- 23 Ekim 2018
- 16.218
- 37.495
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #65.741
Bebeğine kavuşacaksın ne ağlaması dua et bol bolTam olarak oyle oldu ben yatisi reddedince doktor bebegin ölümü söz konusu zaten dogsa yasamini gayet surdurebilecek bir boyutta dedi yinede icim hic rahat degil agliyorum deminden beri
35ten beri artık gelsin diyorduKız ne ağlıyorsun deli misin
Sen değil miydin şu 37. Hafta Bi gelse diyen
Dayak yicen burdaki herkesten
Sakin ol, her seyin hazır bebeğin haftaaı gayet iyi kendi iyi. Kavuşuyorsunuz işte daha güzeli var mı
Ayy maşallah ne güzel bi doğum olmuş darısı bize21 ine sezaryen icin gün almıstım ama 15 i gece suyum geldi aniden gittik 8 cm açılmam vardı 1 saat icinde dogum yaptimrabbim yardım etti diyorum cünkü asla yapamam diyordum hep kendiliğinden gelişti yani
Aniden olmadı amaAniden olunca psikolojimi toparlamaya calisiyorum en azindan icerde başıma geleceklere hazirlikliyim sukurki umarim saglicakla kavusuruz
Kızlar doktordan çıktım nst ye girdim. Doktor cumartesi yi beklemeyebilir dedi. ,Birazdan tekrwr giricem açıklik bakacak. 3200 olmuş bu arada.
Ahhh hadi yaaaaaKızlar doktordan çıktım nst ye girdim. Doktor cumartesi yi beklemeyebilir dedi. ,Birazdan tekrwr giricem açıklik bakacak. 3200 olmuş bu arada.
Ağlama niye ağlıyorsun onun zamani dolmuş artık. O ne zaman geleceğini bilir .demekki doğru zaman bu zaman .ahh ne güzel bebeginle kavuşacaksınız. Keşke ben de dogursam .Artık onu görmeyi çok istiyorumTam olarak oyle oldu ben yatisi reddedince doktor bebegin ölümü söz konusu zaten dogsa yasamini gayet surdurebilecek bir boyutta dedi yinede icim hic rahat degil agliyorum deminden beri
Tamam işte farklı Dr olmuş yine de kızdır o kızYok canım hep aynı doktora gittim. Ama bir radyolog bir de perinatolog da baktı. Hepsi de kız dedi
Doktorumun geldiğine o kadar sevindim ki insallah bu defa net biseyler söyler artıkAaaaa çok iyi yaaaaaa tecrübelsin tabi başına ne geliceğini ne yaşıcağını biliyosunben böyle kalmakdan kormuyom
Ben konuştummm çarşamba günü gecesi banı açılıyomuşozman gelicek
Bizde aynı valla son zamanlar çok zorladı ciddenAz kaldı allahdan sabredicez bakalım sana gün vercekmi doktor
Haberlerini bekliyoruz bebiş
Ayyy ne güzel doğum keşke hepşmizede böyle doğum nasip etse
Allahim herkese böyle doğumlar nasip etsin ne güzel olmuş Maşallah21 ine sezaryen icin gün almıstım ama 15 i gece suyum geldi aniden gittik 8 cm açılmam vardı 1 saat icinde dogum yaptimrabbim yardım etti diyorum cünkü asla yapamam diyordum hep kendiliğinden gelişti yani
Aynen yaaa allahdan gelmiş cidden, insan son zamanlar böyle olaylardan korkuyoDoktorumun geldiğine o kadar sevindim ki insallah bu defa net biseyler söyler artık
Hurmalar ise yaramış anlaşılanKızlar doktordan çıktım nst ye girdim. Doktor cumartesi yi beklemeyebilir dedi. ,Birazdan tekrwr giricem açıklik bakacak. 3200 olmuş bu arada.
Kızlar doktordan çıktım nst ye girdim. Doktor cumartesi yi beklemeyebilir dedi. ,Birazdan tekrwr giricem açıklik bakacak. 3200 olmuş bu arada
Of of heyecan üstüne heyecan artık hızla gelecek doğum haberleri,hayırlı zamanda gelsin insallah bebeğin sagliklaKızlar doktordan çıktım nst ye girdim. Doktor cumartesi yi beklemeyebilir dedi. ,Birazdan tekrwr giricem açıklik bakacak. 3200 olmuş bu arada.
Sağol canım teşekkür ederim desteğin için. İnşallah bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alalım. Allah sizi de sağlıkla mutlulukla kavuştursunEğer bebeğinin kilosunda sağlığında bir sıkıntı yoksa 38. Hafta çok normal zaten. Hatta 36. Haftadan sonraki doğumlarda bile bebek küveze girmeyebiliyor herşeyi iyiyse. O yüzden 38. Haftada doğum yapmanda bir sıkıntı olmaz canım sağlıcakla kucağna al bebeğini inşallah
Öyle yapicam valla Şimdi den sıraladım aklımdaAynen yaaa allahdan gelmiş cidden, insan son zamanlar böyle olaylardan korkuyoaklındaki her soruyu sor
Ayy bu konuda benimde biraz cekincelerim vardı.kiz dediler ama son anda erkek derlermi acaba diyeTamam işte farklı Dr olmuş yine de kızdır o kız
Ayni durum bende de mevcut. Dogurduktan sonea bi doktora gitmek şart. Bi arkadaşım ben dogumdan sonra gittim doktor krem verdi gecmezse ameliyat dediydi. Allahtan kremle gecti diye söyledi. Insallah kremle çözeriz.
Doğum normal yaptım o zaman doktor sonra baktır dedi. Ama sonra indi gitti. Şimdi hamilelikle yine şişti.Umudum yine inmesi yönünde
Ay inşallah kızlar bi de hemoroid belamızı olmaz lohusa halimizleAma şuda var sadece kremlede olmuyor mesela kreme başlayınca kabiz olmayacaksin , kola cay kahve kabiz edecek icecek ve yiyeyceklere ara vereceksin 1 hafta kremi duzenli kullanip kabiz olmazsan iyilesme cok guzel ilerliyor
Yok değilsin bir ara ben gece uyuyamazdım bu aralar ben de sabaha kadar uyuyorum sabah çişe sıkışık kalkıp hemen giriyorum bir iki haftaya biz de uyuyamayız galiba
Normalim yani tamamSes etme histtnazar değer ben de gece süt vs icmezsem öyleyim
Döner döner merak etme son haftaya kadar bile dönermiş çoğu bebekBenimde içime temmuz sonu gelecek gibi geliyor birde son kontrolümde doktorum bebek ters dönmüş dedi birde kafası büyük dedi bazı çocukların kafası minyon oluyor bazısı büyük olabilir dedi bakalım dönerse normal yoksa sezeryan dedi benim 2 dogumum da normal oldu bu ayın 28 'inde randevu gunumuz gidicez bakalim umarım dönmüştür bebisim hayirlisi olsun bakalım ama heyecan cok döndümu acaba diye düşünmüyor degilim bir an once kontrol gunumuz gelsin istiyorum
Bi nevi düğmeli işte yahuDaha iyi anlaman icin bak dedim netten iştehayır düğme degil. ama yandan düğmesi olan da vardır sanirim.
Bak burası gizli bölme gibi bisi
Bacım sen doğurdun demi eminizHastanedeyken pansuman yapıldıgını hatırlamıyorum ben :)
Anormal miyim diye düşündüm ondanValla ne güzel işte. Niye sorguluyorsun. Keyfini çıkar.
Hani iz yapmayan filan diye sattıkları çamaşırlar var. Onun atleti var bende likralı nereye çekersen gidiyoremzirme için uygun olur. Ama benim ilk doğumdan kalan bir sürü emzirme atleti ve sütyenim var hiç birini de giyememistim. Onları koydum. 2 tane de süngerli emzirme sütyeni aldım. Hatta link atmıştım buraya baya uygundu fiyatı. Pentiden 59 TL ye almıştım. İnşallah bu sefer kullanabilirim. Özenip aldım ama emzir faaliyeti gerçekleşmediği den kullanamadim geçen sefer
Amaaan ben de vazgeçtim ozaman emzirme sütyeni almicam atlet ile oluyorsa mademAtlet çok gereksiz ve rahatsız.ben penti den aldım fiyatı da coktu. Valla pişmanım. O göğüs yeri beni aşırı bunalttı
Bi yatıyorum sabah kalkıyorum millet ya çiş diyo ya da bebek hareketlerinden uyumadık diyoBu konu beni de çok düşündürüyor. Uykum ağırdır benim ama çişim geldiğinde de uyanırım herhaldegün içerisinde de rutinlerimde değişiklik olmadı (İçtiğim su miktarı haftada 2 damacana, eşimin 2 bardak )
Allah im bizi bu hallere getirenler utansın ekonomi ne hale geldiBen de sırf çiş için kalkmıyorum. Uykum bölününce hepsini bir arada yapıp çıkıyorum. Biraz sıkışık oluyorum ama napiyim .Bu arada çiş maliyetinden de kaçıyorum .İş yerinde ne güzel bedavaydiTuvalet kağıdı suyu bilmem nesi bir çiş kaça mal oluyor siz biliyor musunuz ?
Yalnız olmamaya sevindim , yalnız olunca tuhaflık var gibi hissediyorumYok canım bende aynıyım. Akşama 12 de yattım sabah 10 da kalktım maşallahhep böyle gitsin kem gözlerden uzak
Oksapari 48 saat önden kesiyorlar diye biliyordum sen yarin sezeryan olacaksın ama bu akşam vuracaksın yani iğneyi?Bu akşam 6 da oksapar iğneyi yapıcam gece 12 den sonra yemek içmek yasak sabah az bi su ile tansiyon ilacı
Ben ilk doğumumdan sonra eşimden dürüm istemiştimoysa su bile yasakmış
Aaaa dün bol kukulu bir gündü bi sen yoktunPazar gunu miskinligi
Ulaan sanki hepsi burda 24 saat yazdilar ettiler bi ben yoktum
Sezeryan mi olacaksın canımKizlar direk dogumhaneye yatis verdi ben esimi gormeden girmek istemedigim icin esimi bekliyorum esim gelince yatisim yapilcak dua edin bana ve bebegime
Ben varım ama kan sulandirici igne olduktan 12 saat içinde doğum başlarsa epidural vurulmuyormus sanırımKızlar epiduralli normal doğum düşünen var mı
Korkma canım hastanedesin güvenilir yerde zaten haftan gayet müsait3 haftadır nst de hareketsiz cikiyor diye mecburum yatis vermeye bebegin anne karninda ölümü soz konusu dedi dogumhanede nst bagli beklicekmisim hareketleri takip edilcek bu sekilde devam ederse dogum dedi cok korkuyorum
Benim karın çevresi hep geride canım bi ara 2 hafta bile gerideydi suan 1 ila 1 buçuk hafta geride , dr 2 haftayı aşmadıkça sorun yok demişti bana şimdilik bi erken alma söz konusu yokKızlar ben de kontrolden çıktım. Karın çevresi 10 gün geride. Bir ara toparlamıştı ama yine gerilemiş. Her hafta kontrole çağırdı. 2 hafta gerilemiş olursa 37. Haftada alırım dedi. Beklemez mi böyle olunca?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?