Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
1bal1kaymakannesi ‘sinin size bir mesajı varr Çarşamba gelicek zatende şimdiden yazıyım paylaşırmısın dedi bende tamam tabikide dedimmmm

Selam bir açıklama yapmak istedim engel aldıktan sonra konuşulanlar bir tık üzdü haklı olarak fıkırlerınızı belırttınız tabıkı kotu bir yorum yapan yok ama ben zan altında kaldığım ve cevap yazamadıgım için kötü hissetim...
Öncelikle korkmak değilde paniklemek diyelim. Çünkü korkacağım birsey cıkmadı agzımdan ama ya çıkmışsa dıye düşündüm istemsiz
Benım bu panıkleme sebebımin burda bulunmakla yada ınstagram mevuzusu ile cok alakası yok sadece zaten bir süredir olan paniğimi tetiklemiş olabilir..

Daha öncede söylediğim gibi burdaki arkadaşlarımdan herangi birinin özel hayatıma dahil olması görmesi konusunda hiçbir sıkıntım problemim yok saklayacak birseyim yok..
Tamamen kendı hatam boş bulunup yakın çevreme(elti görümce dahil) kadınlar kulubünü önerdim işte faydalı bıryer soruna yanıt bulabıldıgın bıryer ben arada takılıyorum vs dedım son zamanlarda hemde defalarca evet gecmıs konularımda kv eltı gorumce hakkında pek bırsey yok belkı bu temmuz anneleri topiğinde bir kac
kez konusmusumdur oda cok onemli degil yüzlerinede söylesem cekınmeyecgm seyler ki neden akılsızlık edip bukadr panik yaptım ınanın bılmıyorum gecmıs konularmda oturdugum semt gıttıgım hastane doktor adı gbı bılgılrı paylastgm ıcn deşifre olunabılecek seyler dıye dusunup sıldım bu topıktede cocuklarımın ısmını bazı gebe fotolarımı paylastım. Sadece Surrender ninde dedıgi gbi "burası ozel alanm esım aılem vs kımse bılmezz" gbı bırsey yazmıs bundan 1 ay oncesıne kadar benım ıcınde oyleydıkı neolduda akılsızlık edıp yakın cevreme kullandıgımı soyledım yada onerdım bılmıyorum hangi akla hizmet .. saklayacak bırseym olmasada bilinsin istemedim yakınlara desıfre olmak ıstemedim yıne ozgurce takılmak ıstedım burda ... Söylemek istedıklerim bukadar sızın yerınızde olsam bende acaba ne olduda bukdr panık yaptı dıye dusunurdum elbet sızde haklı olarak dusundunuz ama bu durum cıdden cok uzdu benı sızlerle alakası olmayan bır durumdu tanımasmda sevdıgım insanlarsınız burdan cıkıp bırdaha gırmesenız belkı bırdaha haytm boyunca konusup goremeyecgm ınsanlarsnz ama burdayken vaktim guzel gecıyordu oyuzden sanal bır alanda olsa burda varoldugumuz kadar sevdım sızı neyse konunun sızın benı bulmanızla yada ınstadan bırbırnızı eklmenzle bır alaksı yok ekleyen olsada onaylardm konu siz deglsnz dedıgım gbı yakın cevrem.... Whatsapptan kk ya yazdıgımdada soyledım konunun arkdslarla bır alakası yok tamamen benım akılsızlığım dıye .. boyle ıste kızlar kusuruma bakmayın tekrar umarım acıklayıcı olmustur 22 haziran 00:01 de burada olacağım çünkü haftaya salı doğuma gıreceğim heycanım dorukta sitresli ve çok değışık bir ruh halindeyim son zamanlarda bence bu saçma durumun içine girmemin hamilelikteki duygu karmaşasıyla bi tık alakası olabilir özledim sizi birdaha tövbeler tövbesi bişe silmem mapus hayatı gibi beyaaaa çok zor siz siz olun ban yemeyin benim banım bir kalksn ban yenilecek durumları bi araştırıcam ajajsks çünkü asla birdaha bu duruma düşmek istemiyorum

Eklentiler

• images (3).webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 75
Beklemiyorlar, tatlibiber de bu sebepten erken doğum yaptı sayılır. Toparlanır inşallah
İnşallah, gelmeyi kendi istesin istiyorum
Toparlamışken tekrar gerilemesi üzerine söyledi doktor. Hep aynı gittiği zamanlarda biraz minyon diyordu sadece. Ama böyle olunca gelişim yavaşlatır olabilir dedi
Som haftalarda gelişim geriliği sıkıntı olabilir dedi. Benim de hep geriydi işte daha da gerilemiş. Kilosu normal ama bebişin şükür.
37. Haftada iyi bebiş canım gönlünü ferah tut iyi düşün hep
Gerilemesin de daha, bir de normal doğum istiyorum. Bakalım ne olacak
Benim karın çevresi hep geride canım bi ara 2 hafta bile gerideydi suan 1 ila 1 buçuk hafta geride , dr 2 haftayı aşmadıkça sorun yok demişti bana şimdilik bi erken alma söz konusu yok
Bak ne güzel toparlamış seninki biraz da olsa. Bu haftalarda ya sabit geride kalması ya da toparlaması beklenir dedi. Benimki daha da geri düşmüş o kotkuttu

O sağlıklı olsunda nasıl gelmek isterse istesin normal sezeryan farketmez sizin ikinizin sağlığı önemli

Merhaba kızlar
Bugun kontrolum vardı.
Kızım 2700 gr 49cm olmuş
İlkkez nst ye bagladılar 10 dk sürdü sancım 20 lerde cıktı doktor sancın yok dedı.
Tansıyonum ıcın kardıyolojıye de gorundum
Doktor ılacın dozajını yukseltti
30 mg ıcıyordum 60 mg cıkarttım
Takıbe devam pazartesı tekrar gıdecegım
Insallah saglıkla kucaklarımıza alırız bebeklerımızı

Ne kadar kendimizi şartlamıyoruz desek de istedigimiz dogum şekline ve vakte göre ister istemez şartlaniyoruz. Bekl3nmedik zamanda özellikle de kontrole diye gidip pat diye doğum haberi gelince bi an nolcak simdi gibisinden afallıyoruz vallahi. Ben de suan oyle bisey olsa şaşar kalırım kesin. Annem 3 temmuzda gelecek o vakte beklese bari minnoşum yoksa b planı yaptım burdaki arkadaşm gelirim ben dedi. Ani şeylere psikolojimi hazırlayım bari. Hareketlendi buralar

Maşallah canım nst ye göre mi dedi canım beklemeyebilir diye nasıl cikdi ki merak ettim
NSt de çok değildi sancı. Ama Nst çok güvenilir olmayabilir dedi. Kendisi bana bana bakarak karar verdi. Seni her zamanki gibi görmüyorum. Alttan bakmazsan için rahat etmez dedi. Kaç yıllık doktorum. Gözümden anladi diyelim.

Anladım nst den anladiysa diye merak ettim nasıl cikdida öyle yorumladı diye c.tesi ye bişey kalmadı durur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…