Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Valla 12 yıl beklemişiz. Üstün 25 binlik Tüp Bebek yapmışız Eşim diyor bir embriyomuz daha var ona para mı versek doğal mi yapsak dedim he tutardı. Diyo denemekten zarar gelmez Dedim sana birşey olmuyo bana oluyo 2 3 sene sonra Allah izin verirse inşallah diyorum ikinci çocuk için. Daha bunu çıkarmadan

Bol bluzlerimden giyince bende şişman gibi duruyorum. Ama dar yapışan şeylerde ve goslgus altından buzgululerde top gibi belli oluyor. Ama dogru diyorsun yine de daha tatlı hamilele var.
Aynen bende bilerek bazen dar şeyler giyiyorum göbeğim belli olsun diyw
Allah nasip ederse yarın bu saatlerde doğurmuş olacağım biliyormuydunuz
Ayyyyy evetttt bizi habersiz bırakma
Ayyyy ozman hep sarılsında millet kilolu sanmasın hadi şimdi hamileyiz doğurdan sonra o göbek kalınca bi müddet şişko olucaz sadece

Amin bütün arkadaşlarımızı inşallah çok heyecanlıyım ağlarken gülüp gülerken ağlıyorum
Ben şimdiden öyleyim dün parkta bile ağladım eşime bana bişe olursa bu çocuklar ne olacak diye en çok ondan korkuyorum gerçi Allah korusun ne olacak her gün bir sürü doğum oluyor ama işte annelik

Ben gece hiç uyanmıyorum, çişe de kalkmıyorum, gece bi yatıyorum sabah kalkıyorum, anormal olan ben miyim çoğunluğa uymadığım için.. ???????????
Yok canım bende aynıyım. Akşama 12 de yattım sabah 10 da kalktım maşallah hep böyle gitsin kem gözlerden uzak

Ben şimdiden öyleyim dün parkta bile ağladım eşime bana bişe olursa bu çocuklar ne olacak diye en çok ondan korkuyorum gerçi Allah korusun ne olacak her gün bir sürü doğum oluyor ama işte annelik
Ben vasiyetimi söyledim birkaç takım var işte birlikte aldığımız evimiz arabamız hiç birini yeni eşine verme çocuklarıma bırak yoksa seni beklerim ahirette dedim

Aslında komiklik olsun diye değil tamamen gönlümden geçen ama ne yapar bilmem

Bende hamile göbeği hiç kalmıyor diyebilirim ağzıma kadar bebek olduğu için direkt boşalıyor karnım. Göbeğim normalde de olduğu için biraz yumuşak bir karın kalıyor o da toparlıyor.

Erkenmıs. Benim 11 de yatış 12 de doğum.
1 saat kalbim güm güm atar heralde. Araya ne boşluk koyuyorsunuz ki
Bana 8.30da gel dedi 10 da doğum dedi. Bı de aç karınla bakalım nasıl olacak kalktım evi temizliyorum. Eşim koltuk yüzlerini sokecek hepsi makineye. Evim misss koksun istiyorum. Dedim Çarşamba da doğuma giderken perdeleri ataeim makineye

Ben direkt sakın evlenme dedim

10 senedir prezervatıf kullanıyoruz. Kazara hicbir şey yaşamadım cok şükür:)

Ya bir tanesini bir deneyimleyelim sonra düşünürüz genelde tüp bebek yapanların doğal yolla bebekleri kolay olabiliyor .Yine de hemen olmasın ya dikkat edelim

Akşam belirli saatten sonra da bir şey yiyip içmek yok :)

Ben yemek yiyip sancimin suyumun gelmesinden korkuyorum. Sezaryende nasıl oluyor acaba ?
Aslında ılkinde benim öyle oldu. Kusma da olmadı anestezi sonrası.
Gece uykum gelene kadar yiyip içtim.
Nişanım geldi gece
Yarın doktora gidicem diyecek ki " akşam du saatten sonra hicbir şey yiyip ıcmeyeceksın"
Eminim:)

Kızlar birşey soracagım son regl 16may. Dün kan verdim saat 23.30civarı ve bta hcg 6755,8 çıktı değerim yüksek mi yoksa normal mi
Bu değerler değişebiliyor herkeste aralığı çok yüksek demek olmaz bence ilk etapta bi muayne olun en azından vitamin başlar daha sağlıklı bilgi edinirsiniz

Sağlıkla ilerlesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…