Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ayyy resmen öyle ya
Aynenn gercekten öyle sende yarın kavuşuyorsun hayrlsyla bebişine de kavuşş sağ salim inşallah
Yok kız perşembe onun doğumu
Ayyyy valla iyiki söyledin nolur ne olmaz nezaman gelir bilemiyoruz, eşimede söyledim dedim kiraz böyle yapıyomuş, almıyo eve şimdi
Bugun giriş yapıcaksam, yarın sabah çıkıcam 1 gece 2 gündüz olarak geçiyomuş öyle fiyat verdiler, gaz fln çıkmassa extra bi durumda bırakıyolarmış hastanede ama fiyata dahilmi onu bilmiyorum

Senin normal mi canım

Bide doğum sonrası hangi korunma yöntemini seçeceksiniz ben pcos olduğum için hiç korunmadım nerdeyse
Eşim ikna olursa prezervatif,
Ben ilaç kullanmak istemiyorum çünkü adı üstünde hormon,
Spiral istemiyorum içimde sürekli bir madde taşımak düşüncesi beni çok rahatsız ediyor,
Prezervatif en azından o an takılıp çıkarılan bir şey

Bide doğum sonrası hangi korunma yöntemini seçeceksiniz ben pcos olduğum için hiç korunmadım nerdeyse
Benim hep eşim korundu. Hormonsuz bir yöntem yok malum. En temizi prezervatif geliyor. Bide bazen mesela 15 gün yurtdisinda oluyor ya da şehir dışında boşuna ilaç içmek ya da spiral taşımak gibi. Hele ki ilaç hergün hergün aşırı zorlayıcı benim için.

Bende ilk 3-4 ay prezervatifle konrundum sonra pcos ogrenince doktor birak korunmayi dedi dogumdan sonra yine prezervatifle devam ederim diye dusunuyorum ama esik ne gerek var diyor

Ben bi süre doğum kontrol hapı kullandım daha sonra geri çekilme metodunu kullandık sonra korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım şimdi bi süre prezervatif sonra duruma göre hap ya da geri çekilme olur sanırım. Malesef prezervatiften hiç hoşlanamadım ben cok tahriş ediyor kuruluk yapıyordu

Yıllardır eşim korunur
İlaç, spiral, iğne tarzı şeyleri vücuduma sokamam açıkçası.

Bende ilk 3-4 ay prezervatifle konrundum sonra pcos ogrenince doktor birak korunmayi dedi dogumdan sonra yine prezervatifle devam ederim diye dusunuyorum ama esik ne gerek var diyor
Prezervatif eşim pek tercih etmiyor ilaçta 35 ten sonra önerilmiyormuş şu koldan olan spral varmış kanamalarda sıkıntı yaşatıyormuş bide kilo verdirmiyormuş en zararsızının bile zararı çok iyice doktorlarla konuşmadan bir karara varamıycam sanırım

Evet bende eşimde asla istemiyor eşime de ben pek güvenmiyorum 3 yıldır pcos düzelmişti eşim korunurkwn hamile kaldım

Benim esim de his kaybı olduğunu iddia ediyor prezervatif için ama ben hormon almak ya da içime bir şey taktırmak istemiyorum o yüzden prezervatif in en ince olanını önericem kusura bakmasın ben hormon da alet de takamam en zararsız olanı onun kullanacağı sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…