- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #65.701
Sağlıkla kucağına al inşallah canımKizlar direk dogumhaneye yatis verdi ben esimi gormeden girmek istemedigim icin esimi bekliyorum esim gelince yatisim yapilcak dua edin bana ve bebegime
Normaldir ya 2 güne doğuruyorsunAyaklarım 2 gündür acayip şişti.
Sanki 40 haftalık doguruyorumNormaldir ya 2 güne doğuruyorsun
Allah sağlıcakla kavuştursun canım sezeryan olsaydı zaten bu aralar doğum yapacaktın korkma güzel düşünKizlar direk dogumhaneye yatis verdi ben esimi gormeden girmek istemedigim icin esimi bekliyorum esim gelince yatisim yapilcak dua edin bana ve bebegime
Ağlayıp kendini neden üzüyorsun canim? Zaten doğumhaneye kocan giremez.Tam olarak oyle oldu ben yatisi reddedince doktor bebegin ölümü söz konusu zaten dogsa yasamini gayet surdurebilecek bir boyutta dedi yinede icim hic rahat degil agliyorum deminden beri
Şöyle bir atasözü var. Delinin biri kuyuya. Bir taş atmış. 50 akıllı uğraşmış çıkarmamış.Hahaha sana inananlara ne demeli peki
Canım Gece lavabo yolu git gel yapıyorum. Eğilemiyorum. Yürürken çok ağırım ağrım oluyor.Aynen banada 1 kere 1 günlüğüne olmuştu
Sen nasılsın canım napıyosun, etiketlicem bazen nasılsın diye sormak için ama etiketlemmen kapalı olmuyo
canım benim sağlıcakla kucağına alacaksın inşallah . Ağlayarak bebeği ve kendini üzme . Hiç bir şey olmaz allahın izniyleKizlar direk dogumhaneye yatis verdi ben esimi gormeden girmek istemedigim icin esimi bekliyorum esim gelince yatisim yapilcak dua edin bana ve bebegime
Kız ne ağlıyorsun deli misinTam olarak oyle oldu ben yatisi reddedince doktor bebegin ölümü söz konusu zaten dogsa yasamini gayet surdurebilecek bir boyutta dedi yinede icim hic rahat degil agliyorum deminden beri
Güzel haberlerinizi bekliyoruzKizlar direk dogumhaneye yatis verdi ben esimi gormeden girmek istemedigim icin esimi bekliyorum esim gelince yatisim yapilcak dua edin bana ve bebegime
Hayir yok oyle tabi de genede giripte cikamamak var gormeden girmem istemedim dualarınizi eksik etmeyinAğlayıp kendini neden üzüyorsun canim? Zaten doğumhaneye kocan giremez.
Ağrın sizin
sancın var mı?
Haftaya hızlı başlamışızKizlar direk dogumhaneye yatis verdi ben esimi gormeden girmek istemedigim icin esimi bekliyorum esim gelince yatisim yapilcak dua edin bana ve bebegime
Merhaba ben de 24 haftalık bi bebek kaybettim şimdi doktor 38 haftalık olduktan sonra bebeği bekletmek istemiyor. Size de böyle bir yorum yaptı mı doktorunuzBende 3 yıl önce bebeğimi kaybettikten sonra bir dış gebelik yaşadım sonra aşılama yaptırdım olmadı daha sonra 2 defa transfer yaptırdım ilki tutmadı ikincisi kalp atışı olmadı psikolojim alt üst olmuştu sonra birden hamile kaldım. Onun ne zaman ve nasıl geleceğini rabbim biliyor
Sağlıkla dogurun olacaktıGüzel haberlerinizi bekliyoruzsağlıkla gelsin, sağlıkla soğutun
Aniden olunca psikolojimi toparlamaya calisiyorum en azindan icerde başıma geleceklere hazirlikliyim sukurki umarim saglicakla kavusuruzKız ne ağlıyorsun deli misin
Sen değil miydin şu 37. Hafta Bi gelse diyen
Dayak yicen burdaki herkesten
Sakin ol, her seyin hazır bebeğin haftaaı gayet iyi kendi iyi. Kavuşuyorsunuz işte daha güzeli var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?