaba?Sadece Kordon kani ya da hem kordon kani hem de kordon bagi saklama olarak secenek var bize verilen brosurde. 5 yil ya da 10 yil saklatma secenegi varmis sanirim .baska firmalar varsa nasildir ne degildir arastiramadim henüz . Biz de Saklatmayi dusunuyoruz yine de ama bakalim.
Elimi alta zor sokuyorumKlozette yap kız Bi kere yaptım kolay oldu
Allah napmasın seni gerçek sandım melek son dakikaya kadar heyecan vereceksin bizeKizlar ben dogurdum bebegim 3190 gr 48 cm falan diye gelsem napabilirsinizki
Haaa tabi kuzum son zamanlar göbüş iyice büyüdü belki ben de öyle yapamam artık uzun zaman olmuşturElimi alta zor sokuyorum
Kıcımı yıkayacağım zaman
Zaten burda yazılmıştı bu ben de denedim iyi olmuştu ama tabi baya oldu şimdi göbüşler büyüdüBen onu her zaman yapiyorum ama muhtemelen kalıyordur bir yerlerde
Ben yazmıştım canım geçen hafta kontrolde doktorum söyledi o sabahki sezeryan hastasında biraz fazla kanama olmuş hallettik ama sen 3gün önceden kiraz yemeyi kes dedi ben de ne olur ne olmaz diye bi haftadır yemiyorumBirinin doktoru Kiraz kanı sulandırıyo, doğumdan 3 gün önce fln yemeği bırak demiş burda kim yazmıştı, ne olur ne olmaz diye yiyemiyorum artık
Ben de yemiyorum:)Ben yazmıştım canım geçen hafta kontrolde doktorum söyledi o sabahki sezeryan hastasında biraz fazla kanama olmuş hallettik ama sen 3gün önceden kiraz yemeyi kes dedi ben de ne olur ne olmaz diye bi haftadır yemiyorum
Hastanede isteyecekse sağlık ocağında yaptirma benceMustela bakım seti aldım ama pişik kremi için ekstra sudocrem alabilirim
Lazer yaptırıyordum ama arsız bölge valla çıktı yine
Eşim beni bırakıp düğüne gitti 1 buçuk 2 saatlik mesafeye ağız ucuyla sende gel dedi ama gitmedim bendebi güzel dondurma da gömdüm kayınvalidem aramış onu da açmadım oh şu an azcık rahatladım inşallah yarın hastane çantam da hazır olcak gitmeseydi bugün hazırlayacaktık . Eğer hazırlamadan doğurursam iyi başına kalkarım .
Bir de aklıma gelmişken şey sorayım size . Yarın sağlık ocağında genel kontrol var haftaya pazartesi de doktorumda muayene var. Doktorum kan tahlili isteyeceğim demişti . Sağlık ocağındakini götürsem olmaz dimi arada 1 hafta var .cuma tekrar mı versem sağlık ocağında ?
Allah seni ne yapmasın bi an şok oldumKizlar ben dogurdum bebegim 3190 gr 48 cm falan diye gelsem napabilirsinizki
Allah seni napmasnKizlar ben dogurdum bebegim 3190 gr 48 cm falan diye gelsem napabilirsinizki
2 geceBenim hastane anlaşmam da bir gece kalınacak diyor o yüzden uygun sanırım
İlk doğumumda da iki gece fiyatı ödendiği halde sağlığımız yerinde diye bir gece de çıkmıştım
Fiyat alanlar sizin kaç gece diye söylediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?