- 8 Nisan 2016
- 3.469
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.026
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #65.761
Maşallah canımKızlar doktordan çıktım nst ye girdim. Doktor cumartesi yi beklemeyebilir dedi. ,Birazdan tekrwr giricem açıklik bakacak. 3200 olmuş bu arada.
Inşallah yaAy inşallah kızlar bi de hemoroid belamızı olmaz lohusa halimizle
Normalim yani tamam
Döner döner merak etme son haftaya kadar bile dönermiş çoğu bebek
Bi nevi düğmeli işte yahubenim aldığım düğmeli senin aldığın Bölmeli bunun altına normal atlet giyersek emzirebiliriz okey , ben de emzirme sutyeni alacaktım bi o kalmıştı amaaan almayayım o zaman atlet yeter göğüs ucu belli olursa diye çekindim de kimse gelmez bebek görmeye uzaktayım zaten biri gelirse de normal sutyen giyerim gidene kadar, sonra memelere özgürlük
Bacım sen doğurdun demi eminiz
Anormal miyim diye düşündüm ondan
Amaaan ben de vazgeçtim ozaman emzirme sütyeni almicam atlet ile oluyorsa madem
Bi yatıyorum sabah kalkıyorum millet ya çiş diyo ya da bebek hareketlerinden uyumadık diyo
Allah im bizi bu hallere getirenler utansın ekonomi ne hale geldi
Yalnız olmamaya sevindim , yalnız olunca tuhaflık var gibi hissediyorum
Oksapari 48 saat önden kesiyorlar diye biliyordum sen yarin sezeryan olacaksın ama bu akşam vuracaksın yani iğneyi?
Aaaa dün bol kukulu bir gündü bi sen yoktun
Sezeryan mi olacaksın canım
Ben varım ama kan sulandirici igne olduktan 12 saat içinde doğum başlarsa epidural vurulmuyormus sanırım
Korkma canım hastanedesin güvenilir yerde zaten haftan gayet müsait
Benim karın çevresi hep geride canım bi ara 2 hafta bile gerideydi suan 1 ila 1 buçuk hafta geride , dr 2 haftayı aşmadıkça sorun yok demişti bana şimdilik bi erken alma söz konusu yok
Ay inşallah kızlar bi de hemoroid belamızı olmaz lohusa halimizle
Normalim yani tamam
Bi nevi düğmeli işte yahubenim aldığım düğmeli senin aldığın Bölmeli bunun altına normal atlet giyersek emzirebiliriz okey , ben de emzirme sutyeni alacaktım bi o kalmıştı amaaan almayayım o zaman atlet yeter göğüs ucu belli olursa diye çekindim de kimse gelmez bebek görmeye uzaktayım zaten biri gelirse de normal sutyen giyerim gidene kadar, sonra memelere özgürlük
Bi yatıyorum sabah kalkıyorum millet ya çiş diyo ya da bebek hareketlerinden uyumadık diyo
Oksapari 48 saat önden kesiyorlar diye biliyordum sen yarin sezeryan olacaksın ama bu akşam vuracaksın yani iğneyi?
Ben varım ama kan sulandirici igne olduktan 12 saat içinde doğum başlarsa epidural vurulmuyormus sanırım
Benim karın çevresi hep geride canım bi ara 2 hafta bile gerideydi suan 1 ila 1 buçuk hafta geride , dr 2 haftayı aşmadıkça sorun yok demişti bana şimdilik bi erken alma söz konusu yok
Bende sancı yok da cimcimem bugün pek sakinVarmi sancisi olannn ses 1..2
Ben cevap vereceğim ya da bana yazılanları alıntı ediyorum , o an müsait olmuyorum ya da kafam yerinde olmuyor alıntıda bekliyo , ara verirsem cookk fazla sayfa birikiyor yetişemiyorum bu yüzden sayfayı okuyup anlık cevap yazmaya devam ediyorum en müsait anımda da alıntıda bekleyen mesajları cevaplıyorumKiz sen erinmiyonmu bu kadar alinti yaparak manas destanini geçtin hee
Sana gore haftam erken ama benim bayadır öyle normal istiyorum. 40. Haftaya kalirsam terliklerimi giyemiycem diye korkuyorumAyaklarım 2 gündür acayip şişti.
Ben yeni şiştimSana gore haftam erken ama benim bayadır öyle normal istiyorum. 40. Haftaya kalirsam terliklerimi giyemiycem diye korkuyorum
Hadi hayırlısı olsun sağlıkla gelsin minikKızlar doktordan çıktım nst ye girdim. Doktor cumartesi yi beklemeyebilir dedi. ,Birazdan tekrwr giricem açıklik bakacak. 3200 olmuş bu arada.
Benim bebenin saatleri çok güzel ya ilk 6 ay 08.00de uyanır 18.00’den sonra uyurdu şimdi 09.00-00.00 oldu saatleriBi yatıyorum sabah kalkıyorum millet ya çiş diyo ya da bebek hareketlerinden uyumadık diyo
Doktorum ve anestezi ci öyle dedi canımAy inşallah kızlar bi de hemoroid belamızı olmaz lohusa halimizle
Normalim yani tamam
Karnın aşağı inmesi olayını bende merak ediyorum sanki benim karnım da indi gibi hissediyorum dünden beri. Eşim nöbetçiydi dün görmedi beni, bugün görünce karnın sarkmış dedi o bile fark etti hemenAkşama randevu aldım kızlar tüm soru işaretlerini gidereceğim
Deneyimim yok ama ilk aylar uyusada uyandırıp iki saate bir mutlaka beslemek lazım yani bebek uyusa da mecbur uyanıp emzirip besleyip biz de uykusuz kalacağız ama sonrasında huyu suyu nasıl olur bilmem belki yine böyle gece uyur sabah uyanır sakin olurBenim bebenin saatleri çok güzel ya ilk 6 ay 08.00de uyanır 18.00’den sonra uyurdu şimdi 09.00-00.00 oldu saatlerieğer gece uyumadıysa öğlene kadar uyuyor ay doğunca da böyle uyumlu olur inşallah
Anladim canim bana dr zaten kan sulandirici kullanman normal doğuma engel değil dedi sezeryanda da bir sorun olacağını sanmıyorum Allah in izniyle 2022 yılında tıp kan sulandirici vurulmuş ameliyata alamayız demez ki zatenDoktorum ve anestezi ci öyle dedi canım
Harika bir doğum olmuş. Çok sevindim. Darısı başımıza21 ine sezaryen icin gün almıstım ama 15 i gece suyum geldi aniden gittik 8 cm açılmam vardı 1 saat icinde dogum yaptimrabbim yardım etti diyorum cünkü asla yapamam diyordum hep kendiliğinden gelişti yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?