Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Öle bi imkan yokki canım asla durmaz durmasın da zaten benim için önemli olan malı mülkü saçmasın
Benimki sevgili bulur ama nikah kıymaz eminim çocukların yanına da getirmez çocuklar da büyük asla kabul etmezler zaten ayy düşünmek bile istemiyorum Allah kimseyi erken yaşta anasız babasız bırakmasın hele benimkilerde ne teyze var ne hala iki nine de yaşlı ne kafaları uyar ne iyi bakabilirler bir de kız çocuğu yani daha ergenlikleri var babayla ne paylaşacaklar bak yine ağlıcam

Öle bi imkan yokki canım asla durmaz durmasın da zaten benim için önemli olan malı mülkü saçmasın

Ulen neler düşünüyorsunuz

Kocalarınızda vicdan varsa zaten su akar yolunu bulur merak etmeyin

Güzel düşünelim canım boşver henüz bütün saçlarını dökmedik adamların sağlıkla döneceğiz evimize Allah’ın izniyle

Ulen neler düşünüyorsunuz

Kocalarınızda vicdan varsa zaten su akar yolunu bulur merak etmeyin

Güzel düşünelim canım boşver henüz bütün saçlarını dökmedik adamların sağlıkla döneceğiz evimize Allah’ın izniyle
Ay valla doğuma giderken bu kadar abartan yoktur heralde Allah dermansız dert vermesin her şey iyi olacak inşallah

Ben birazdan gidip ufak bardak alıcam ve küçük pasta tabağı gelenlere içecek ikram ederken büyük su bardaklarını bitiremiyorlar ziyan oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…