Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
3 haftadır nst de hareketsiz cikiyor diye mecburum yatis vermeye bebegin anne karninda ölümü soz konusu dedi dogumhanede nst bagli beklicekmisim hareketleri takip edilcek bu sekilde devam ederse dogum dedi cok korkuyorum
Korkma canım Allah yardım etsin sağlıkla kavuşun inşallah

Öyle şeyler demeyelim lütfen. Şimdi sıra bekliyorum tekrar mi sorsam doktora acaba

Canım ya ne kadar zor süreçler yaşamışsın çeken bilir Allah sağlıcakla kavuştursun hepimizi yawrularımıza

Öyle şeyler demeyelim lütfen. Şimdi sıra bekliyorum tekrar mi sorsam doktora acaba
Kız geçen gün burda göbek şekli konuşuluyordu ben yorum yapmadım ama benim de göbeğimi gören erkek sanıyor değişik değişik rüyalar görüyorum zaten birinde de doğurmuşum saatler geçmiş çocuğa mama verdiniz mi diyorum aç mı kaldı yawrum diyorum doğum yaklaştıkça heyecan mı basıyorbilmem ki

Ama korkma ben cinsiyetin farklı çıkacağını sanmıyorum hep aynı Dr mı gittin sen ben hep değiştirdim 3 kişi falan kız dedi

Hep Surrender 'ye doğum için gün soruyordunuz. Olay Anteplililili deymiş

@M-elek37 saglikla gelsin yavrucak. Hemen psikolojini doguma hazır etmeye doguma odaklanmaya başla canim psikoloji dahi tüm duygular senin elinde. Kendini yönlendir zaten dogucaktı bebiş bugünü secmiş olabilir. Hayirlisi olsun

3 haftadır nst de hareketsiz cikiyor diye mecburum yatis vermeye bebegin anne karninda ölümü soz konusu dedi dogumhanede nst bagli beklicekmisim hareketleri takip edilcek bu sekilde devam ederse dogum dedi cok korkuyorum
Kalp atışı belirler aslinda bu durumu eger belli araligin altindaysa o zaman korkmali doktor sadece hareketi az diye niye ölüm lafı edip korkutur bi doktor anlamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…