- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #65.681
Yok Yonca konuşmuş 22sinde bitiyormus cezasiHesabı kapatsa " üyelik ıptalı" yazar
Üzgün yazıyorsa ban yemiştir
Kabahat bende günleri karıştırmışim.Pazar gunu miskinligi
Ulaan sanki hepsi burda 24 saat yazdilar ettiler bi ben yoktum
Korkma canım Allah yardım etsin sağlıkla kavuşun inşallah3 haftadır nst de hareketsiz cikiyor diye mecburum yatis vermeye bebegin anne karninda ölümü soz konusu dedi dogumhanede nst bagli beklicekmisim hareketleri takip edilcek bu sekilde devam ederse dogum dedi cok korkuyorum
Sakin ol bir şey olmayacak inşallah.3 haftadır nst de hareketsiz cikiyor diye mecburum yatis vermeye bebegin anne karninda ölümü soz konusu dedi dogumhanede nst bagli beklicekmisim hareketleri takip edilcek bu sekilde devam ederse dogum dedi cok korkuyorum
Öyle şeyler demeyelim lütfen.HD rüyalarımdan birini anlatayım rüyamda doğurmuşum erkek çıkmış önce olayı anlamıyorum falan sonra aklıma dank ediyor ben hep kız kıyafeti aldım ya diyorum şaşırıyorumkarnım top gibiydi belliydi zaten ama drlar nasıl bilemedi diyorum anneme
Evet onun öneminin canlı kanıtı benim 3. Hamileliğimİlişkinin en başından kullanmak temel kural
Canım ya ne kadar zor süreçler yaşamışsın çeken bilir Allah sağlıcakla kavuştursun hepimizi yawrularımızaBende 3 yıl önce bebeğimi kaybettikten sonra bir dış gebelik yaşadım sonra aşılama yaptırdım olmadı daha sonra 2 defa transfer yaptırdım ilki tutmadı ikincisi kalp atışı olmadı psikolojim alt üst olmuştu sonra birden hamile kaldım. Onun ne zaman ve nasıl geleceğini rabbim biliyor
BiliyordumKizlar direk dogumhaneye yatis verdi ben esimi gormeden girmek istemedigim icin esimi bekliyorum esim gelince yatisim yapilcak dua edin bana ve bebegime
Zaten 38.haftadasın3 haftadır nst de hareketsiz cikiyor diye mecburum yatis vermeye bebegin anne karninda ölümü soz konusu dedi dogumhanede nst bagli beklicekmisim hareketleri takip edilcek bu sekilde devam ederse dogum dedi cok korkuyorum
Nasıl bildin kızBiliyordum
Sakin ol korkmaaa dualarimiz seninle bir avazda al kucagina
Hahaha sana inananlara ne demeli pekiKabahat bende günleri karıştırmışim.Benim yüzümden oldu kabul ediyorum.
Haftan gayet iyi, hayırlısı ile kucakla inşallahKizlar direk dogumhaneye yatis verdi ben esimi gormeden girmek istemedigim icin esimi bekliyorum esim gelince yatisim yapilcak dua edin bana ve bebegime
Kız geçen gün burda göbek şekli konuşuluyordu ben yorum yapmadım ama benim de göbeğimi gören erkek sanıyor değişik değişik rüyalar görüyorum zaten birinde de doğurmuşum saatler geçmiş çocuğa mama verdiniz mi diyorum aç mı kaldı yawrum diyorum doğum yaklaştıkça heyecan mı basıyorbilmem kiÖyle şeyler demeyelim lütfen.Şimdi sıra bekliyorum tekrar mi sorsam doktora acaba
Hiss sadeceNasıl bildin kız
Bilmiyorum sezeryan gibi birsey soylemediler yatinca dogumhanede bilgi verilecek dediZaten 38.haftadasın
Madem tehlikeli durum niye sezeryana almıyor ki?
Kalp atışı belirler aslinda bu durumu eger belli araligin altindaysa o zaman korkmali doktor sadece hareketi az diye niye ölüm lafı edip korkutur bi doktor anlamam3 haftadır nst de hareketsiz cikiyor diye mecburum yatis vermeye bebegin anne karninda ölümü soz konusu dedi dogumhanede nst bagli beklicekmisim hareketleri takip edilcek bu sekilde devam ederse dogum dedi cok korkuyorum
Zaten normal doğum dusunuyordun degil mi? KorkmaBilmiyorum sezeryan gibi birsey soylemediler yatinca dogumhanede bilgi verilecek dedi
Sağlıcakla gelsin canım.Kizlar direk dogumhaneye yatis verdi ben esimi gormeden girmek istemedigim icin esimi bekliyorum esim gelince yatisim yapilcak dua edin bana ve bebegime
@M-elek37 i ikna etmek için yoksa o dönerdi giderdi evineKalp atışı belirler aslinda bu durumu eger belli araligin altindaysa o zaman korkmali doktor sadece hareketi az diye niye ölüm lafı edip korkutur bi doktor anlamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?