- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.920
- 148
- 23
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #65.561
Ahahahaha evet şükür usg yanilmazsa iyiAyy bak kilosu iyii maşallH, dün yazdığın kiloya yakın
Ayyy aynen aynen gerçekden bende tshirt fln giydiğimde bende sadece şişman gibiyim3 geceymişDoğumdan önceki akşamdan yatırıyor ama istemezsen o mecburi değil. Ameliyattan sonra 2 gece ve beleş çünkü devlet
Ben işi kökünden halledip bağlatmayı düşünüyorum ama biraz korkuyorum bakalım
Ben evlendiğimizden beri ikna edemedim ve sonuç
Bizim göbek şeklimiz aynı dün bir sürü hamiş gördüm herkesin aşağıda benim midemdeKızım diyor anne onlar hamile sen şişman gibisin
Yanılmaz inşallah ama 2700 bebekde gördüm ben oda büyükdü merak etmeAhahahaha evet şükür usg yanilmazsa iyi
Hani iz yapmayan filan diye sattıkları çamaşırlar var. Onun atleti var bende likralı nereye çekersen gidiyorEmzirme sutyen ya da atleti almadım ben de hâlâ bi ara gidip alacaktım ben de atletle oluyorsa ben de almayayım ya ,normal sutyen takılmaz zaten o halde atlet yeter herhalde
İndiğini nasıl anladın? Acaba benimki de mi öyle diye kontrol ediyorum anlayamadım bir türlü ondan soruyorum.Kızlar benim karnım aşağı indi. Bu haftalarda normal mi? Ya bebek gerçekten makat pozisyonuna geldi oturdu ya da gelmeye mi niyetli acaba?
Bol bluzlerimden giyince bende şişman gibi duruyorum. Ama dar yapışan şeylerde ve goslgus altından buzgululerde top gibi belli oluyor. Ama dogru diyorsun yine de daha tatlı hamilele var.Ayyy aynen aynen gerçekden bende tshirt fln giydiğimde bende sadece şişman gibiyimmillet nasıl tatlı hamile oluyo anlamıyorum
Valla hepimiz jilet yapıp 2 gün kalıyoruz artık o kadarına da bakmazlar heralde onlar da alışıklardır böyle durumlara acil doğuma gidenler falan oluyor ne yapalım canımızla cebelleşirken kıl tüy düşünecek halimiz yok. Dikiş 9 gün sonra alınıyormuş o zamanda el yordamıyla alırım eşime de kontrol ettiririm çünkü karnın geçse bile içerideki ip kısıtlıyor insanın hareketini oturup aynayla almak zor olabilir zaten karnımı açacak sadece üst kısım düzgün olsa yeter.Bişey sorcam yaşimdi ben evde jileti ayna karşısında yapıyorum o şekilde anca rahat oluyor diğer türlü kendimi kescem yada kalır diye çekiniyorum.hastaneye her gidişimde de ne olur ne olmaz alıp gidiyorum ama varsayalım ki jiletleyip gttim dogum oldu.dogumdan sonra 2 gün kalincak en fazla sezeryan olsa.taburcu olacağımız gun falan muayene tarzı bişey oluyor mu tekrar yoksa bizimle işleri bitiyor mu 10 gün sonra kontrol mu oluyor.hemen çıkıyor jiletle, bir daha hastanede alamam hele ameliyatlı falan olursam rahatsız olur muyum diye düşünüyorum
Atlet çok gereksiz ve rahatsız.ben penti den aldım fiyatı da coktu. Valla pişmanım. O göğüs yeri beni aşırı bunalttıAy o zaman emzirme sutyeni emzirme atleti almayayım canım deneyimsiz olunca kesin gerekli sanıyordum normal kopcasiz atlet oluyorsa ne ala . Önü düğmeli gecelik ya da Pijama takımında atlet den göğüs e ulaşmak zor olur mu diye emin olamadım deneyimim olmayınca
O heyecan a ağrılar içinde okadar derin uyuyabileceksen düş canım bişi olmazKızlar, özellikle sezeryan sonrası bence koltukta yatmak daha rahat olur .yataktan gece kalkmak baya zor oluyor. Suan bile koltukta yatmak istiyorum ama yere düşerim diye korkuyorum
Bence de git. Pozisyonunu da öğrenmiş olursun. Bizi de germe daha fazla burada, son haftada döndü mü nasıl döndü diye.Benim sivri ama ufak bi karnım vardı. Hafta sonu eşimin babaannesi gördü karnın aşağı inmiş ay başına gelir bu dedi. Şimdi de iş yerindeyim herkes karnın düşmüş aşağı dedi iyice işkillendim. Bugün gidicem gaza geldim
Bende atletten hiç verim alamadım heves ettim zaten birkaç yıldır asla atlet giyemiyorum evim çok sıcak atlete ihtiyaç duyacağımı sanmıyorum ve asla kullanışlı değilAtlet çok gereksiz ve rahatsız.ben penti den aldım fiyatı da coktu. Valla pişmanım. O göğüs yeri beni aşırı bunalttı
Ilkinde koltukta yattım uzun süre. Cunku yataktan kalkmak işkence gibi bisi.O heyecan a ağrılar içinde okadar derin uyuyabileceksen düş canım bişi olmaz
Ben artık hamileliği kafada bitirdimIlkinde koltukta yattım uzun süre. Cunku yataktan kalkmak işkence gibi bisi.
Ameliyatlı da problem yok. Hamilelik icin soyledım
Valla benim karnım belim popom komple büyüdüğü için gerçekten şişman gibiyim bebek yukarıda olunca öyle penguen gibi de yürümüyorum. Küçük kızım ikidebir karnıma sarılıp öpmese anlamazlar galibaAyyy aynen aynen gerçekden bende tshirt fln giydiğimde bende sadece şişman gibiyimmillet nasıl tatlı hamile oluyo anlamıyorum
Alakası yokBenim sivri ama ufak bi karnım vardı. Hafta sonu eşimin babaannesi gördü karnın aşağı inmiş ay başına gelir bu dedi. Şimdi de iş yerindeyim herkes karnın düşmüş aşağı dedi iyice işkillendim. Bugün gidicem gaza geldim
Bu konu beni de çok düşündürüyor. Uykum ağırdır benim ama çişim geldiğinde de uyanırım herhaldeBen gece hiç uyanmıyorum, çişe de kalkmıyorum, gece bi yatıyorum sabah kalkıyorum, anormal olan ben miyim çoğunluğa uymadığım için..???????????
Sana hiçbir şey yapılmamış.Hastanedeyken pansuman yapıldıgını hatırlamıyorum ben :)
Ben artık hamileliği kafada bitirdimdoğum sonrası diye algıladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?