- 19 Eylül 2016
- 2.723
- 6.210
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #65.581
Ben kesin anlarım çünkü ağzımdan çıkması yakın ama inmiyor benimkilerİndiğini nasıl anladın? Acaba benimki de mi öyle diye kontrol ediyorum anlayamadım bir türlü ondan soruyorum.
Sana hiçbir şey yapılmamış.
Doğurunca bir kenara atmışlar bence seni bu başının çaresine bakar diye.
İlk doğumda erken inebiliyor normal yani. Rahim ağzına bakar doktor ona göre birsey söylerKızlar benim karnım aşağı indi. Bu haftalarda normal mi? Ya bebek gerçekten makat pozisyonuna geldi oturdu ya da gelmeye mi niyetli acaba?
Yarın mıydı senınEşime diyorum ki yarın kiracıyı çıkarıyorum adam ondan sakladığım evim var sandı
Aynı durum canım benim yatağım resmen sarılıyor yatak çok yumuşak seçmişim koltuk sert ve kalkışı çok kolay
Gece 1 kere tuvalete kalkıyorum. Ama yataktan kalkana kadar neler çekiyorum.
Sezeryanlıyken daha zor olur yataktan kalkmak
EvetYarın mıydı senın
Koltuktan kalkarken tutunmak icin yerin var en azından.Aynı durum canım benim yatağım resmen sarılıyor yatak çok yumuşak seçmişim koltuk sert ve kalkışı çok kolay
Sağlıcakla gelsin insallah. Saat kaçta belli mi?Evethayırlısıyla inşallah
Gorille mi yoksa ? Adi çıktı ya biriyleMüge anlı evleniyormuş
Aminnn canım sabah 9Sağlıcakla gelsin insallah. Saat kaçta belli mi?
Aynen öyle yatak yüksek kalıyor ve doğrulmak inmek vs baya zor oluyor koltuk alçak olduğu için daha rahat oluyor. Düşmek dedin de sabah eşim yanımdan kalkarken yerine yastık koymuş o gitmeden uyandım diyorum hayırdır aramıza bariyer mi koydun korkma tecavüz etmemKızlar, özellikle sezeryan sonrası bence koltukta yatmak daha rahat olur .yataktan gece kalkmak baya zor oluyor. Suan bile koltukta yatmak istiyorum ama yere düşerim diye korkuyorum
Herkesle adımı yazıyorsunuz diye açıklıyorum dediGorille mi yoksa ? Adi çıktı ya biriyle
Ben de sırf çiş için kalkmıyorum. Uykum bölününce hepsini bir arada yapıp çıkıyorum. Biraz sıkışık oluyorum ama napiyim .Bu arada çiş maliyetinden de kaçıyorum .İş yerinde ne güzel bedavaydiBen gece hiç uyanmıyorum, çişe de kalkmıyorum, gece bi yatıyorum sabah kalkıyorum, anormal olan ben miyim çoğunluğa uymadığım için..???????????
Kendimden her şey beklerimAynen öyle yatak yüksek kalıyor ve doğrulmak inmek vs baya zor oluyor koltuk alçak olduğu için daha rahat oluyor. Düşmek dedin de sabah eşim yanımdan kalkarken yerine yastık koymuş o gitmeden uyandım diyorum hayırdır aramıza bariyer mi koydun korkma tecavüz etmemDüşersin diye korktum diyo ahahahahah 2 kişilik yataktan da düşmem heralde
Allah hayırlısıyla ikinizi de kurtarsın canımEvethayırlısıyla inşallah
Amin bütün arkadaşlarımızı inşallah çok heyecanlıyım ağlarken gülüp gülerken ağlıyorumAllah hayırlısıyla ikinizi de kurtarsın canım
Erkenmıs. Benim 11 de yatış 12 de doğum.Aminnn canım sabah 9ben girmeden yazıcam bi dua zinciri falan oluşturun lütfen Çok ihtiyacım var
Ay kimle yahu bende açtım şimdi ama anlamadım hiç ummazdım mügeden son kaleyi de kaybettikMüge anlı evleniyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?