Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benimki hep aşağılardaydı:)
Benim sivri ama ufak bi karnım vardı. Hafta sonu eşimin babaannesi gördü karnın aşağı inmiş ay başına gelir bu dedi. Şimdi de iş yerindeyim herkes karnın düşmüş aşağı dedi iyice işkillendim. Bugün gidicem gaza geldim

NEtten bakabilirsin canim:)

Ben dün denedim. Sen de deneyebilirsin
Daha iyi anlarsın kolay mi degil mi diye

Doğru anladım ama değil mi emzirme Bölmeli dediğin önden düğmeli demek demi cahilliğime ver soruyorum sürekli
Daha iyi anlaman icin bak dedim netten işte hayır düğme degil. ama yandan düğmesi olan da vardır sanirim.

Bak burası gizli bölme gibi bisi

Eklentiler

• Screenshot_20220620-094018_Google.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 68
İki kez lazer için anlaşma yaptım. Tam gideceğim ay hamile olduğumu ogrendim lazer benim için bitmiştir, şimdi de ins denk getirip agdaya gideceğim
Bende paket almıştım 1 kez gittim ve hamile olduğumu öğrendim Zor aldım paramı geri Bir daha da ne zaman gidebilirim Allah bilir

Bunu taze tecrübeli olarak yazayım

Sezaryen ise ameliyattan sonra pis kan çıkışını kontrol ediyorlar. O süre zaten ameliyatla aynı gün.
48 saat sonra taburcu olacaksın. Yani o sürede hemşire iki defa falan dikişe pansuman yapıyor. Genital bölgeyle pek işi yok.
10 gün sonra kontrole çağırıyor doktor. O zaman da sadece dikişe bakıyor. Bir de 40 gün sonraya çağırıyor

Yalnız şu varki dikiş bölgesi ile genital bölge birbirine baya yakın

Kizlar ben dogurdum bebegim 3190 gr 48 cm falan diye gelsem napabilirsinizki

Haftan normal olduğu için hayırlı olsun derim
Bu saatten sonra doğuran pek şok etmez galiba

Bence belden bir şey olmaz gibi geldi ama bilemedim Günaydın bu arada

Hastanedeyken pansuman yapıldıgını hatırlamıyorum ben :)

Bence tetikler.

3 geceymiş Doğumdan önceki akşamdan yatırıyor ama istemezsen o mecburi değil. Ameliyattan sonra 2 gece ve beleş çünkü devlet
Bide doğum sonrası hangi korunma yöntemini seçeceksiniz ben pcos olduğum için hiç korunmadım nerdeyse
Ben işi kökünden halledip bağlatmayı düşünüyorum ama biraz korkuyorum bakalım
Ben evlendiğimizden beri ikna edemedim ve sonuç
Benim bebekde hep aşağıda kafası ama asla göbeğim inmedi hala tepemde
Bizim göbek şeklimiz aynı dün bir sürü hamiş gördüm herkesin aşağıda benim midemde Kızım diyor anne onlar hamile sen şişman gibisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…