- 30 Mart 2020
- 7.895
- 15.753
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #65.401
Tamamen bilimsellikten uzak bir yorum olacak amaKızlar ya bişey sorucam konularla alakasız ama bu bebişlere uyku arkadaşı aldınız mı ben almadım kararszm alıp almamakta dogdukları gibi anlamazlar ama anlıyorlar mı tecrübeli annecikler ne diyorsunuz
Ya ben almayı istiyorum aslında eltim bebek bakıyor yüzüne doğru örtüyorum aynı örtüyü alıştı kokusuna çok güzel uyuyormuş . Hatta annesi demiş ben uyutamıyorum diye eltim de bunu söylemiş alıştırmakla alakalı. HM de var Müslin den ben denemeyi düşünüyorum alıştırmayı . Hem çok sevimli de geliyor uyku arkadaşıKızlar ya bişey sorucam konularla alakasız ama bu bebişlere uyku arkadaşı aldınız mı ben almadım kararszm alıp almamakta dogdukları gibi anlamazlar ama anlıyorlar mı tecrübeli annecikler ne diyorsunuz
Valla benim ikisinde de aldim bir ümit ikiside uyku arkadaşı beni seçtiKızlar ya bişey sorucam konularla alakasız ama bu bebişlere uyku arkadaşı aldınız mı ben almadım kararszm alıp almamakta dogdukları gibi anlamazlar ama anlıyorlar mı tecrübeli annecikler ne diyorsunuz
Müzikli uyku arkadaşımı normalimi diyosun.Kızlar ya bişey sorucam konularla alakasız ama bu bebişlere uyku arkadaşı aldınız mı ben almadım kararszm alıp almamakta dogdukları gibi anlamazlar ama anlıyorlar mı tecrübeli annecikler ne diyorsunuz
Geçen sene tatile gitmiştik küçük oğlum ikeanin bir tavşanı var aşırı seviyor neyse yolda arabadan düşürmüş yavas gidiyorduk camlari actigimiz bir ara ağla ağla susmadı çift şerit yol bulamadık. Fazla geride gidemedik. Sonra ikea artık üretmiyormus 2.elini buldum aldim geldi. Ve dediki bu benim değil bunun burnu farklıTamamen bilimsellikten uzak bir yorum olacak amaben ısınamadım uyku arkadaşı fikrine ya. Nası desem, cansız bir şeye alışıp onu verince rahatlamasi uyuması patolojik geliyo bana. Hadi emzik falan neyse de.
Bi de ben bi uyku arkadasina alıştırsaydım kesin başına bir is gelirdi o arkadaşınsonra aynısını bulcam diye ugraş dur
Al işteGeçen sene tatile gitmiştik küçük oğlum ikeanin bir tavşanı var aşırı seviyor neyse yolda arabadan düşürmüş yavas gidiyorduk camlari actigimiz bir ara ağla ağla susmadı çift şerit yol bulamadık. Fazla geride gidemedik. Sonra ikea artık üretmiyormus 2.elini buldum aldim geldi. Ve dediki bu benim değil bunun burnu farklıuyku arkadaşı olaydı vay halime
Ayyy cokk güldümm son cümleneTamamen bilimsellikten uzak bir yorum olacak amaben ısınamadım uyku arkadaşı fikrine ya. Nası desem, cansız bir şeye alışıp onu verince rahatlamasi uyuması patolojik geliyo bana. Hadi emzik falan neyse de.
Bi de ben bi uyku arkadasina alıştırsaydım kesin başına bir is gelirdi o arkadaşınsonra aynısını bulcam diye ugraş dur
Heeee bu yüzüne mi örtülüyormuş bende çözememiştim birtürlü bu nasıl uyku arkadaşı şmdi anladımm evett mantıklı peluş ayıcıktansaYa ben almayı istiyorum aslında eltim bebek bakıyor yüzüne doğru örtüyorum aynı örtüyü alıştı kokusuna çok güzel uyuyormuş . Hatta annesi demiş ben uyutamıyorum diye eltim de bunu söylemiş alıştırmakla alakalı. HM de var Müslin den ben denemeyi düşünüyorum alıştırmayı . Hem çok sevimli de geliyor uyku arkadaşı
Evet ben önermiştim o zamanZaten burda yazılmıştı bu ben de denedim iyi olmuştu ama tabi baya oldu şimdi göbüşler büyüdü
HahahahValla benim ikisinde de aldim bir ümit ikiside uyku arkadaşı beni seçtibunda almadim
Benimde 8 5 çıkıyor genelde daha da mı düşüyor kendimi böyle kötü hissedince bilmiyorumTansiyon düşüklüğü de çok zor doktorlar çok önemsemiyor yüksek tansiyon kadar ama insanın hayat kalitesini düşürüyor. Ben şimdi boğazım için limonlu su içmek istiyorum zaten düşük limondan iyice düşer diye içemiyorum. 9-6 çıkıyor benim hep.
Ben de kaç gündür uğraşıyorum limonlu ballı su içebilirsin. Ben bol bol ılık su içmeye çalışıyorum başka bir şey yapamıyorum.
Canım o hissin eşinin ailesinin tavrıyla alakası yok annelik içgüdüsüHep senin yanında olsun hep senin kucağında Dursun istiyorsun sanki biri gelip hadi yeter bu kadar ver artık bebeği diyip götürecek gibi oluyorsun. Ben geceleri aylarca sadece yüzüm bebeğime dönük uyumuştum sonra sonra alışıyorsun
Ayy yokk bende müzikli hiç düşünmedim de şu amigurimi midir nedir onlarıda hiç sevemedim öyle Bi ayıcık yada tavşan gibi bişey alırım diye düşündm de hala düşünüyorumMüzikli uyku arkadaşımı normalimi diyosun.
Ben normal bi oyuncak örmeli kuzneim yaptırmış onu koycam ama müziksiz.
Müzikli olanlarda beyaz ses, fön makinesi , pış pış sesi var onları telefondan açarım diye düşündüm lazım olursa
Böyle durumlarda biraz soda içince dengeleniyorBenimde 8 5 çıkıyor genelde daha da mı düşüyor kendimi böyle kötü hissedince bilmiyorum
Bu kadar zor bir hamilelikten sonra isterse bi taraflarini yirtsinSeninki sıralıcak galiba
Benim oğlanın minik bir yastığı vardı. Ona sarılıp uyurdu kendi tercih edip aldı. O yastiksiz hiç bir yere gitmezdi sürekli kucahlginda o yastık. Bizimki de evde olmayan alt komşunun balkonuna düşürdü bir kere. 2 gün mahvolduk.Geçen sene tatile gitmiştik küçük oğlum ikeanin bir tavşanı var aşırı seviyor neyse yolda arabadan düşürmüş yavas gidiyorduk camlari actigimiz bir ara ağla ağla susmadı çift şerit yol bulamadık. Fazla geride gidemedik. Sonra ikea artık üretmiyormus 2.elini buldum aldim geldi. Ve dediki bu benim değil bunun burnu farklıuyku arkadaşı olaydı vay halime
Karpuz sulandırmıyorsa sorun yok hahahahhaBen de yemiyorum:)
Ya özellikle son zamanlar çok zorlanmaya başlasamda hamilelik güzel benceBitiyor perşembehiç özlemeyecegim özellikle bu günleri
Karpuz bitti şükür. Eşim çarşamba alacakKarpuz sulandırmıyorsa sorun yok hahahahha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?