Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben dün üst bacaklarımı aldım epilatörle, bayadir almıyordum cinsellik zaten yok salmistim ama aniden suyum gelirse diye aldım genital bölgeyi 9 aydır jiletle alıyorum malesef agdaya hiç cesaret edemedim hep suyum gelir korkusu ile taa ilk haftalarda bile , ancak epilator ile bacaklarımı alırken canımdan can gitti özellikle bacağın iç bölgesi birbirine surten yumuşak kısım ve genital bölgeye yakin bikini bölgesine gelince gözlerimden yaşlar aktı ya cildim aşırı hassaslaşmış ya da uzun zaman ara verince unuttum genital bölgeye ağda yapmayı düşünemiyorum bile o acidan sonra

Benimde 8 5 çıkıyor genelde daha da mı düşüyor kendimi böyle kötü hissedince bilmiyorum
Benim de hastanede çıkan ölçüm o ama bence kötü olduğumuzda daha da düşüyordur benim birden ruhum sıkılıyor bayılacak gibi oluyorum ayakta duramıyorum hemen işimi bırakıp yatıyorum.
Böyle durumlarda biraz soda içince dengeleniyor
Hiç denemedim canım bi deneyeyim inşallah faydası olur

Ayy ben de iki gündür sürekli bu açıklık kontrolünü düşünüyorum sırf onu yaptırmamak için olabildiğince geç gidecem tam sancı geldiği zaman kontrol ediyorlar çok zor oluyor
Senin yerinde olsam ben de yaptırmayabilirdim. Normal düşünüyorum ya sürekli gelip gelip bakacaklar o açıklığa rahat olayım dedim

Soda da tuz varmış ondan yükseltiyor en doğal tansiyon yükseltme canım doktor söylemişti bana

Bana bi atmisti hatta konusunu acmis onceden.
Anteplililili nerdesin bugün görünmedin Gerçi pazar diye gezmeleri gitmiş olabilirsini. gelince bana şu hemoroid için olan kremi bir daha yazsana. Yarın bir iki krem daha alicam onu da alivereyim.

Ay konusu açılmışken benim uzun zamandır bi tane minicik hemoroid memem vardı ama belli belirsiz , bi süredir meme sayısı baya arttı belirgin değil ama genel olarak kabardı makat kısmı ve şişti, normal doğum olursa bunlar daha da artar büyük ihtimalle, bunun çaresi krem mi kızlar yoksa net ameliyat mı ??

Ayni durum bende de mevcut. Dogurduktan sonea bi doktora gitmek şart. Bi arkadaşım ben dogumdan sonra gittim doktor krem verdi gecmezse ameliyat dediydi. Allahtan kremle gecti diye söyledi. Insallah kremle çözeriz.

Bence epilator hassas bölgelerde daha çok can yakıyor.ic bacak ve bikini bölgesi gibi yani.agdayla çok daha acısız geliyor bana epilator kanatıyor bile hatta, hiç yapamam onunla bikini bölgesini ve bacak bitim yerlerini falan muhakkak kanatıyor

Gerçi şimdi baktım dünden beri hiç girmemis. Anteplililili doğurdun mu yoksa bak şimdi merak ettim.
İnstagramda babalar gunu olarak kızını ve esini paylasmis bebekken ki fotosu dogurdu sandim bende biran sonra anladim kiziymis

Anteplililili nerdesin bugün görünmedin Gerçi pazar diye gezmeleri gitmiş olabilirsini. gelince bana şu hemoroid için olan kremi bir daha yazsana. Yarın bir iki krem daha alicam onu da alivereyim.
Hemoroidde kullanılan kremler bi damar büzücüler, hemoroid beslenemesin kan akımı azalınca küçülsün mantığıyla. Bir de anestol gibi lokal anestezikler var.

Ama ben gerçek mutluluğu antibiyotikli kremde buldum şişlik, acı ve deli deli kaşıntı vardı. Bir gün aynayla yaptığım uzuuun incelemeler sonunda ana dedim, burada inflamasyon var. Evde fucidin krem vardı sadece antibiyotikli krem olarak, hemoroid kremiyle karıştırıp bi sürdüm oymuş anında geriletti. Bir kac defa daha sürdüm, o zamandan beri ilerleme yok çok şükür.
Ama tabii yedigine dikkat edicen o ayrı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…