- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.270
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #65.501
Yok söylemişti kazen gelicek 1 hafta sonra diyeAcaba hesabı da mı kapattı gitti
Bana da öyle oldu. O şimdi okuyor ama yazamıyor. Süresi dolunca girer.Yok söylemişti kazen gelicek 1 hafta sonra diyeoda giriyo hatta son görülmesi gözüküyor ama yazamıyo
Aynen banada 1 kere 1 günlüğüne olmuştuBana da öyle oldu. O şimdi okuyor ama yazamıyor. Süresi dolunca girer.
Ne biliyim ben girdiğini bilmiyordum.Yok söylemişti kazen gelicek 1 hafta sonra diyeoda giriyo hatta son görülmesi gözüküyor ama yazamıyo
Üstüne basınca gözüküyo yaNe biliyim ben girdiğini bilmiyordum.
Aynı durumdayım yatmistim geri kalktım uyuyamıyorum daBıktım yaaaa yarım saatte bi wc gidiyorum yeminle su içmicem bu yüzden artık. Gerçi içmesemde geliyp
Ayy çok sinir bozucu zaten yatakdan kalkmak zor bide habire kalkıyoruzAynı durumdayım yatmistim geri kalktım uyuyamıyorum da
Ben dogurmadan lohusayim bu sefer baştan planlama yaptimBende çok severim bizimkileri, hepsi çok çok iyidir ama gerçekten katlanamam.
Geçen sefer tüm uzuvlarımla lohusaydım, korkunçtu yine öyle olur diye aklım çıkıyor. Olursa kesin hadi herkes evine derim ve kimse şaşırtmaz
Açıklık kontrolüyle çatı muayenesi doğum sancısı başlamadan önce bir kez yaptı bana doktor. Doğum başladıktan sonra sık sık bakıyorlar açıklık ne kadar olmuş diye 10cm olduğunda doğum başlıyor ya. Benim 4,5 cm le hastaneye girişimdi 3 kez falan baktılar ama tam kasılman sancın olduğunda ebe kontrol ediyor eliyle baya ağrılı oluyor.Geçen çarşamba çatı muayenesi yapıldı ilk kez ve korktuğum gibi değildi acımadı 10 sürdü. Açık farklı bişey sanırım uzun sürdü gibi hissettim çok kasıldım. Sanırım senin daha önceden var tecrüben, kaç kere bakarlar böyle gerçek doğum sancısı için gittiğimde
Canım bende de bel fıtığı var da asıl biliyorsun böbrek genişlemesi kum düşürme kanlı idrar şikayeti ile acıdan iki büklüm acillik olmuştum ha bire parol almak istemediğim için böbreklerim ağrıdıkca sıcak su torbası koydum ama 5 dk da bi çekip 5 dk bekledim dr yapabilirsin demişti agri için bana bi sey olmadı ama istersen yine bi kendi dr una sorGünaydın kızlar
Benim bel fıtığı vardı bu aralar kötüleşti sıcak su torbası koymam lazım ama size sorayım dedim belime koyarsam sıkıntı olur mu hiç duydunuz mu?
Genelde sıcak banyo bile önerilmiyor ama artık son haftalardayız bir şey olur mu doğumu tetikler mi bilen yazsın
Kopcali atlet mi normal ipli mi , ben de atlet koyacam ama emzirirken zor olur kopcali değil diye emin olamadım?Günaydın kızlar
Dün jilet işi tamamdır.
Hastane gebeliğinin içine bisi giymeyecektim ama acik renk olduğu için meme uçları çok belli oluyor. Sütyen almadım
Ama beyaz askılı atlet aldım içine giymek için.
Normal atlet gibi. Yumusacılk kumaşı var.hıcbır şey yapmadan elini sokup üstten çıkarabiliyorsun memeyıKopcali atlet mi normal ipli mi , ben de atlet koyacam ama emzirirken zor olur kopcali değil diye emin olamadım?
Sorucam canım yine tecrübe eden varsa diye buraya sormak istedim senin yaptığın gibi yapayım ben de o zaman peki kaç dk tuttun toplamda ortalamaCanım bende de bel fıtığı var da asıl biliyorsun böbrek genişlemesi kum düşürme kanlı idrar şikayeti ile acıdan iki büklüm acillik olmuştum ha bire parol almak istemediğim için böbreklerim ağrıdıkca sıcak su torbası koydum ama 5 dk da bi çekip 5 dk bekledim dr yapabilirsin demişti agri için bana bi sey olmadı ama istersen yine bi kendi dr una sor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?