- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.656
- 498
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #65.641
Bende ona baktım gece 1 30 girmiş iyi demek ki
Ya zaten aşırı duygusalim doğum yaklaştı diye şunu görünce gözlerim dolduKızlar, benim kiz resimler yapıp karnıma koyuyor
Bende hep prezervatif korundum hiç sorun olmadı bırakınca hopp hamile kaldim. Ama kurallarına tam uyduk ondan olabilirAma bak sen insan sınıfından biraz farklısın o yüzden seni standart dışı tutuyorum
Karnımla göğüslerim arasında mesafe yoktu. Şuan 3 parmak var kaburgalarım belli oluyor.İndiğini nasıl anladın? Acaba benimki de mi öyle diye kontrol ediyorum anlayamadım bir türlü ondan soruyorum.
Hangi kurallarBende hep prezervatif korundum hiç sorun olmadı bırakınca hopp hamile kaldim. Ama kurallarına tam uyduk ondan olabilir
Şinasi Yüzbaşıoğluymuş emniyet müdürüymüş ya ne bulacaktı kadınHerkesle adımı yazıyorsunuz diye açıklıyorum dediŞinasi bilmem kimmiş
Ben de kafaya koyduğum ay hamıle kaldım aynenBende hep prezervatif korundum hiç sorun olmadı bırakınca hopp hamile kaldim. Ama kurallarına tam uyduk ondan olabilir
Hastanedeyken pansuman yapıldıgını hatırlamıyorum ben :)
Nasılsın, bebiş nasıl?Bak şimdi net hatırladım. Hemşire bir defa pansuman yapıp kapattı.
İkincide baticon sürüp sprey sıktı. Dikişi kaplayan oje gibi bir madde..
Onunla rahatça duş alınabiliyor..
Evet yatak yüksek geliyor koltuktan oturup kalkmasi daha kolayKızlar, özellikle sezeryan sonrası bence koltukta yatmak daha rahat olur .yataktan gece kalkmak baya zor oluyor. Suan bile koltukta yatmak istiyorum ama yere düşerim diye korkuyorum
Ben asla sutyen giyen biri değilim sadece dışarı çıkarken giyerim,Bende atletten hiç verim alamadım heves ettim zaten birkaç yıldır asla atlet giyemiyorum evim çok sıcak atlete ihtiyaç duyacağımı sanmıyorum ve asla kullanışlı değil
Cuma günü benim sancılarımda böyleydi doktor sancin yok daha dedi nasıl oluyor ki şimdiNst den ciktim gene hareketsiz sancilarim baslamis ama doguma hazirlik sancilari dedi tekrar gircem cikolata yiyorum su falan içiyorum
Yok canım emzirme atletine dedim ben lüzumsuz üretilmiş buldum benBen asla sutyen giyen biri değilim sadece dışarı çıkarken giyerim,
Evde sutyeni ömrümde giymedim zaten iki tane Desteksiz yarım atlet sporcu sutyenim var gerisi full destekli dolgulu sutyen, bu bahsettiğiniz emzirme atleti değil mi , çünkü ben normal atletden bahsediyorum
Bende hep prezervatif korundum hiç sorun olmadı bırakınca hopp hamile kaldim. Ama kurallarına tam uyduk ondan olabilir
O şeref melege ait
Nasılsın, bebiş nasıl?
Hayir dogum yapmadim kizlar bi varsayim atmis ortayaAnteplililili doğum mu yaptı?
Ben de hep prezervatifle. Hiç risk veya kaza yaşamadık. Ama bırakınca hamile kalmam hep 2-3 ayı buldu
Hoş yumurtlama zamanına bağlı kalmıyorduk pek
Şu anda hamileliği öğrenmem, kontroller, testler, hareket etti mi hissettim mi gibi şeyler şu an ne kadar uzak bir zaman gibi geliyor
Ya havlee ya havlee
Sağlıklı olsun gerisi hallolurBoşlukta gibiyim ya. Bebeğimi emzirmeye gidip geliyorum günde 2-3 sefer. Bu şekilde avunuyorum
Bugun gelir insallah yolsada artik kapatti diyecemAcaba hesabı da mı kapattı gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?