Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Lazerliydim, Jilet yapıyordum. Bu sabah şiddetli bel ağrım vardı. Birazda kasıklarımda sancı, nst taktılar ve açıklık baktılar çok gerildim kıllıyım diye, jilet 3 güne çıkıyor anam o yüzden bugün kararttım gözümü gittim aldırdım ağda ile. 3 senede unutmuşum ağda yaptırmayı ama sandığım kadar acımadı tavsiye ederim. 1 ay rahatım

Bizde bes yıl korunmadık anca besinci yılda bebeğimiz oldu. Aynen eşiniz gibi ne gerek var zaten olmaz derkeeeen bebeğim bir yaşına girmeden tekrar hamile kaldım

Ya özellikle son zamanlar çok zorlanmaya başlasamda hamilelik güzel bence
Özleyecek olan tek ben miyim
Çocuk çok zorluyor çok kilo aldım her yerim ağrıyor hatta gün sayıyorum ama bi yandan ben de sevdim hamileliği bebişin hareketlerini hissetmek vs çok değişik hisler özlerim diyemeyeceğim ama

Çocuk çok zorluyor çok kilo aldım her yerim ağrıyor hatta gün sayıyorum ama bi yandan ben de sevdim hamileliği bebişin hareketlerini hissetmek vs çok değişik hisler özlerim diyemeyeceğim ama
Benimkide çok hareketli geceleri uyuyamıyorum yüzüstü yatmayı çok özledim
Ama ne bileyim bir kadın için özel bi dönem o yüzden belkide bana güzel geliyor

Bende bunu merak ediyordum benimde doğuma tam 1.ay kaldı ağda yaptiracağim hem çekiniyorum hemde hassas canım acırmı diye korkuyorum:) hamileligim boyunca jilet yaptım çok pişman oldum çok kalinlasti tüyler

Ben şuana kadar jileti şu şekilde yaptım. Önce yatağa havlu yazıyordum sonra üstüne alt açma bezi yazıyordum. Bi tane tasa temiz su koyuyordum bi tasa da sabunlu su koyuyordum. Aynayı karşıma alıp ayağımla tutuyordum.Sabunlu su ile sabunlayıp jilet yapıp jileti temiz tasa batırıyordum son sefer yine yatakta aynı şekilde hazırlık yapıp eşime yaptırdım. Onlar jileti kullanmaya bizden daha hakimler, ah dedim göbüş büyüyünce keşke hemen ona yaptırsaymışım. Boşuna işkence çekmişim

Doğuma kalmış 3 gün şurda
Cesaret edemem ben

Bende bunu merak ediyordum benimde doğuma tam 1.ay kaldı ağda yaptiracağim hem çekiniyorum hemde hassas canım acırmı diye korkuyorum:) hamileligim boyunca jilet yaptım çok pişman oldum çok kalinlasti tüyler
İşte her dakika jilet yapmak zor olcak diye bi cesaret gittim. 10 dk sabır ile bitti gitti. Bence doğumuna 1 hafta kala sık dişini yaptır acısada öldürmez diyerek

Aynı hastanede doğum yapan arkadaşlarım hemen biberon istedi hemşireler dediler. İnşallah sorun çıkmaz. Bende normal biberon istemiyorum meme reddi yaşamaktan korkuyorum
Sen ben istemiyorum şırıngayla vericem dersin, sen yok dersen vermezler bence..

Ya bence de bizden daha iyidir elleri. Ben kuru yaptım hep ama jilet çok keskin degil. Ondan susuz sabunsuz yaptım. Daha önce çok birnyerlerimi kesmisligim var ondan keskin jilet kullanmaya korkarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…