- 22 Mayıs 2022
- 70
- 268
- 13
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #65.421
Lazerliydim, Jilet yapıyordum. Bu sabah şiddetli bel ağrım vardı. Birazda kasıklarımda sancı, nst taktılar ve açıklık baktılar çok gerildim kıllıyım diye, jilet 3 güne çıkıyor anam o yüzden bugün kararttım gözümü gittim aldırdım ağda ile. 3 senede unutmuşum ağda yaptırmayı ama sandığım kadar acımadı tavsiye ederim. 1 ay rahatımDün aniden teyzem aradı müsaitsen sana gelicem dedi.
Gel dedim. 2 saat içinde evi topladım, yemekleri yaptım, banyoyu hallettim.
Belim koptu valla.
Teyzem de başka şehirde oturuyor bu arada
Doktora gelmiş. Aynı şekilde olsak zaten
İşim var derdim. Gece 12 de otobüsü vardı gıttı.
İşim gücüm yarım kaldı tabii o geldiği için çalışamadım.
İşim bitmeden doğum olmasın diyorum. Yarın akşama ancak biter iste.
Ee bir de son kez jilet yapmak lazım.
O da bu akşam olacak.
Naptınız jilet işini?
Evet bende meme reddi yaşamaktan korkuyorum.Ben aldım, hastane çantama da attım kullanmayacağımı düşünsemde. Evde kullanırım muhtemelen ilk zamanlar.
Memereddi yaşamamak istiyorsanız ilk hafta kesinlikle emzik ve biberon önerilmiyor
Bizde bes yıl korunmadık anca besinci yılda bebeğimiz oldu. Aynen eşiniz gibi ne gerek var zaten olmaz derkeeeen bebeğim bir yaşına girmeden tekrar hamile kaldımBi de biz iki yıl korunmadik olmadı aşılama ile hamile kaldım esimde sperm şekil bozukluğu ve hız sorunu ben de pko yumurta tembelliği var , prezervatif diyorum adam bana diyo ki ne gerek var zaten aşılama ile hamile kaldın, ya olursa diyorum , olsun ne güzel işte diyo
Ben yemeden duramıyorumKarpuz bitti şükür. Eşim çarşamba alacak
Çarşamba da yemem zaten
Hastanede hemşireler hemen biberon soruyormuş sorun olmaz değil mi şırınga yada kaşıkla vermekBence gereksiz , çay kaşığı ya da şırınga ile verirsin . Ben de biberonu koymadım çantaya ilk zaman zaten bu ikisi kullanılır diye
Çocuk çok zorluyor çok kilo aldım her yerim ağrıyor hatta gün sayıyorum ama bi yandan ben de sevdim hamileliği bebişin hareketlerini hissetmek vs çok değişik hisler özlerim diyemeyeceğim amaYa özellikle son zamanlar çok zorlanmaya başlasamda hamilelik güzel bence
Özleyecek olan tek ben miyim
Aynı hastanede doğum yapan arkadaşlarım hemen biberon istedi hemşireler dediler. İnşallah sorun çıkmaz. Bende normal biberon istemiyorum meme reddi yaşamaktan korkuyorumSanırım kaşık biberon olmasada enjektörle veriyolar alışmasın diye hastanede
İçiyorum onu da denedim fayda etmediBöyle durumlarda biraz soda içince dengeleniyor
Benimkide çok hareketli geceleri uyuyamıyorum yüzüstü yatmayı çok özledimÇocuk çok zorluyor çok kilo aldım her yerim ağrıyor hatta gün sayıyorum ama bi yandan ben de sevdim hamileliği bebişin hareketlerini hissetmek vs çok değişik hisler özlerim diyemeyeceğim ama
Bende bunu merak ediyordum benimde doğuma tam 1.ay kaldı ağda yaptiracağim hem çekiniyorum hemde hassas canım acırmı diye korkuyorum:) hamileligim boyunca jilet yaptım çok pişman oldum çok kalinlasti tüylerLazerliydim, Jilet yapıyordum. Bu sabah şiddetli bel ağrım vardı. Birazda kasıklarımda sancı, nst taktılar ve açıklık baktılar çok gerildim kıllıyım diye, jilet 3 güne çıkıyor anam o yüzden bugün kararttım gözümü gittim aldırdım ağda ile. 3 senede unutmuşum ağda yaptırmayı ama sandığım kadar acımadı tavsiye ederim. 1 ay rahatım
Ben şuana kadar jileti şu şekilde yaptım. Önce yatağa havlu yazıyordum sonra üstüne alt açma bezi yazıyordum. Bi tane tasa temiz su koyuyordum bi tasa da sabunlu su koyuyordum. Aynayı karşıma alıp ayağımla tutuyordum.Sabunlu su ile sabunlayıp jilet yapıp jileti temiz tasa batırıyordumŞimdilik bende el yordamıyla görmeden yapıyorum. Ama doğumdan önceki gün. Yaptırırım dedim.Annesi yakın olanlar ondan da isteyebilir. Ama benim annem Bir gün önce gelebilse.bile gözü düzgün görmüyor. Bir yerimi keser maşallah. Ay ne bilem öyle gitmek istemiyorum. Kendimde beceremem yarım yapamalak kalır. Elaleme rezil olmaktansa kocama yaptırırım.
Karpuz da kanı sulandırıyor diye hatırlıyorum.Ben yemeden duramıyorumya bağımlı gibi oldum anlamıyorum kendimi
Doğuma kalmış 3 gün şurdaLazerliydim, Jilet yapıyordum. Bu sabah şiddetli bel ağrım vardı. Birazda kasıklarımda sancı, nst taktılar ve açıklık baktılar çok gerildim kıllıyım diye, jilet 3 güne çıkıyor anam o yüzden bugün kararttım gözümü gittim aldırdım ağda ile. 3 senede unutmuşum ağda yaptırmayı ama sandığım kadar acımadı tavsiye ederim. 1 ay rahatım
İşte her dakika jilet yapmak zor olcak diye bi cesaret gittim. 10 dk sabır ile bitti gitti. Bence doğumuna 1 hafta kala sık dişini yaptırBende bunu merak ediyordum benimde doğuma tam 1.ay kaldı ağda yaptiracağim hem çekiniyorum hemde hassas canım acırmı diye korkuyorum:) hamileligim boyunca jilet yaptım çok pişman oldum çok kalinlasti tüyler
Ben hiç biberon sorulduğunu duymadım diğer topiklerde de , hep sırınga ile vermişler ama istersen koy hastane çantanaHastanede hemşireler hemen biberon soruyormuş sorun olmaz değil mi şırınga yada kaşıkla vermek
Sen ben istemiyorum şırıngayla vericem dersin, sen yok dersen vermezler bence..Aynı hastanede doğum yapan arkadaşlarım hemen biberon istedi hemşireler dediler. İnşallah sorun çıkmaz. Bende normal biberon istemiyorum meme reddi yaşamaktan korkuyorum
Senin yerinde olsam ben de yaptırmayabilirdim. Normal düşünüyorum ya sürekli gelip gelip bakacaklar o açıklığa rahat olayım dedimDoğuma kalmış 3 gün şurda
Cesaret edemem ben
Ondan bu rahatlık tabiiSenin yerinde olsam ben de yaptırmayabilirdim. Normal düşünüyorum ya sürekli gelip gelip bakacaklar o açıklığa rahat olayım dedim
Ya bence de bizden daha iyidir elleri. Ben kuru yaptım hep ama jilet çok keskin degil. Ondan susuz sabunsuz yaptım. Daha önce çok birnyerlerimi kesmisligim var ondan keskin jilet kullanmaya korkarım.Ben şuana kadar jileti şu şekilde yaptım. Önce yatağa havlu yazıyordum sonra üstüne alt açma bezi yazıyordum. Bi tane tasa temiz su koyuyordum bi tasa da sabunlu su koyuyordum. Aynayı karşıma alıp ayağımla tutuyordum.Sabunlu su ile sabunlayıp jilet yapıp jileti temiz tasa batırıyordumson sefer yine yatakta aynı şekilde hazırlık yapıp eşime yaptırdım. Onlar jileti kullanmaya bizden daha hakimler, ah dedim göbüş büyüyünce keşke hemen ona yaptırsaymışım. Boşuna işkence çekmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?