Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar, özellikle sezeryan sonrası bence koltukta yatmak daha rahat olur .yataktan gece kalkmak baya zor oluyor. Suan bile koltukta yatmak istiyorum ama yere düşerim diye korkuyorum
Aynen öyle yatak yüksek kalıyor ve doğrulmak inmek vs baya zor oluyor koltuk alçak olduğu için daha rahat oluyor. Düşmek dedin de sabah eşim yanımdan kalkarken yerine yastık koymuş o gitmeden uyandım diyorum hayırdır aramıza bariyer mi koydun korkma tecavüz etmem Düşersin diye korktum diyo ahahahahah 2 kişilik yataktan da düşmem heralde

Ben gece hiç uyanmıyorum, çişe de kalkmıyorum, gece bi yatıyorum sabah kalkıyorum, anormal olan ben miyim çoğunluğa uymadığım için.. ???????????
Ben de sırf çiş için kalkmıyorum. Uykum bölününce hepsini bir arada yapıp çıkıyorum. Biraz sıkışık oluyorum ama napiyim .Bu arada çiş maliyetinden de kaçıyorum .İş yerinde ne güzel bedavaydiTuvalet kağıdı suyu bilmem nesi bir çiş kaça mal oluyor siz biliyor musunuz ?

Kendimden her şey beklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…