Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar ya bişey sorucam konularla alakasız ama bu bebişlere uyku arkadaşı aldınız mı ben almadım kararszm alıp almamakta dogdukları gibi anlamazlar ama anlıyorlar mı tecrübeli annecikler ne diyorsunuz
Tamamen bilimsellikten uzak bir yorum olacak ama ben ısınamadım uyku arkadaşı fikrine ya. Nası desem, cansız bir şeye alışıp onu verince rahatlamasi uyuması patolojik geliyo bana. Hadi emzik falan neyse de.
Bi de ben bi uyku arkadasina alıştırsaydım kesin başına bir is gelirdi o arkadaşın sonra aynısını bulcam diye ugraş dur

Kızlar ya bişey sorucam konularla alakasız ama bu bebişlere uyku arkadaşı aldınız mı ben almadım kararszm alıp almamakta dogdukları gibi anlamazlar ama anlıyorlar mı tecrübeli annecikler ne diyorsunuz
Ya ben almayı istiyorum aslında eltim bebek bakıyor yüzüne doğru örtüyorum aynı örtüyü alıştı kokusuna çok güzel uyuyormuş . Hatta annesi demiş ben uyutamıyorum diye eltim de bunu söylemiş alıştırmakla alakalı. HM de var Müslin den ben denemeyi düşünüyorum alıştırmayı . Hem çok sevimli de geliyor uyku arkadaşı

Eklentiler

• 60F94E37-A95D-4929-8984-7513208C741F.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 79
Valla benim ikisinde de aldim bir ümit ikiside uyku arkadaşı beni seçti bunda almadim

Müzikli uyku arkadaşımı normalimi diyosun.
Ben normal bi oyuncak örmeli kuzneim yaptırmış onu koycam ama müziksiz.
Müzikli olanlarda beyaz ses, fön makinesi , pış pış sesi var onları telefondan açarım diye düşündüm lazım olursa

Geçen sene tatile gitmiştik küçük oğlum ikeanin bir tavşanı var aşırı seviyor neyse yolda arabadan düşürmüş yavas gidiyorduk camlari actigimiz bir ara ağla ağla susmadı çift şerit yol bulamadık. Fazla geride gidemedik. Sonra ikea artık üretmiyormus 2.elini buldum aldim geldi. Ve dediki bu benim değil bunun burnu farklı uyku arkadaşı olaydı vay halime

Al işte beni de bulur

Ayyy cokk güldümm son cümlene Aynenn acıkcası banada öyle geliyor da yinede kararsz kaldm napcagmı bilemedm

Heeee bu yüzüne mi örtülüyormuş bende çözememiştim birtürlü bu nasıl uyku arkadaşı şmdi anladımm evett mantıklı peluş ayıcıktansa

Benimde 8 5 çıkıyor genelde daha da mı düşüyor kendimi böyle kötü hissedince bilmiyorum

Ayy yokk bende müzikli hiç düşünmedim de şu amigurimi midir nedir onlarıda hiç sevemedim öyle Bi ayıcık yada tavşan gibi bişey alırım diye düşündm de hala düşünüyorum

Benim oğlanın minik bir yastığı vardı. Ona sarılıp uyurdu kendi tercih edip aldı. O yastiksiz hiç bir yere gitmezdi sürekli kucahlginda o yastık. Bizimki de evde olmayan alt komşunun balkonuna düşürdü bir kere. 2 gün mahvolduk. Yani uyku arkadaşı almasaniz da çocuk kendi yapiveriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…