- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #65.781
Bizi de haberdar et.Kızlar doktordan çıktım nst ye girdim. Doktor cumartesi yi beklemeyebilir dedi. ,Birazdan tekrwr giricem açıklik bakacak. 3200 olmuş bu arada.
Masallah daha yeni şistiysen ne guzel. Zaten 2 gune de dogumun var. B3n de bedenime organlarima cok aciyorum bu sıralarBen yeni şiştim
Canım zavallı bedenim etkiye tepki veriyor napsın
Amiin canım inşallah sağlıcakla kavuşalım hepimiz bebişlerimizeSağol canım teşekkür ederim desteğin için. İnşallah bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alalım. Allah sizi de sağlıkla mutlulukla kavuştursun
Ben cevap vereceğim ya da bana yazılanları alıntı ediyorum , o an müsait olmuyorum ya da kafam yerinde olmuyor alıntıda bekliyo , ara verirsem cookk fazla sayfa birikiyor yetişemiyorum bu yüzden sayfayı okuyup anlık cevap yazmaya devam ediyorum en müsait anımda da alıntıda bekleyen mesajları cevaplıyorum
Sona yaklastikca bi değişik oluyorlarBende sancı yok da cimcimem bugün pek sakinHiç oynamadı değil ama kahvaltıdan sonra daha canlı olurdu bugun sessiz
İnşallah, gelmeyi kendi istesin istiyorumBeklemiyorlar, tatlibiber de bu sebepten erken doğum yaptı sayılır. Toparlanır inşallah
Toparlamışken tekrar gerilemesi üzerine söyledi doktor. Hep aynı gittiği zamanlarda biraz minyon diyordu sadece. Ama böyle olunca gelişim yavaşlatır olabilir dediBenim de 10 gün geride çıkıyor. Ama uygulama bile kafanın çok çabuk büyüdüğü bir döneme girdiğimizi yazdı geçenlerde. Günümüz aynı. Yani bence baş çevresi falan öne geçiyor, o yüzden karın böyle çıkıyor.
Bana bir sorun görmediğini, her şeyin normal ilerlediğini söyledi. Kilosu nasıl? 1 hafta önce bizimki 2300dü.
Som haftalarda gelişim geriliği sıkıntı olabilir dedi. Benim de hep geriydi işte daha da gerilemiş. Kilosu normal ama bebişin şükür.Canım benimki 30.haftadan beri 2-3 hafta geriden geliyor. Her hafta düzenli kilo alımı var azar azar suyumda fazla ve bebeğinde hareketleri normal olduğu için 37. Haftaya kadar geldik ama bebişim hala küçük bu Cumartesi 2.200gr dedi dr. Sağlığında sorun olmadığı sürece üzme kendini süt muz badem ye moralini yüksek tut. Suyunda ve bebek hareketlerinde azalma olmadığı sürece az az da gelişse sıkıntı yok
Gerilemesin de daha, bir de normal doğum istiyorum. Bakalım ne olacak37. Haftada iyi bebiş canımgönlünü ferah tut iyi düşün hep
Bak ne güzel toparlamış seninki biraz da olsa. Bu haftalarda ya sabit geride kalması ya da toparlaması beklenir dedi. Benimki daha da geri düşmüş o kotkuttuBenim karın çevresi hep geride canım bi ara 2 hafta bile gerideydi suan 1 ila 1 buçuk hafta geride , dr 2 haftayı aşmadıkça sorun yok demişti bana şimdilik bi erken alma söz konusu yok
Hurma yemedim. Muz, süt pekmez üçlüsünün faydasıHurmalar ise yaramış anlaşılan
Benim arada bir belime ve kasığıma bir sancı giriyor allahtan ki düzensiz sancılar ama yinede erken doğumu tetiklemesinler endişeliyimVarmi sancisi olannn ses 1..2
Ağrım var biraz. Karnım kasiliyor. Aşağı doğru zorluyor. Açıklık baktı. Serviks 17mm olmuş.Var mıydı ağrın sancım?
Seninki 2 hafta daha dayansin insallahBenim arada bir belime ve kasığıma bir sancı giriyor allahtan ki düzensiz sancılar ama yinede erken doğumu tetiklemesinler endişeliyim
O sağlıklı olsunda nasıl gelmek isterse istesin normal sezeryan farketmez sizin ikinizin sağlığı önemliİnşallah, gelmeyi kendi istesin istiyorum
Toparlamışken tekrar gerilemesi üzerine söyledi doktor. Hep aynı gittiği zamanlarda biraz minyon diyordu sadece. Ama böyle olunca gelişim yavaşlatır olabilir dedi
Som haftalarda gelişim geriliği sıkıntı olabilir dedi. Benim de hep geriydi işte daha da gerilemiş. Kilosu normal ama bebişin şükür.
Gerilemesin de daha, bir de normal doğum istiyorum. Bakalım ne olacak
Bak ne güzel toparlamış seninki biraz da olsa. Bu haftalarda ya sabit geride kalması ya da toparlaması beklenir dedi. Benimki daha da geri düşmüş o kotkuttu
Ooo reis sendemi topun agzindasinnAğrım var biraz. Karnım kasiliyor. Aşağı doğru zorluyor. Açıklık baktı. Serviks 17mm olmuş.Açılma yok. Ama her an olabilir dedi. Önce vajinal ultrason ile baktı. Sonra elle.
NSt de çok değildi sancı. Ama Nst çok güvenilir olmayabilir dedi. Kendisi bana bana bakarak karar verdi.Maşallah canımnst ye göre mi dedi canım beklemeyebilir diye nasıl cikdi ki merak ettim
AnladımNSt de çok değildi sancı. Ama Nst çok güvenilir olmayabilir dedi. Kendisi bana bana bakarak karar verdi.Seni her zamanki gibi görmüyorum. Alttan bakmazsan için rahat etmez dedi. Kaç yıllık doktorum. Gözümden anladi diyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?