Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar doktordan çıktım nst ye girdim. Doktor cumartesi yi beklemeyebilir dedi. , Birazdan tekrwr giricem açıklik bakacak. 3200 olmuş bu arada.
Maşallah canım nst ye göre mi dedi canım beklemeyebilir diye nasıl cikdi ki merak ettim

Inşallah ya

Kiz sen erinmiyonmu bu kadar alinti yaparak manas destanini geçtin hee

Kiz sen erinmiyonmu bu kadar alinti yaparak manas destanini geçtin hee
Ben cevap vereceğim ya da bana yazılanları alıntı ediyorum , o an müsait olmuyorum ya da kafam yerinde olmuyor alıntıda bekliyo , ara verirsem cookk fazla sayfa birikiyor yetişemiyorum bu yüzden sayfayı okuyup anlık cevap yazmaya devam ediyorum en müsait anımda da alıntıda bekleyen mesajları cevaplıyorum

Bi yatıyorum sabah kalkıyorum millet ya çiş diyo ya da bebek hareketlerinden uyumadık diyo
Benim bebenin saatleri çok güzel ya ilk 6 ay 08.00de uyanır 18.00’den sonra uyurdu şimdi 09.00-00.00 oldu saatleri eğer gece uyumadıysa öğlene kadar uyuyor ay doğunca da böyle uyumlu olur inşallah

Doktorum ve anestezi ci öyle dedi canım

Akşama randevu aldım kızlar tüm soru işaretlerini gidereceğim
Karnın aşağı inmesi olayını bende merak ediyorum sanki benim karnım da indi gibi hissediyorum dünden beri. Eşim nöbetçiydi dün görmedi beni, bugün görünce karnın sarkmış dedi o bile fark etti hemen

Benim bebenin saatleri çok güzel ya ilk 6 ay 08.00de uyanır 18.00’den sonra uyurdu şimdi 09.00-00.00 oldu saatleri eğer gece uyumadıysa öğlene kadar uyuyor ay doğunca da böyle uyumlu olur inşallah
Deneyimim yok ama ilk aylar uyusada uyandırıp iki saate bir mutlaka beslemek lazım yani bebek uyusa da mecbur uyanıp emzirip besleyip biz de uykusuz kalacağız ama sonrasında huyu suyu nasıl olur bilmem belki yine böyle gece uyur sabah uyanır sakin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…