Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben dogurmadan lohusayim bu sefer baştan planlama yaptim benim lohusaliklarm zor geçiyor biraz minnoş olmuyorum pek bence o yüzden kim ne desem olur dedi simdiden 2.cide bebeği odadan hiç çıkarmamıstım gelen beni gördü oda arada. Uyuyor emiyor ten tene temas vs deyip basbasa takılmistim yine planım o

Açıklık kontrolüyle çatı muayenesi doğum sancısı başlamadan önce bir kez yaptı bana doktor. Doğum başladıktan sonra sık sık bakıyorlar açıklık ne kadar olmuş diye 10cm olduğunda doğum başlıyor ya. Benim 4,5 cm le hastaneye girişimdi 3 kez falan baktılar ama tam kasılman sancın olduğunda ebe kontrol ediyor eliyle baya ağrılı oluyor.

Günaydın kızlar
Benim bel fıtığı vardı bu aralar kötüleşti sıcak su torbası koymam lazım ama size sorayım dedim belime koyarsam sıkıntı olur mu hiç duydunuz mu?
Genelde sıcak banyo bile önerilmiyor ama artık son haftalardayız bir şey olur mu doğumu tetikler mi bilen yazsın

Canım bende de bel fıtığı var da asıl biliyorsun böbrek genişlemesi kum düşürme kanlı idrar şikayeti ile acıdan iki büklüm acillik olmuştum ha bire parol almak istemediğim için böbreklerim ağrıdıkca sıcak su torbası koydum ama 5 dk da bi çekip 5 dk bekledim dr yapabilirsin demişti agri için bana bi sey olmadı ama istersen yine bi kendi dr una sor

Kopcali atlet mi normal ipli mi , ben de atlet koyacam ama emzirirken zor olur kopcali değil diye emin olamadım?

Sorucam canım yine tecrübe eden varsa diye buraya sormak istedim senin yaptığın gibi yapayım ben de o zaman peki kaç dk tuttun toplamda ortalama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…