- 15 Ekim 2016
- 22.715
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.035
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #65.721
Beklemiyorlar, tatlibiber de bu sebepten erken doğum yaptı sayılır. Toparlanır inşallahKızlar ben de kontrolden çıktım. Karın çevresi 10 gün geride. Bir ara toparlamıştı ama yine gerilemiş. Her hafta kontrole çağırdı. 2 hafta gerilemiş olursa 37. Haftada alırım dedi. Beklemez mi böyle olunca?
Yok canım hep aynı doktora gittim. Ama bir radyolog bir de perinatolog da baktı. Hepsi de kız dediKız geçen gün burda göbek şekli konuşuluyordu ben yorum yapmadım ama benim de göbeğimi gören erkek sanıyor değişik değişik rüyalar görüyorum zaten birinde de doğurmuşum saatler geçmiş çocuğa mama verdiniz mi diyorum aç mı kaldı yawrum diyorum doğum yaklaştıkça heyecan mı basıyorbilmem ki
Ama korkma ben cinsiyetin farklı çıkacağını sanmıyorum hep aynı Dr mı gittin sen ben hep değiştirdim 3 kişi falan kız dedi
Tam olarak oyle oldu ben yatisi reddedince doktor bebegin ölümü söz konusu zaten dogsa yasamini gayet surdurebilecek bir boyutta dedi yinede icim hic rahat degil agliyorum deminden beri
Ben de geçen günKız geçen gün burda göbek şekli konuşuluyordu ben yorum yapmadım ama benim de göbeğimi gören erkek sanıyor değişik değişik rüyalar görüyorum zaten birinde de doğurmuşum saatler geçmiş çocuğa mama verdiniz mi diyorum aç mı kaldı yawrum diyorum doğum yaklaştıkça heyecan mı basıyorbilmem ki
Ama korkma ben cinsiyetin farklı çıkacağını sanmıyorum hep aynı Dr mı gittin sen ben hep değiştirdim 3 kişi falan kız dedi
A ne kadar kötü görümceyle aynı zamanlarda olmak. Sürekli bir kıyas yapılacak bebekler arasındaBurayı okudukca panik olmaya başladım
Hazırdım ben ya aslında
Görümcek de doğuma alınmış şimdi normal doğum erkek. Eşim gitti bakalım.
Haydi doğurun da gelin
Sağlıcakla gelsin bebişler
Şuan bebeğin ve hareketleri konusunda kafanı rahat bırak ve sağlıkla kucağına aldığını hayal et. Takiptesin ve bebeğine odaklan. Hatta karnını okşayıp biraz konuş.Kizlar direk dogumhaneye yatis verdi ben esimi gormeden girmek istemedigim icin esimi bekliyorum esim gelince yatisim yapilcak dua edin bana ve bebegime
Benim de 10 gün geride çıkıyor. Ama uygulama bile kafanın çok çabuk büyüdüğü bir döneme girdiğimizi yazdı geçenlerde. Günümüz aynı. Yani bence baş çevresi falan öne geçiyor, o yüzden karın böyle çıkıyor.Kızlar ben de kontrolden çıktım. Karın çevresi 10 gün geride. Bir ara toparlamıştı ama yine gerilemiş. Her hafta kontrole çağırdı. 2 hafta gerilemiş olursa 37. Haftada alırım dedi. Beklemez mi böyle olunca?
21 ine sezaryen icin gün almıstım ama 15 i gece suyum geldi aniden gittik 8 cm açılmam vardı 1 saat icinde dogum yaptimHayırlı olsunAllah analı babalı büyütsün. Nasıl sezaryenden normale döndü acaba ?
Yok canım bende o olamayacak.A ne kadar kötü görümceyle aynı zamanlarda olmak. Sürekli bir kıyas yapılacak bebekler arasında
Bıkacaksın
Resmen 1 gün olacak aralarında
24 hastalıkken kaybetmiş olmanızın sebebi nedir? Ben doğumdan sonra kaybetmiştim bebeğimi akciğerinde kist vardı. Siz bebeği kaybettikten sonra genetik test filan yaptırdınız mı? Bu bebekte sıkıntı yoksa neden öyle bişey söyledi ki doktorunuz?Merhaba ben de 24 haftalık bi bebek kaybettim şimdi doktor 38 haftalık olduktan sonra bebeği bekletmek istemiyor. Size de böyle bir yorum yaptı mı doktorunuz
Aaaaa çok iyi yaaaaaa tecrübelsin tabi başına ne geliceğini ne yaşıcağını biliyosunBende hamile göbeği hiç kalmıyor diyebilirim ağzıma kadar bebek olduğu için direkt boşalıyor karnım. Göbeğim normalde de olduğu için biraz yumuşak bir karın kalıyor o da toparlıyor.
Ben konuştummm çarşamba günü gecesi banı açılıyomuşAynen valla
Gelir belki bugunn
Bizde aynı valla son zamanlar çok zorladı ciddenCanım Gece lavabo yolu git gel yapıyorum. Eğilemiyorum. Yürürken çok ağırım ağrım oluyor.
Kendimi iyi hissetmiyorum İnan ki. 35 inci haftam. Perşembe hastanede randevum var sezeryana karar verir ise doktor tarih verir belli ki.
Haberlerini bekliyoruz bebişBugün kontrolüm var benim de.Tam 36+0 olduk.Dogum şekli belli olur artık diye düşünüyorum,bakalım neler olucak
Ayyy ne güzel doğum keşke hepşmizede böyle doğum nasip etse21 ine sezaryen icin gün almıstım ama 15 i gece suyum geldi aniden gittik 8 cm açılmam vardı 1 saat icinde dogum yaptimrabbim yardım etti diyorum cünkü asla yapamam diyordum hep kendiliğinden gelişti yani
Kayıptan sonra testler yaptırdık pıhtılaşma çıktı sadece o yüzden pıhtılaşmaya yoruyorlar nedenini. Şuan kan sulandırıcı kullanıyorum. Zaten bebek kaybetmişsin bunu fazla bekletmeden sağlıkla kucağınıza vermek istiyorum diyor. Ama ne kadar güvenebilirim bilmiyorum başka bir doktora daha görünsem mi yoksa hiç kafamı karıştırmadan doktorum ne derse yapsam mı bilemedim24 hastalıkken kaybetmiş olmanızın sebebi nedir? Ben doğumdan sonra kaybetmiştim bebeğimi akciğerinde kist vardı. Siz bebeği kaybettikten sonra genetik test filan yaptırdınız mı? Bu bebekte sıkıntı yoksa neden öyle bişey söyledi ki doktorunuz?
İyi bariYok canım bende o olamayacak.
Görüşmüyoruz biz.
Kaynanami da baştan uyardı zaten eşim.
Konuşulmaz bizim evde.
Sadece eşimle ben konuşuruz.
Canım benimki 30.haftadan beri 2-3 hafta geriden geliyor. Her hafta düzenli kilo alımı var azar azar suyumda fazla ve bebeğinde hareketleri normal olduğu için 37. Haftaya kadar geldik ama bebişim hala küçük bu Cumartesi 2.200gr dedi dr. Sağlığında sorun olmadığı sürece üzme kendini süt muz badem ye moralini yüksek tut. Suyunda ve bebek hareketlerinde azalma olmadığı sürece az az da gelişse sıkıntı yokKızlar ben de kontrolden çıktım. Karın çevresi 10 gün geride. Bir ara toparlamıştı ama yine gerilemiş. Her hafta kontrole çağırdı. 2 hafta gerilemiş olursa 37. Haftada alırım dedi. Beklemez mi böyle olunca?
37. Haftada iyi bebiş canımKızlar ben de kontrolden çıktım. Karın çevresi 10 gün geride. Bir ara toparlamıştı ama yine gerilemiş. Her hafta kontrole çağırdı. 2 hafta gerilemiş olursa 37. Haftada alırım dedi. Beklemez mi böyle olunca?
Eğer bebeğinin kilosunda sağlığında bir sıkıntı yoksa 38. Hafta çok normal zaten. Hatta 36. Haftadan sonraki doğumlarda bile bebek küveze girmeyebiliyor herşeyi iyiyse. O yüzden 38. Haftada doğum yapmanda bir sıkıntı olmaz canım sağlıcakla kucağna al bebeğini inşallahKayıptan sonra testler yaptırdık pıhtılaşma çıktı sadece o yüzden pıhtılaşmaya yoruyorlar nedenini. Şuan kan sulandırıcı kullanıyorum. Zaten bebek kaybetmişsin bunu fazla bekletmeden sağlıkla kucağınıza vermek istiyorum diyor. Ama ne kadar güvenebilirim bilmiyorum başka bir doktora daha görünsem mi yoksa hiç kafamı karıştırmadan doktorum ne derse yapsam mı bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?