Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
yildizsavascisi bi dene derim sen de antibiyotikli krem olayını. Böyle kıpkırmızı şiş gibi basur memesini anında söndürdü.

Fucidin de yazdirayim. Vardı ama geçen baktım tarihi geçmiş attım. Şimdilik Fito ile idare ediyorum. Acı ve kaşıntı var. Ama fitomda bitti. yarın Fito fucidin sistral ve advantan yazdirayim. Yaz geldi alerjiler için de önlem almak lazım.

Yazdiklarindan bizde olmayan bi sistral

Valla bende yıllardır var. Şimdi hamilelik dolayısı ile sisti ve bana da artmış gibi geliyor ama doğumdan sonra acımaz diye düşünüyorum. İlk doğumda da şişmişti. Sonra indi. Aldırmadım. Onla yaşıyorum.

Ağda da bende yok yani ağda basit de onun ısıtıcısıni almam lazım

Gerçi şimdi baktım dünden beri hiç girmemis. Anteplililili doğurdun mu yoksa bak şimdi merak ettim.
Bugun yazdim kiz gruba hatta yarin kontrole gidipte doguran olurmu dedim

Dogurmadim yanii sali komtrolum var bakalim dogum belirtisi cikkcakmi

Ya bence de bizden daha iyidir elleri. Ben kuru yaptım hep ama jilet çok keskin degil. Ondan susuz sabunsuz yaptım. Daha önce çok birnyerlerimi kesmisligim var ondan keskin jilet kullanmaya korkarım.
Keserim diyorsan hiç bulaşma en iyisi bildiğini yap ya da bilene yaptır
Ayy ben de iki gündür sürekli bu açıklık kontrolünü düşünüyorum sırf onu yaptırmamak için olabildiğince geç gidecem tam sancı geldiği zaman kontrol ediyorlar çok zor oluyor
Geçen çarşamba çatı muayenesi yapıldı ilk kez ve korktuğum gibi değildi acımadı 10 sürdü. Açık farklı bişey sanırım uzun sürdü gibi hissettim çok kasıldım. Sanırım senin daha önceden var tecrüben, kaç kere bakarlar böyle gerçek doğum sancısı için gittiğimde

Ben yıllardır belli belirsiz ufak bi meme ile yaşadığım için şuanda makatda bir sürü Pütür ve kabarma olunca orası tamamen doldu gibi hissettim ve öyle kalacak hissi oluştu bende ilk kez böyle oluyor çünkü, normal doğum olursa ikinma ile de artar diye düşündüm umarım dediğin gibi olur da eski haline döner eski halinden haberim bile olmuyordu minicik bi çıkıntı vardı çoğu zaman yok olurdu ben de ameliyat gerekir mi diye korkuyordum bu umut oldu bana suan

Benimki ameliyatlikti kremle baş ettim ,eger ameliyat olsaydim 6 ay sonra tekrarlayacak dediler olmadim 1 yildir rahatim bu aralar yine basladi cunku bebek makatima dahi baski yapiyor bu aralar olmasi normal cunku dogum yaklasti

Benimki ameliyatlikti kremle baş ettim ,eger ameliyat olsaydim 6 ay sonra tekrarlayacak dediler olmadim 1 yildir rahatim bu aralar yine basladi cunku bebek makatima dahi baski yapiyor bu aralar olmasi normal cunku dogum yaklasti
Kremlerle baş edilip kontrol altına alınıyorsa ne mutlu, ben baya bu hale gelince umudu kesmiştim

Ben de bu hemoroid olayını doğum sonrasına birakmayi düşünüyordum suan krem bile kullanmak yasaktır diye
Çektiğim ızdırapla ve ben kendimi sıkıp stres yaptıkça bebeğin etkilenme miktarıyla ilacın olasi etkilerini karşılaştırıp kullandım ben. Ama 6 aylık falan hamileydim.bir de kullandigim miktarlar öylee minik ki sistemik dolaşıma geçme oranlari cok düşük. Yedigim çoğu meyvede daha çok zehir vardır oyle diyim.
Artık dogumlara az kaldi, dogumdan sonra kullanırsın sen de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…