- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #65.621
Gece neyse deBu akşam 6 da oksapar iğneyi yapıcam gece 12 den sonra yemek içmek yasak sabah az bi su ile tansiyon ilacı
Ben ilk doğumumdan sonra eşimden dürüm istemiştimoysa su bile yasakmış
Senin saat aralığın daha ileridir canım gece 3 te falan yersin heyecandan uyuyamazsın zatenGece neyse de
Öyle 12 ye kadar midem mahvolur
Hamıle olmasam zaten problem degıl
Gece yemem zaten canim. Ama kalktıgımda bari bir bardak süt içeydimSenin saat aralığın daha ileridir canım gece 3 te falan yersin heyecandan uyuyamazsın zaten
Benimki sevgili bulur ama nikah kıymaz eminim çocukların yanına da getirmez çocuklar da büyük asla kabul etmezler zaten ayy düşünmek bile istemiyorumÖle bi imkan yokki canım asla durmaz durmasın da zaten benim için önemli olan malı mülkü saçmasın
Öle bi imkan yokki canım asla durmaz durmasın da zaten benim için önemli olan malı mülkü saçmasın
Ulen neler düşünüyorsunuzBenimki sevgili bulur ama nikah kıymaz eminim çocukların yanına da getirmez çocuklar da büyük asla kabul etmezler zaten ayy düşünmek bile istemiyorumAllah kimseyi erken yaşta anasız babasız bırakmasın hele benimkilerde ne teyze var ne hala iki nine de yaşlı ne kafaları uyar ne iyi bakabilirler bir de kız çocuğu yani daha ergenlikleri var babayla ne paylaşacaklar bak yine ağlıcam
Güzel düşünelim canım boşver henüz bütün saçlarını dökmedik adamlarınBenimki sevgili bulur ama nikah kıymaz eminim çocukların yanına da getirmez benimkiler de büyük asla kabul etmezler zaten ayy düşünmek bile istemiyorumAllah kimseyi erken yaşta anasız babasız bırakmasın hele benimkilerde ne teyze var ne hala iki nine de yaşlı ne kafaları uyar ne iyi bakabilirler bir de kız çocuğu yani daha ergenlikleri var babayla ne paylaşacaklar bak yine ağlıcam
Anammmm mandıra kadar süt içtin ya yeterGece yemem zaten canim. Ama kalktıgımda bari bir bardak süt içeydim
Ulen neler düşünüyorsunuz
Kocalarınızda vicdan varsa zaten su akar yolunu bulur merak etmeyin
Ay valla doğuma giderken bu kadar abartan yoktur heralde Allah dermansız dert vermesin her şey iyi olacak inşallahGüzel düşünelim canım boşver henüz bütün saçlarını dökmedik adamlarınsağlıkla döneceğiz evimize Allah’ın izniyle
Kalktığında güzel oluyor mide içinAnammmm mandıra kadar süt içtin ya yeter
Ben hep limonatayla kahvaltı yaptım hava ısınınca ama süt çok faydalı keşke bende içebilseydim en güzelini yaptın canımKalktığında güzel oluyor mide için
En son ne yesekAkşam belirli saatten sonra da bir şey yiyip içmek yok :)
KesinlikleYa bir tanesini bir deneyimleyelim sonra düşünürüzgenelde tüp bebek yapanların doğal yolla bebekleri kolay olabiliyor .Yine de hemen olmasın ya dikkat edelim
Benim 2 gün boyunca iştahım yoktu hastanede . O yüzden fark etmiyorEn son ne yesek
Kesinlikle
KarpuzBenim 2 gün boyunca iştahım yoktu hastanede . O yüzden fark etmiyor
Meyve yerim heralde
Kim kendine ne iyi geliyorsa onu içiyor işte canim.Ben hep limonatayla kahvaltı yaptım hava ısınınca ama süt çok faydalı keşke bende içebilseydim en güzelini yaptın canım
Gece çok çişe kalkarsın . Yorgun olursunL
Karpuz
Aslında aklımdan etliekmek geçiyor da çok ağrı bu sıcakta ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?