Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Beklemiyorlar, tatlibiber de bu sebepten erken doğum yaptı sayılır. Toparlanır inşallah

Yok canım hep aynı doktora gittim. Ama bir radyolog bir de perinatolog da baktı. Hepsi de kız dedi

Canım hiç ağlama sen biraz da ani olunca şaşırdın korktun ama haftan çok iyi kızların dediği gibi sezaryen olsa zaten doğum haftasında olacaktın sağ salim alacaksın inşaallah kucağına Hem şu an en güvenilir yerdesin.
Tam olarak oyle oldu ben yatisi reddedince doktor bebegin ölümü söz konusu zaten dogsa yasamini gayet surdurebilecek bir boyutta dedi yinede icim hic rahat degil agliyorum deminden beri

Ben de geçen gün Morkahve in doğum hikayesinden sonra rüyamda arabada doğuruyordum

Burayı okudukca panik olmaya başladım
Hazırdım ben ya aslında
Görümcek de doğuma alınmış şimdi normal doğum erkek. Eşim gitti bakalım.
Haydi doğurun da gelin
Sağlıcakla gelsin bebişler
A ne kadar kötü görümceyle aynı zamanlarda olmak. Sürekli bir kıyas yapılacak bebekler arasında
Bıkacaksın

Resmen 1 gün olacak aralarında

Kizlar direk dogumhaneye yatis verdi ben esimi gormeden girmek istemedigim icin esimi bekliyorum esim gelince yatisim yapilcak dua edin bana ve bebegime
Şuan bebeğin ve hareketleri konusunda kafanı rahat bırak ve sağlıkla kucağına aldığını hayal et. Takiptesin ve bebeğine odaklan. Hatta karnını okşayıp biraz konuş.

İnşallah güzel bir doğum olur senin için.

Benim de 10 gün geride çıkıyor. Ama uygulama bile kafanın çok çabuk büyüdüğü bir döneme girdiğimizi yazdı geçenlerde. Günümüz aynı. Yani bence baş çevresi falan öne geçiyor, o yüzden karın böyle çıkıyor.
Bana bir sorun görmediğini, her şeyin normal ilerlediğini söyledi. Kilosu nasıl? 1 hafta önce bizimki 2300dü.

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. Nasıl sezaryenden normale döndü acaba ?
21 ine sezaryen icin gün almıstım ama 15 i gece suyum geldi aniden gittik 8 cm açılmam vardı 1 saat icinde dogum yaptim rabbim yardım etti diyorum cünkü asla yapamam diyordum hep kendiliğinden gelişti yani

A ne kadar kötü görümceyle aynı zamanlarda olmak. Sürekli bir kıyas yapılacak bebekler arasında
Bıkacaksın

Resmen 1 gün olacak aralarında
Yok canım bende o olamayacak.
Görüşmüyoruz biz.
Kaynanami da baştan uyardı zaten eşim.
Konuşulmaz bizim evde.
Sadece eşimle ben konuşuruz.

Merhaba ben de 24 haftalık bi bebek kaybettim şimdi doktor 38 haftalık olduktan sonra bebeği bekletmek istemiyor. Size de böyle bir yorum yaptı mı doktorunuz
24 hastalıkken kaybetmiş olmanızın sebebi nedir? Ben doğumdan sonra kaybetmiştim bebeğimi akciğerinde kist vardı. Siz bebeği kaybettikten sonra genetik test filan yaptırdınız mı? Bu bebekte sıkıntı yoksa neden öyle bişey söyledi ki doktorunuz?

Bende hamile göbeği hiç kalmıyor diyebilirim ağzıma kadar bebek olduğu için direkt boşalıyor karnım. Göbeğim normalde de olduğu için biraz yumuşak bir karın kalıyor o da toparlıyor.
Aaaaa çok iyi yaaaaaa tecrübelsin tabi başına ne geliceğini ne yaşıcağını biliyosun ben böyle kalmakdan kormuyom
Aynen valla
Gelir belki bugunn
Ben konuştummm çarşamba günü gecesi banı açılıyomuş ozman gelicek
Bizde aynı valla son zamanlar çok zorladı cidden Az kaldı allahdan sabredicez bakalım sana gün vercekmi doktor
Bugün kontrolüm var benim de.Tam 36+0 olduk.Dogum şekli belli olur artık diye düşünüyorum,bakalım neler olucak
Haberlerini bekliyoruz bebiş
21 ine sezaryen icin gün almıstım ama 15 i gece suyum geldi aniden gittik 8 cm açılmam vardı 1 saat icinde dogum yaptim rabbim yardım etti diyorum cünkü asla yapamam diyordum hep kendiliğinden gelişti yani
Ayyy ne güzel doğum keşke hepşmizede böyle doğum nasip etse

Kayıptan sonra testler yaptırdık pıhtılaşma çıktı sadece o yüzden pıhtılaşmaya yoruyorlar nedenini. Şuan kan sulandırıcı kullanıyorum. Zaten bebek kaybetmişsin bunu fazla bekletmeden sağlıkla kucağınıza vermek istiyorum diyor. Ama ne kadar güvenebilirim bilmiyorum başka bir doktora daha görünsem mi yoksa hiç kafamı karıştırmadan doktorum ne derse yapsam mı bilemedim

Canım benimki 30.haftadan beri 2-3 hafta geriden geliyor. Her hafta düzenli kilo alımı var azar azar suyumda fazla ve bebeğinde hareketleri normal olduğu için 37. Haftaya kadar geldik ama bebişim hala küçük bu Cumartesi 2.200gr dedi dr. Sağlığında sorun olmadığı sürece üzme kendini süt muz badem ye moralini yüksek tut. Suyunda ve bebek hareketlerinde azalma olmadığı sürece az az da gelişse sıkıntı yok

37. Haftada iyi bebiş canım gönlünü ferah tut iyi düşün hep

Eğer bebeğinin kilosunda sağlığında bir sıkıntı yoksa 38. Hafta çok normal zaten. Hatta 36. Haftadan sonraki doğumlarda bile bebek küveze girmeyebiliyor herşeyi iyiyse. O yüzden 38. Haftada doğum yapmanda bir sıkıntı olmaz canım sağlıcakla kucağna al bebeğini inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…