- 18 Şubat 2019
- 3.942
- 4.859
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #65.521
Yok değilsin bir ara ben gece uyuyamazdım bu aralar ben de sabaha kadar uyuyorum sabah çişe sıkışık kalkıp hemen giriyorum bir iki haftaya biz de uyuyamayız galibaBen gece hiç uyanmıyorum, çişe de kalkmıyorum, gece bi yatıyorum sabah kalkıyorum, anormal olan ben miyim çoğunluğa uymadığım için..???????????
Bende atlet koydum normal atlet ama zaten geniş oluyor yaka kısmı üstten çıkarır emzirirken dedim gerekince.Normal atlet gibi. Yumusacılk kumaşı var.hıcbır şey yapmadan elini sokup üstten çıkarabiliyorsun memeyı
Emzirme sutyen ya da atleti almadım ben de hâlâ bi ara gidip alacaktım ben de atletle oluyorsa ben de almayayım ya ,normal sutyen takılmaz zaten o halde atlet yeter herhaldeNormal atlet gibi. Yumusacılk kumaşı var.hıcbır şey yapmadan elini sokup üstten çıkarabiliyorsun memeyı
Geçmiş olsun. Ben bir kere zehirlendim hamileyken aşırı mide bulantısı ishal ve halsizlik yapmisti. Toparlanamiyorsan doktor bir ilaç vermişti hemen kesmişti öyle birsey alabilirsin.Dün dışarıdan yemek söyledim ölüyorum mide bulantısından zehirlenmiş olabilir miyim
Canım ben 5 dk tut 5 dk çek şeklinde aşağı yukarı 30 35 dk tuttum 5 er dk tuttuklarimin toplamı olarak böbrek ağrıma çok iyi geliyorduSorucam canım yine tecrübe eden varsa diye buraya sormak istedim senin yaptığın gibi yapayım ben de o zaman peki kaç dk tuttun toplamda ortalama
Bendekını denedim gayet oluyor ve rahat .Emzirme sutyen ya da atleti almadım ben de hâlâ bi ara gidip alacaktım ben de atletle oluyorsa ben de almayayım ya ,normal sutyen takılmaz zaten o halde atlet yeter herhalde
Aynen öyle canımBende atlet koydum normal atlet ama zaten geniş oluyor yaka kısmı üstten çıkarır emzirirken dedim gerekince.
Cok geçmiş olsun bol bol yogurt ye ve istersen bi dr a git riske atmaDün dışarıdan yemek söyledim ölüyorum mide bulantısından zehirlenmiş olabilir miyim
Cok tesekkürlerGeçmiş olsun. Ben bir kere zehirlendim hamileyken aşırı mide bulantısı ishal ve halsizlik yapmisti. Toparlanamiyorsan doktor bir ilaç vermişti hemen kesmişti öyle birsey alabilirsin.
Teşekkürler Yataktan kalkamıyorum dur bakalım geçecek mi kusarsam rahatlayacağım gibiCok geçmiş olsun bol bol yogurt ye ve istersen bi dr a git riske atma
Ay o zaman emzirme sutyeni emzirme atleti almayayım canım deneyimsiz olunca kesin gerekli sanıyordum normal kopcasiz atlet oluyorsa ne ala . Önü düğmeli gecelik ya da Pijama takımında atlet den göğüs e ulaşmak zor olur mu diye emin olamadım deneyimim olmayıncaBendekını denedim gayet oluyor ve rahat .
Benimki hep aşağılardaydı:)Kızlar benim karnım aşağı indi. Bu haftalarda normal mi? Ya bebek gerçekten makat pozisyonuna geldi oturdu ya da gelmeye mi niyetli acaba?
Benim gecelik emzirme bölmeliAy o zaman emzirme sutyeni emzirme atleti almayayım canım deneyimsiz olunca kesin gerekli sanıyordum normal kopcasiz atlet oluyorsa ne ala . Önü düğmeli gecelik ya da Pijama takımında atlet den göğüs e ulaşmak zor olur mu diye emin olamadım deneyimim olmayınca
Ağustos olacağını hiç sanmam ilk iki günü madem kesin temmuz da dogurursunMerhaba bizde bebisim le yarın 34 haftalik olucaz internetten tahmini dogum 2 ağustos gösteriyor ama bakalım belki temmuz sonuda olabilir bakalim temmuz da mi olucak bebisim agustostami herkese hayırlı saglikli dogumlar
Emzirme Bölmeli den kastın ne acaba ? Önü düğmeli mi demek ben de öyle aldım çünkü hem gecelik hem pijamayı Önü düğmeli. Emzirme sutyen alacaktım içine normal atlet den de göğüse ulaşmak sorun değilse ben de düz atlet koycamBenim gecelik emzirme bölmeli
Gerisine bisi diyemem:)
Ses etme histtBen gece hiç uyanmıyorum, çişe de kalkmıyorum, gece bi yatıyorum sabah kalkıyorum, anormal olan ben miyim çoğunluğa uymadığım için..???????????
Benimde içime temmuz sonu gelecek gibi geliyor birde son kontrolümde doktorum bebek ters dönmüş dedi birde kafası büyük dedi bazı çocukların kafası minyon oluyor bazısı büyük olabilir dedi bakalım dönerse normal yoksa sezeryan dedi benim 2 dogumum da normal oldu bu ayın 28 'inde randevu gunumuz gidicez bakalim umarım dönmüştür bebisim hayirlisi olsun bakalım ama heyecan cok döndümu acaba diye düşünmüyor degilim bir an once kontrol gunumuz gelsin istiyorumAğustos olacağını hiç sanmam ilk iki günü madem kesin temmuz da dogurursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?