- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.270
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #65.381
Ayyy resmen öyle yaKonuya ilişkin bir resimEki Görüntüle 3086153
Yok kız perşembe onun doğumuAynenn gercekten öylesende yarın kavuşuyorsun hayrlsyla bebişine de kavuşş sağ salim inşallah
Ayyyy valla iyiki söyledin nolur ne olmaz nezaman gelir bilemiyoruz, eşimede söyledim dedim kiraz böyle yapıyomuş, almıyo eve şimdiBen yazmıştım canım geçen hafta kontrolde doktorum söyledi o sabahki sezeryan hastasında biraz fazla kanama olmuş hallettik ama sen 3gün önceden kiraz yemeyi kes dedi ben de ne olur ne olmaz diye bi haftadır yemiyorum
Bugun giriş yapıcaksam, yarın sabah çıkıcam 1 gece 2 gündüz olarak geçiyomuş öyle fiyat verdiler, gaz fln çıkmassa extra bi durumda bırakıyolarmış hastanede ama fiyata dahilmi onu bilmiyorumBenim hastane anlaşmam da bir gece kalınacak diyor o yüzden uygun sanırım
İlk doğumumda da iki gece fiyatı ödendiği halde sağlığımız yerinde diye bir gece de çıkmıştım
Fiyat alanlar sizin kaç gece diye söylediler
Senin normal mi canımAyyy resmen öyle ya
Yok kız perşembe onun doğumu
Ayyyy valla iyiki söyledin nolur ne olmaz nezaman gelir bilemiyoruz, eşimede söyledim dedim kiraz böyle yapıyomuş, almıyo eve şimdi
Bugun giriş yapıcaksam, yarın sabah çıkıcam 1 gece 2 gündüz olarak geçiyomuş öyle fiyat verdiler, gaz fln çıkmassa extra bi durumda bırakıyolarmış hastanede ama fiyata dahilmi onu bilmiyorum
Eşim ikna olursa prezervatif,Bide doğum sonrası hangi korunma yöntemini seçeceksiniz ben pcos olduğum için hiç korunmadım nerdeyse
Yok sezeryan olucak ,Senin normal mi canım
Yıllardır eşim korunurBide doğum sonrası hangi korunma yöntemini seçeceksiniz ben pcos olduğum için hiç korunmadım nerdeyse
Benim hep eşim korundu. Hormonsuz bir yöntem yok malum. En temizi prezervatif geliyor. Bide bazen mesela 15 gün yurtdisinda oluyor ya da şehir dışında boşuna ilaç içmek ya da spiral taşımak gibi. Hele ki ilaç hergün hergün aşırı zorlayıcı benim için.Bide doğum sonrası hangi korunma yöntemini seçeceksiniz ben pcos olduğum için hiç korunmadım nerdeyse
Bende ilk 3-4 ay prezervatifle konrundum sonra pcos ogrenince doktor birak korunmayi dedi dogumdan sonra yine prezervatifle devam ederim diye dusunuyorum ama esik ne gerek var diyorBide doğum sonrası hangi korunma yöntemini seçeceksiniz ben pcos olduğum için hiç korunmadım nerdeyse
Biliyorum kuzummm annesi yarın gelicekmiş yaaa onun için dedim yarın kavuşuyorsun diyeYok kız perşembe onun doğumu
Ben bi süre doğum kontrol hapı kullandım daha sonra geri çekilme metodunu kullandık sonra korunmayı bıraktığım ay hamile kaldımBide doğum sonrası hangi korunma yöntemini seçeceksiniz ben pcos olduğum için hiç korunmadım nerdeyse
Heeeee pardonBiliyorum kuzummm annesi yarın gelicekmiş yaaa onun için dedim yarın kavuşuyorsun diye
Eşim ikna olursa prezervatif,
Ben ilaç kullanmak istemiyorum çünkü adı üstünde hormon,
Spiral istemiyorum içimde sürekli bir madde taşımak düşüncesi beni çok rahatsız ediyor,
Prezervatif en azından o an takılıp çıkarılan bir şey
Yıllardır eşim korunur
İlaç, spiral, iğne tarzı şeyleri vücuduma sokamam açıkçası.
Benim hep eşim korundu. Hormonsuz bir yöntem yok malum. En temizi prezervatif geliyor. Bide bazen mesela 15 gün yurtdisinda oluyor ya da şehir dışında boşuna ilaç içmek ya da spiral taşımak gibi. Hele ki ilaç hergün hergün aşırı zorlayıcı benim için.
Prezervatif eşim pek tercih etmiyor ilaçta 35 ten sonra önerilmiyormuş şu koldan olan spral varmış kanamalarda sıkıntı yaşatıyormuş bide kilo verdirmiyormuş en zararsızının bile zararı çok iyice doktorlarla konuşmadan bir karara varamıycam sanırımBende ilk 3-4 ay prezervatifle konrundum sonra pcos ogrenince doktor birak korunmayi dedi dogumdan sonra yine prezervatifle devam ederim diye dusunuyorum ama esik ne gerek var diyor
Seninki sıralıcak galibaBende ilk 3-4 ay prezervatifle konrundum sonra pcos ogrenince doktor birak korunmayi dedi dogumdan sonra yine prezervatifle devam ederim diye dusunuyorum ama esik ne gerek var diyor
Evet bende eşimde asla istemiyor eşime de ben pek güvenmiyorum 3 yıldır pcos düzelmişti eşim korunurkwn hamile kaldımBen bi süre doğum kontrol hapı kullandım daha sonra geri çekilme metodunu kullandık sonra korunmayı bıraktığım ay hamile kaldımşimdi bi süre prezervatif sonra duruma göre hap ya da geri çekilme olur sanırım. Malesef prezervatiften hiç hoşlanamadım ben cok tahriş ediyor kuruluk yapıyordu
9 aydır Goca mı gördük bacımmmBide korunma derdimiz var 9 ay ne güzel hem o konuda hem adet konusunda rahattık
Ben güveniyorum eşime ya ama bebek biraz büyüyene kadar sıkı tutarım işi ne olur ne olmazEvet bende eşimde asla istemiyor eşime de ben pek güvenmiyorum 3 yıldır pcos düzelmişti eşim korunurkwn hamile kaldım
Bende öyle yazcaktm da dedm neyse karıştırmayım orayı9 aydır Goca mı gördük bacımmm
Benim esim de his kaybı olduğunu iddia ediyor prezervatif için ama ben hormon almak ya da içime bir şey taktırmak istemiyorum o yüzden prezervatif in en ince olanını önericem kusura bakmasın ben hormon da alet de takamam en zararsız olanı onun kullanacağı sonuçtaPrezervatif eşim pek tercih etmiyor ilaçta 35 ten sonra önerilmiyormuş şu koldan olan spral varmış kanamalarda sıkıntı yaşatıyormuş bide kilo verdirmiyormuş en zararsızının bile zararı çok iyice doktorlarla konuşmadan bir karara varamıycam sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?