Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Doğum normal yaptım o zaman doktor sonra baktır dedi. Ama sonra indi gitti. Şimdi hamilelikle yine şişti. Umudum yine inmesi yönünde

Kremlerle baş edilip kontrol altına alınıyorsa ne mutlu, ben baya bu hale gelince umudu kesmiştim
Ama şuda var sadece kremlede olmuyor mesela kreme başlayınca kabiz olmayacaksin , kola cay kahve kabiz edecek icecek ve yiyeyceklere ara vereceksin 1 hafta kremi duzenli kullanip kabiz olmazsan iyilesme cok guzel ilerliyor

Ay canım 4 büyük. Korkunçççç. Hepsini çok sevsemde asla istemem.
Yani bunu kabul etmen senin ne kadar yüce gönüllü biri olduğunu gösterir istedikleri kadar beni sevsinler iyi niyetli olsunlar, ki öyleler bizimkiler de ama asla istemem sanırım evimde aynı anda hepsini. Bebeğide gördüğünüze göre - Lütfen gidin artık derim -

İlk defa duydum Nası bişi o. Baktım şimdi o koldan olanmış emzirmeler kullanamaz diyor arkadaşım taktırdı
Hayır aksine emziren anneler daha rahat ve daha hızlı kullanabiliyor .Aslında %99 a kadar koruma sağlıyor. Ben prezervatif e hiç güvenmiyorum çünkü çok arkadaşım böyle kazara hamile kaldı ve prezervatif beni çok rahatsız ediyor asla normali gibi olmuyor .Bir de Sızdırma falan olabilir .
Tuplerini bağlatsan bile hamile kalma ihtimalin var onda bile %100 değil. Tuplerini baglatip 5 yıl sonra hamile kalan var .
Ben 5.5 yıl ilaç kullandım. Öyle denildiği gibi hormon değil aksine vücuda pek çok yararı var .Ben de ne tuylenme ne başka bir şey yaptı. Bıraktığımdan 3 4 ay sonra hamile kaldım. Ki zaten dogum kontrol haplarınin uzun süreli kullanimlarinda daha kolay hamile kalındığı belirtiliyor .
Sezaryen bile olsa bizim kanallarimiz açılacak. Tekrar çok kolay hamile kalabiliriz .Risk almak istemem açıkçası. O yüzden belki de ilaca devam ederim ve ayrıca buna prezervatif eklerim .

Bunu yaptıran arkadaşımın doktoru doğum kilolarını veremezsin demiş acaba bu gerçek mi

Eşimde istemiyor 2 gün dursun gitsinler diyor. Ama ne yapayım uzemem hiç birini zaten yaşlı insanlar. Ama enerjileri tam Üzmek istemiyorum. Yoksa bende rahat edemiycem biliyorum. Ama hepsi beni çok seviyorlar. Annemler de Kayinvalidemlerde her iki tarafı da kiramam. Eşime dedim 3-5 gün idare et. Ama o etmek istemiyor. Bakalım ne yapıcaz.

Bunu yaptıran arkadaşımın doktoru doğum kilolarını veremezsin demiş acaba bu gerçek mi
Bunu hiç duymadım ama zaten doktoruma soracağım
Bunu da sorarım. Ama bana hamile kalmak daha korkunç geliyor .Benim bakacak kimsem yok .Hani çalışmasam ya da bakacak biri olsa 2.olursa çok üzülmem. O yüzden işi sıkı tutmak gerek diye düşünüyorum .Tabi belli olmaz Allah verirse

Bende çok severim bizimkileri, hepsi çok çok iyidir ama gerçekten katlanamam.

Geçen sefer tüm uzuvlarımla lohusaydım, korkunçtu yine öyle olur diye aklım çıkıyor. Olursa kesin hadi herkes evine derim ve kimse şaşırtmaz

Bir bilsem niye simdiye kadar gelmedigni
1 haftaya yakin oldu gelemiyor ,neyse yarin aksama kadar gelemzse kazene sorariz
Aynen sabah gelir sandımda gelmedi öğlene doğru gitmişti çünkü Bakalımmm aynen dediğin gibi ekleseydi bizi böyle olmazdı özelden tarihi sorardık o biliyodur nezman açılcağnı, ban yiyince yazıyo tarih ve saati

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…