- 24 Haziran 2013
- 1.356
- 3.892
- 333
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #65.461
Hemoroidde kullanılan kremler bi damar büzücüler, hemoroid beslenemesin kan akımı azalınca küçülsün mantığıyla. Bir de anestol gibi lokal anestezikler var.
Ama ben gerçek mutluluğu antibiyotikli kremde buldumşişlik, acı ve deli deli kaşıntı vardı. Bir gün aynayla yaptığım uzuuun incelemeler sonunda ana dedim, burada inflamasyon var. Evde fucidin krem vardı sadece antibiyotikli krem olarak, hemoroid kremiyle karıştırıp bi sürdüm oymuş anında geriletti. Bir kac defa daha sürdüm, o zamandan beri ilerleme yok çok şükür.
Ama tabii yedigine dikkat edicen o ayrı.
Fucidin de yazdirayim. Vardı ama geçen baktım tarihi geçmiş attım. Şimdilik Fito ile idare ediyorum. Acı ve kaşıntı var.Hemoroidde kullanılan kremler bi damar büzücüler, hemoroid beslenemesin kan akımı azalınca küçülsün mantığıyla. Bir de anestol gibi lokal anestezikler var.
Ama ben gerçek mutluluğu antibiyotikli kremde buldumşişlik, acı ve deli deli kaşıntı vardı. Bir gün aynayla yaptığım uzuuun incelemeler sonunda ana dedim, burada inflamasyon var. Evde fucidin krem vardı sadece antibiyotikli krem olarak, hemoroid kremiyle karıştırıp bi sürdüm oymuş anında geriletti. Bir kac defa daha sürdüm, o zamandan beri ilerleme yok çok şükür.
Ama tabii yedigine dikkat edicen o ayrı.
Yazdiklarindan bizde olmayan bi sistralFucidin de yazdirayim. Vardı ama geçen baktım tarihi geçmiş attım. Şimdilik Fito ile idare ediyorum. Acı ve kaşıntı var.Ama fitomda bitti. yarın Fito fucidin sistral ve advantan yazdirayim. Yaz geldi alerjiler için de önlem almak lazım.
Valla bende yıllardır var. Şimdi hamilelik dolayısı ile sisti ve bana da artmış gibi geliyor ama doğumdan sonra acımaz diye düşünüyorum. İlk doğumda da şişmişti. Sonra indi. Aldırmadım. Onla yaşıyorum.Ay konusu açılmışken benim uzun zamandır bi tane minicik hemoroid memem vardı ama belli belirsiz , bi süredir meme sayısı baya arttı belirgin değil ama genel olarak kabardı makat kısmı ve şişti, normal doğum olursa bunlar daha da artar büyük ihtimalle, bunun çaresi krem mi kızlar yoksa net ameliyat mı ??
Yok artık sende niye öyle yapsın kızBelki bilerek merakta bırakıyordur
Vazgeçilmezim ama jel olanı. Krem olanından var. Ama jel kalmamış. Onsuz yapamam. Nereye gitsem sinek issirir beni. Çantamda onunla gezerimYazdiklarindan bizde olmayan bi sistral
Ağda da bende yok yani ağda basit de onun ısıtıcısıni almam lazımBence epilator hassas bölgelerde daha çok can yakıyor.ic bacak ve bikini bölgesi gibi yani.agdayla çok daha acısız geliyor bana epilator kanatıyor bile hatta, hiç yapamam onunla bikini bölgesini ve bacak bitim yerlerini falan muhakkak kanatıyor
Benim kız da sen gibi teyzesiVazgeçilmezim ama jel olanı. Krem olanından var. Ama jel kalmamış. Onsuz yapamam. Nereye gitsem sinek issirir beni. Çantamda onunla gezerim
Benim oglanda dermatoplaBenim kız da sen gibi teyzesibiz de fenistil le yaşıyoruz
Ben de bu hemoroid olayını doğum sonrasına birakmayi düşünüyordum suan krem bile kullanmak yasaktır diyeyildizsavascisi bi dene derim sen de antibiyotikli krem olayını. Böyle kıpkırmızı şiş gibi basur memesini anında söndürdü.
Procto glyvenol krem.
Bugun yazdim kiz gruba hatta yarin kontrole gidipte doguran olurmu dedim
Keserim diyorsan hiç bulaşma en iyisi bildiğini yap ya da bilene yaptırYa bence de bizden daha iyidir elleri. Ben kuru yaptım hep ama jilet çok keskin degil. Ondan susuz sabunsuz yaptım. Daha önce çok birnyerlerimi kesmisligim var ondan keskin jilet kullanmaya korkarım.
Geçen çarşamba çatı muayenesi yapıldı ilk kez ve korktuğum gibi değildi acımadı 10 sürdü. Açık farklı bişey sanırım uzun sürdü gibi hissettim çok kasıldım. Sanırım senin daha önceden var tecrüben, kaç kere bakarlar böyle gerçek doğum sancısı için gittiğimdeAyy ben de iki gündür sürekli bu açıklık kontrolünü düşünüyorum sırf onu yaptırmamak için olabildiğince geç gidecem tam sancı geldiği zaman kontrol ediyorlar çok zor oluyor
Ben yıllardır belli belirsiz ufak bi meme ile yaşadığım için şuanda makatda bir sürü Pütür ve kabarma olunca orası tamamen doldu gibi hissettim ve öyle kalacak hissi oluştu bende ilk kez böyle oluyor çünkü, normal doğum olursa ikinma ile de artar diye düşündüm umarım dediğin gibi olur da eski haline döner eski halinden haberim bile olmuyordu minicik bi çıkıntı vardı çoğu zaman yok olurdu ben de ameliyat gerekir mi diye korkuyordum bu umut oldu bana suanValla bende yıllardır var. Şimdi hamilelik dolayısı ile sisti ve bana da artmış gibi geliyor ama doğumdan sonra acımaz diye düşünüyorum. İlk doğumda da şişmişti. Sonra indi. Aldırmadım. Onla yaşıyorum.
Benimki ameliyatlikti kremle baş ettim ,eger ameliyat olsaydim 6 ay sonra tekrarlayacak dediler olmadim 1 yildir rahatim bu aralar yine basladi cunku bebek makatima dahi baski yapiyor bu aralar olmasi normal cunku dogum yaklastiAy konusu açılmışken benim uzun zamandır bi tane minicik hemoroid memem vardı ama belli belirsiz , bi süredir meme sayısı baya arttı belirgin değil ama genel olarak kabardı makat kısmı ve şişti, normal doğum olursa bunlar daha da artar büyük ihtimalle, bunun çaresi krem mi kızlar yoksa net ameliyat mı ??
Kremlerle baş edilip kontrol altına alınıyorsa ne mutlu, ben baya bu hale gelince umudu kesmiştimBenimki ameliyatlikti kremle baş ettim ,eger ameliyat olsaydim 6 ay sonra tekrarlayacak dediler olmadim 1 yildir rahatim bu aralar yine basladi cunku bebek makatima dahi baski yapiyor bu aralar olmasi normal cunku dogum yaklasti
Çektiğim ızdırapla ve ben kendimi sıkıp stres yaptıkça bebeğin etkilenme miktarıyla ilacın olasi etkilerini karşılaştırıp kullandım ben. Ama 6 aylık falan hamileydim.bir de kullandigim miktarlar öylee minik ki sistemik dolaşıma geçme oranlari cok düşük. Yedigim çoğu meyvede daha çok zehir vardır oyle diyim.Ben de bu hemoroid olayını doğum sonrasına birakmayi düşünüyordum suan krem bile kullanmak yasaktır diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?