- 24 Haziran 2013
- 1.356
- 3.892
- 333
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #65.481
Bi hafta dolmadi mi ya hala
Aslında bugun öğlen doldu ama açılmadı yinedeBi hafta dolmadi mi ya hala
Valla o kadar aciyor ki Fito sürüyorum mecburen. Yoksa mahvolurum.Ben de bu hemoroid olayını doğum sonrasına birakmayi düşünüyordum suan krem bile kullanmak yasaktır diye
Ay ne bilim gece 12 yi geçince son görülme dün yazmış kafam karıştıBugun yazdim kiz gruba hatta yarin kontrole gidipte doguran olurmu dedim
Dogurmadim yanii sali komtrolum var bakalim dogum belirtisi cikkcakmi
Doğum normal yaptım o zaman doktor sonra baktır dedi. Ama sonra indi gitti. Şimdi hamilelikle yine şişti.Ben yıllardır belli belirsiz ufak bi meme ile yaşadığım için şuanda makatda bir sürü Pütür ve kabarma olunca orası tamamen doldu gibi hissettim ve öyle kalacak hissi oluştu bende ilk kez böyle oluyor çünkü, normal doğum olursa ikinma ile de artar diye düşündüm umarım dediğin gibi olur da eski haline döner eski halinden haberim bile olmuyordu minicik bi çıkıntı vardı çoğu zaman yok olurdu ben de ameliyat gerekir mi diye korkuyordum bu umut oldu bana suan
Aynen notunu aldım
Ama şuda var sadece kremlede olmuyor mesela kreme başlayınca kabiz olmayacaksin , kola cay kahve kabiz edecek icecek ve yiyeyceklere ara vereceksin 1 hafta kremi duzenli kullanip kabiz olmazsan iyilesme cok guzel ilerliyorKremlerle baş edilip kontrol altına alınıyorsa ne mutlu, ben baya bu hale gelince umudu kesmiştim
Bir bilsem niye simdiye kadar gelmedigni
Implant dusunuyoruum .tabi iyice arastiracagimBide doğum sonrası hangi korunma yöntemini seçeceksiniz ben pcos olduğum için hiç korunmadım nerdeyse
İlk defa duydum Nası bişi o. Baktım şimdi o koldan olanmış emzirmeler kullanamaz diyor arkadaşım taktırdıImplant dusunuyoruum .tabi iyice arastiracagim
Ay canım 4 büyük. Korkunçççç. Hepsini çok sevsemde asla istemem.İşte bizimkilerde ki akıl güya yardım ederiz zannediyorlar. Yani en azından benimkiler öyle annemlerde Kvlerde yardım için geliyorlar ama evin içinde extra 4 kişi.Yapıyorlar Allah var ama eşimde us bilmez biri degil yapar her şeyi. Ama o 9 aydır yoruldu biz bir şey yapamadık diye düşünüyorlar.
Hayır aksine emziren anneler daha rahat ve daha hızlı kullanabiliyor .Aslında %99 a kadar koruma sağlıyor. Ben prezervatif e hiç güvenmiyorum çünkü çok arkadaşım böyle kazara hamile kaldı ve prezervatif beni çok rahatsız ediyor asla normali gibi olmuyor .Bir de Sızdırma falan olabilir .İlk defa duydum Nası bişi o. Baktım şimdi o koldan olanmış emzirmeler kullanamaz diyor arkadaşım taktırdı
Bunu yaptıran arkadaşımın doktoru doğum kilolarını veremezsin demiş acaba bu gerçek miHayır aksine emziren anneler daha rahat ve daha hızlı kullanabiliyor .Aslında %99 a kadar koruma sağlıyor. Ben prezervatif e hiç güvenmiyorum çünkü çok arkadaşım böyle kazara hamile kaldı ve prezervatif beni çok rahatsız ediyor asla normali gibi olmuyor .Bir de Sızdırma falan olabilir .
Tuplerini bağlatsan bile hamile kalma ihtimalin var onda bile %100 değil. Tuplerini baglatip 5 yıl sonra hamile kalan var .
Ben 5.5 yıl ilaç kullandım. Öyle denildiği gibi hormon değil aksine vücuda pek çok yararı var .Ben de ne tuylenme ne başka bir şey yaptı. Bıraktığımdan 3 4 ay sonra hamile kaldım. Ki zaten dogum kontrol haplarınin uzun süreli kullanimlarinda daha kolay hamile kalındığı belirtiliyor .
Sezaryen bile olsa bizim kanallarimiz açılacak. Tekrar çok kolay hamile kalabiliriz .Risk almak istemem açıkçası. O yüzden belki de ilaca devam ederim ve ayrıca buna prezervatif eklerim .
Eşimde istemiyorAy canım 4 büyük. Korkunçççç. Hepsini çok sevsemde asla istemem.
Yani bunu kabul etmen senin ne kadar yüce gönüllü biri olduğunu gösteriristedikleri kadar beni sevsinler iyi niyetli olsunlar, ki öyleler bizimkiler de ama asla istemem sanırım evimde aynı anda hepsini. Bebeğide gördüğünüze göre - Lütfen gidin artık derim -
Bunu hiç duymadım ama zaten doktoruma soracağımBunu yaptıran arkadaşımın doktoru doğum kilolarını veremezsin demiş acaba bu gerçek mi
Acaba hesabı da mı kapattı gittiBir bilsem niye simdiye kadar gelmedigni
1 haftaya yakin oldu gelemiyor ,neyse yarin aksama kadar gelemzse kazene sorariz
Bende çok severim bizimkileri, hepsi çok çok iyidir ama gerçekten katlanamam.Eşimde istemiyor2 gün dursun gitsinler diyor. Ama ne yapayım uzemem hiç birini zaten yaşlı insanlar. Ama enerjileri tam Üzmek istemiyorum. Yoksa bende rahat edemiycem biliyorum. Ama hepsi beni çok seviyorlar. Annemler de Kayinvalidemlerde her iki tarafı da kiramam. Eşime dedim 3-5 gün idare et. Ama o etmek istemiyor. Bakalım ne yapıcaz.
Çok dayanamazsam bende derim artik ne yapayımBende çok severim bizimkileri, hepsi çok çok iyidir ama gerçekten katlanamam.
Geçen sefer tüm uzuvlarımla lohusaydım, korkunçtu yine öyle olur diye aklım çıkıyor. Olursa kesin hadi herkes evine derim ve kimse şaşırtmaz
Aynen sabah gelir sandımda gelmedi öğlene doğru gitmişti çünküBir bilsem niye simdiye kadar gelmedigni
1 haftaya yakin oldu gelemiyor ,neyse yarin aksama kadar gelemzse kazene sorariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?