- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #65.661
Niye yapmış izlenimi verdin?Hayir dogum yapmadim kizlar bi varsayim atmis ortaya
Hesabı kapatsa " üyelik ıptalı" yazarAcaba hesabı da mı kapattı gitti
Aynen vallaAynen sabah gelir sandımda gelmedi öğlene doğru gitmişti çünküBakalımmm aynen dediğin gibi ekleseydi bizi böyle olmazdı özelden tarihi sorardık o biliyodur nezman açılcağnı, ban yiyince yazıyo tarih ve saati
Tüp bebek yaptım tutmadı 2 ay sonra hamile kaldım bak ben dikkat edin doğumdan sonra 2.yapmak istiyorsan da 1 yıl sonra korunmayı bırakırsınValla 12 yıl beklemişiz. Üstün 25 binlik Tüp Bebek yapmışızEşim diyor bir embriyomuz daha var ona para mı versek doğal mi yapsak dedim he tutardı. Diyo denemekten zarar gelmez Dedim sana birşey olmuyo bana oluyo 2 3 sene sonra Allah izin verirse inşallah diyorum ikinci çocuk için. Daha bunu çıkarmadan
Pazar gunu miskinligiNiye yapmış izlenimi verdin?
Hadi lenPazar gunu miskinligi
Ulaan sanki hepsi burda 24 saat yazdilar ettiler bi ben yoktum
Hadi len
Bugün ayın 20si
Burda nobetciyim bugun suyu seli gelen sancisi baslayan buraya yazmadan doktora giderse vallahi darilirammmBugün ayın 20si
Bende 3 yıl önce bebeğimi kaybettikten sonra bir dış gebelik yaşadım sonra aşılama yaptırdım olmadı daha sonra 2 defa transfer yaptırdım ilki tutmadı ikincisi kalp atışı olmadı psikolojim alt üst olmuştu sonra birden hamile kaldım. Onun ne zaman ve nasıl geleceğini rabbim biliyorTüp bebek yaptım tutmadı 2 ay sonra hamile kaldım bak ben dikkat edin doğumdan sonra 2.yapmak istiyorsan da 1 yıl sonra korunmayı bırakırsın
İlişkinin en başından kullanmak temel kuralHangi kurallar
Sağlıcakla gelsin inşallah bebişin canım rabbim sağ Salim kucağna almayı nasip etsinKizlar direk dogumhaneye yatis verdi ben esimi gormeden girmek istemedigim icin esimi bekliyorum esim gelince yatisim yapilcak dua edin bana ve bebegime
Sağlıkla al kucağına insaallah sorunsuz bir doğum olur. Dua edeceğim senin için.Kizlar direk dogumhaneye yatis verdi ben esimi gormeden girmek istemedigim icin esimi bekliyorum esim gelince yatisim yapilcak dua edin bana ve bebegime
Sağlıkla gelsin niye birden bire olduKizlar direk dogumhaneye yatis verdi ben esimi gormeden girmek istemedigim icin esimi bekliyorum esim gelince yatisim yapilcak dua edin bana ve bebegime
3 haftadır nst de hareketsiz cikiyor diye mecburum yatis vermeye bebegin anne karninda ölümü soz konusu dedi dogumhanede nst bagli beklicekmisim hareketleri takip edilcek bu sekilde devam ederse dogum dedi cok korkuyorumSağlıkla gelsin niye birden bire oldu
Kizlar direk dogumhaneye yatis verdi ben esimi gormeden girmek istemedigim icin esimi bekliyorum esim gelince yatisim yapilcak dua edin bana ve bebegime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?