Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ayyy aynen aynen gerçekden bende tshirt fln giydiğimde bende sadece şişman gibiyim millet nasıl tatlı hamile oluyo anlamıyorum

Emzirme sutyen ya da atleti almadım ben de hâlâ bi ara gidip alacaktım ben de atletle oluyorsa ben de almayayım ya ,normal sutyen takılmaz zaten o halde atlet yeter herhalde
Hani iz yapmayan filan diye sattıkları çamaşırlar var. Onun atleti var bende likralı nereye çekersen gidiyor emzirme için uygun olur. Ama benim ilk doğumdan kalan bir sürü emzirme atleti ve sütyenim var hiç birini de giyememistim. Onları koydum. 2 tane de süngerli emzirme sütyeni aldım. Hatta link atmıştım buraya baya uygundu fiyatı. Pentiden 59 TL ye almıştım. İnşallah bu sefer kullanabilirim. Özenip aldım ama emzir faaliyeti gerçekleşmediği den kullanamadim geçen sefer

Ayyy aynen aynen gerçekden bende tshirt fln giydiğimde bende sadece şişman gibiyim millet nasıl tatlı hamile oluyo anlamıyorum
Bol bluzlerimden giyince bende şişman gibi duruyorum. Ama dar yapışan şeylerde ve goslgus altından buzgululerde top gibi belli oluyor. Ama dogru diyorsun yine de daha tatlı hamilele var.

Valla hepimiz jilet yapıp 2 gün kalıyoruz artık o kadarına da bakmazlar heralde onlar da alışıklardır böyle durumlara acil doğuma gidenler falan oluyor ne yapalım canımızla cebelleşirken kıl tüy düşünecek halimiz yok. Dikiş 9 gün sonra alınıyormuş o zamanda el yordamıyla alırım eşime de kontrol ettiririm çünkü karnın geçse bile içerideki ip kısıtlıyor insanın hareketini oturup aynayla almak zor olabilir zaten karnımı açacak sadece üst kısım düzgün olsa yeter.

Atlet çok gereksiz ve rahatsız.ben penti den aldım fiyatı da coktu. Valla pişmanım. O göğüs yeri beni aşırı bunalttı

Bence de git. Pozisyonunu da öğrenmiş olursun. Bizi de germe daha fazla burada, son haftada döndü mü nasıl döndü diye.

Atlet çok gereksiz ve rahatsız.ben penti den aldım fiyatı da coktu. Valla pişmanım. O göğüs yeri beni aşırı bunalttı
Bende atletten hiç verim alamadım heves ettim zaten birkaç yıldır asla atlet giyemiyorum evim çok sıcak atlete ihtiyaç duyacağımı sanmıyorum ve asla kullanışlı değil

Valla benim karnım belim popom komple büyüdüğü için gerçekten şişman gibiyim bebek yukarıda olunca öyle penguen gibi de yürümüyorum. Küçük kızım ikidebir karnıma sarılıp öpmese anlamazlar galiba

Alakası yok benim Bayadır aşağıda ama dogamadı minik kızım. Üstelik midem ciğerlerim öyle bir rahat ki o bölüm bomboş. Maşallah deyim 2 kişilik yemek yesem bile midem sismiyor, rahatsız etmiyor

Ben gece hiç uyanmıyorum, çişe de kalkmıyorum, gece bi yatıyorum sabah kalkıyorum, anormal olan ben miyim çoğunluğa uymadığım için.. ???????????
Bu konu beni de çok düşündürüyor. Uykum ağırdır benim ama çişim geldiğinde de uyanırım herhalde gün içerisinde de rutinlerimde değişiklik olmadı (İçtiğim su miktarı haftada 2 damacana, eşimin 2 bardak)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…