- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.920
- 148
- 23
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #65.541
Benim sivri ama ufak bi karnım vardı. Hafta sonu eşimin babaannesi gördü karnın aşağı inmiş ay başına gelir bu dedi. Şimdi de iş yerindeyim herkes karnın düşmüş aşağı dedi iyice işkillendim. Bugün gidicem gaza geldimBenimki hep aşağılardaydı:)
NEtten bakabilirsin canim:)Emzirme Bölmeli den kastın ne acaba ? Önü düğmeli mi demek ben de öyle aldım çünkü hem gecelik hem pijamayı Önü düğmeli. Emzirme sutyen alacaktım içine normal atlet den de göğüse ulaşmak sorun değilse ben de düz atlet koycam
Bana hep dendiBenim sivri ama ufak bi karnım vardı. Hafta sonu eşimin babaannesi gördü karnın aşağı inmiş ay başına gelir bu dedi. Şimdi de iş yerindeyim herkes karnın düşmüş aşağı dedi iyice işkillendim. Bugün gidicem gaza geldim
Doğru anladım ama değil mi emzirme Bölmeli dediğin önden düğmeli demek demiNEtten bakabilirsin canim:)
Ben dün denedim. Sen de deneyebilirsin
Daha iyi anlarsın kolay mi degil mi diye
Daha iyi anlaman icin bak dedim netten işteDoğru anladım ama değil mi emzirme Bölmeli dediğin önden düğmeli demek demicahilliğime ver soruyorum sürekli
Bende paket almıştım 1 kez gittim ve hamile olduğumu öğrendimİki kez lazer için anlaşma yaptım. Tam gideceğim ay hamile olduğumu ogrendimlazer benim için bitmiştir, şimdi de ins denk getirip agdaya gideceğim
Bişey sorcam yaşimdi ben evde jileti ayna karşısında yapıyorum o şekilde anca rahat oluyor diğer türlü kendimi kescem yada kalır diye çekiniyorum.hastaneye her gidişimde de ne olur ne olmaz alıp gidiyorum ama varsayalım ki jiletleyip gttim dogum oldu.dogumdan sonra 2 gün kalincak en fazla sezeryan olsa.taburcu olacağımız gun falan muayene tarzı bişey oluyor mu tekrar yoksa bizimle işleri bitiyor mu 10 gün sonra kontrol mu oluyor.hemen çıkıyor jiletle, bir daha hastanede alamam hele ameliyatlı falan olursam rahatsız olur muyum diye düşünüyorum
Kizlar ben dogurdum bebegim 3190 gr 48 cm falan diye gelsem napabilirsinizki
Bence belden bir şey olmaz gibi geldi ama bilemedimGünaydın kızlar
Benim bel fıtığı vardı bu aralar kötüleşti sıcak su torbası koymam lazım ama size sorayım dedim belime koyarsam sıkıntı olur mu hiç duydunuz mu?
Genelde sıcak banyo bile önerilmiyor ama artık son haftalardayız bir şey olur mu doğumu tetikler mi bilen yazsın
Hastanedeyken pansuman yapıldıgını hatırlamıyorum ben :)Bunu taze tecrübeli olarak yazayım
Sezaryen ise ameliyattan sonra pis kan çıkışını kontrol ediyorlar. O süre zaten ameliyatla aynı gün.
48 saat sonra taburcu olacaksın. Yani o sürede hemşire iki defa falan dikişe pansuman yapıyor. Genital bölgeyle pek işi yok.
10 gün sonra kontrole çağırıyor doktor. O zaman da sadece dikişe bakıyor. Bir de 40 gün sonraya çağırıyor
Yalnız şu varki dikiş bölgesi ile genital bölge birbirine baya yakın
Haftan normal olduğu için hayırlı olsun derim
Bu saatten sonra doğuran pek şok etmez galiba
Sorma yuvarlana yuvarlana mahvoluyorum. Gece uykusu da haram. Uykum gelmiyor.Ayy çok sinir bozucu zaten yatakdan kalkmak zor bide habire kalkıyoruz
Ayy bak kilosu iyii maşallH, dün yazdığın kiloya yakınDoktorun yanından ciktim nst geldim 3100 gr dedi kilosuna bu haftada nst de hareket az olursa yatis vericekmis
Bence tetikler.Günaydın kızlar
Benim bel fıtığı vardı bu aralar kötüleşti sıcak su torbası koymam lazım ama size sorayım dedim belime koyarsam sıkıntı olur mu hiç duydunuz mu?
Genelde sıcak banyo bile önerilmiyor ama artık son haftalardayız bir şey olur mu doğumu tetikler mi bilen yazsın
Hastanedeyken pansuman yapıldıgını hatırlamıyorum ben :)
Evet yaaa cidden yuvarlanıyosun ahh ahhh, hertürlü artık uyuyamıyozSorma yuvarlana yuvarlana mahvoluyorum. Gece uykusu da haram. Uykum gelmiyor.@fbtl çocuk doğunca da uyumak isteriz o uyutmaz kesin.
Valla ne güzel işte. Niye sorguluyorsun. Keyfini çıkar.Ben gece hiç uyanmıyorum, çişe de kalkmıyorum, gece bi yatıyorum sabah kalkıyorum, anormal olan ben miyim çoğunluğa uymadığım için..???????????
3 geceymişBenim hastane anlaşmam da bir gece kalınacak diyor o yüzden uygun sanırım
İlk doğumumda da iki gece fiyatı ödendiği halde sağlığımız yerinde diye bir gece de çıkmıştım
Fiyat alanlar sizin kaç gece diye söylediler
Ben işi kökünden halledip bağlatmayı düşünüyorum ama biraz korkuyorum bakalımBide doğum sonrası hangi korunma yöntemini seçeceksiniz ben pcos olduğum için hiç korunmadım nerdeyse
Ben evlendiğimizden beri ikna edemedim ve sonuçEşim ikna olursa prezervatif,
Ben ilaç kullanmak istemiyorum çünkü adı üstünde hormon,
Spiral istemiyorum içimde sürekli bir madde taşımak düşüncesi beni çok rahatsız ediyor,
Prezervatif en azından o an takılıp çıkarılan bir şey
Bizim göbek şeklimiz aynı dün bir sürü hamiş gördüm herkesin aşağıda benim midemdeBenim bebekde hep aşağıda kafası ama asla göbeğim inmedi hala tepemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?