Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kız ne ağlıyorsun deli misin
Sen değil miydin şu 37. Hafta Bi gelse diyen
Dayak yicen burdaki herkesten
Sakin ol, her seyin hazır bebeğin haftaaı gayet iyi kendi iyi. Kavuşuyorsunuz işte daha güzeli var mı
35ten beri artık gelsin diyordu

Tam olarak oyle oldu ben yatisi reddedince doktor bebegin ölümü söz konusu zaten dogsa yasamini gayet surdurebilecek bir boyutta dedi yinede icim hic rahat degil agliyorum deminden beri
Ağlama niye ağlıyorsun onun zamani dolmuş artık. O ne zaman geleceğini bilir .demekki doğru zaman bu zaman .ahh ne güzel bebeginle kavuşacaksınız. Keşke ben de dogursam .Artık onu görmeyi çok istiyorum

Doktorumun geldiğine o kadar sevindim ki insallah bu defa net biseyler söyler artık

21 ine sezaryen icin gün almıstım ama 15 i gece suyum geldi aniden gittik 8 cm açılmam vardı 1 saat icinde dogum yaptim rabbim yardım etti diyorum cünkü asla yapamam diyordum hep kendiliğinden gelişti yani
Allahim herkese böyle doğumlar nasip etsin ne güzel olmuş Maşallah

Sağol canım teşekkür ederim desteğin için. İnşallah bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alalım. Allah sizi de sağlıkla mutlulukla kavuştursun

Tamam işte farklı Dr olmuş yine de kızdır o kız
Ayy bu konuda benimde biraz cekincelerim vardı.kiz dediler ama son anda erkek derlermi acaba diye Kardesimde öyle olmuş tabi eski zaman şimdiyle bir degilde işte. geçen resim için gttigim doktor kızınız gayet iyi görünüyor falan dedi birde en son kontrolümde doktor dedi işte kız degilmi cinsiyeti falan diye devlete gttigim için farklı doktorlar bakabiliyor oda deyince tamam artık dedim herkeste yanlış görmez daha da cekincem kalmadı

Ayni durum bende de mevcut. Dogurduktan sonea bi doktora gitmek şart. Bi arkadaşım ben dogumdan sonra gittim doktor krem verdi gecmezse ameliyat dediydi. Allahtan kremle gecti diye söyledi. Insallah kremle çözeriz.

Doğum normal yaptım o zaman doktor sonra baktır dedi. Ama sonra indi gitti. Şimdi hamilelikle yine şişti. Umudum yine inmesi yönünde

Ama şuda var sadece kremlede olmuyor mesela kreme başlayınca kabiz olmayacaksin , kola cay kahve kabiz edecek icecek ve yiyeyceklere ara vereceksin 1 hafta kremi duzenli kullanip kabiz olmazsan iyilesme cok guzel ilerliyor
Ay inşallah kızlar bi de hemoroid belamızı olmaz lohusa halimizle
Yok değilsin bir ara ben gece uyuyamazdım bu aralar ben de sabaha kadar uyuyorum sabah çişe sıkışık kalkıp hemen giriyorum bir iki haftaya biz de uyuyamayız galiba

Ses etme histt nazar değer ben de gece süt vs icmezsem öyleyim
Normalim yani tamam
Döner döner merak etme son haftaya kadar bile dönermiş çoğu bebek
Daha iyi anlaman icin bak dedim netten işte hayır düğme degil. ama yandan düğmesi olan da vardır sanirim.

Bak burası gizli bölme gibi bisi
Bi nevi düğmeli işte yahu benim aldığım düğmeli senin aldığın Bölmeli bunun altına normal atlet giyersek emzirebiliriz okey , ben de emzirme sutyeni alacaktım bi o kalmıştı amaaan almayayım o zaman atlet yeter göğüs ucu belli olursa diye çekindim de kimse gelmez bebek görmeye uzaktayım zaten biri gelirse de normal sutyen giyerim gidene kadar, sonra memelere özgürlük
Hastanedeyken pansuman yapıldıgını hatırlamıyorum ben :)
Bacım sen doğurdun demi eminiz
Valla ne güzel işte. Niye sorguluyorsun. Keyfini çıkar.
Anormal miyim diye düşündüm ondan
Atlet çok gereksiz ve rahatsız.ben penti den aldım fiyatı da coktu. Valla pişmanım. O göğüs yeri beni aşırı bunalttı
Amaaan ben de vazgeçtim ozaman emzirme sütyeni almicam atlet ile oluyorsa madem

Bi yatıyorum sabah kalkıyorum millet ya çiş diyo ya da bebek hareketlerinden uyumadık diyo
Allah im bizi bu hallere getirenler utansın ekonomi ne hale geldi
Yok canım bende aynıyım. Akşama 12 de yattım sabah 10 da kalktım maşallah hep böyle gitsin kem gözlerden uzak
Yalnız olmamaya sevindim , yalnız olunca tuhaflık var gibi hissediyorum
Bu akşam 6 da oksapar iğneyi yapıcam gece 12 den sonra yemek içmek yasak sabah az bi su ile tansiyon ilacı

Ben ilk doğumumdan sonra eşimden dürüm istemiştim oysa su bile yasakmış
Oksapari 48 saat önden kesiyorlar diye biliyordum sen yarin sezeryan olacaksın ama bu akşam vuracaksın yani iğneyi?
Pazar gunu miskinligi

Ulaan sanki hepsi burda 24 saat yazdilar ettiler bi ben yoktum
Aaaa dün bol kukulu bir gündü bi sen yoktun
Kizlar direk dogumhaneye yatis verdi ben esimi gormeden girmek istemedigim icin esimi bekliyorum esim gelince yatisim yapilcak dua edin bana ve bebegime
Sezeryan mi olacaksın canım
Kızlar epiduralli normal doğum düşünen var mı
Ben varım ama kan sulandirici igne olduktan 12 saat içinde doğum başlarsa epidural vurulmuyormus sanırım
3 haftadır nst de hareketsiz cikiyor diye mecburum yatis vermeye bebegin anne karninda ölümü soz konusu dedi dogumhanede nst bagli beklicekmisim hareketleri takip edilcek bu sekilde devam ederse dogum dedi cok korkuyorum
Korkma canım hastanedesin güvenilir yerde zaten haftan gayet müsait
Benim karın çevresi hep geride canım bi ara 2 hafta bile gerideydi suan 1 ila 1 buçuk hafta geride , dr 2 haftayı aşmadıkça sorun yok demişti bana şimdilik bi erken alma söz konusu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…