Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
İnşallah canım
Şimdi öyle bir heyecan bastı ki.
Görümcek normal doğuma müsaitmiş ama çok korkmuş. Sezeryana almışlar
Hadi yaaaaa ayyy nasıl olcak acaba merak ettim onuda
İnşallah 3 günde toparlıyordum ama inşallah yine öyle olur mutluluk insanı iyileştiriyor bebeğe yetmek için zaten iyileştiğini sanıyor insan
Ayyyy inşallah hemen toparlanırsında bebeğinle güzel güzel ilgilenirsin doğumdan sonra kaybolmayın, uyuduğunzaman hemen gel buraya anlat

Ayyyy inşallah hemen toparlanırsında bebeğinle güzel güzel ilgilenirsin doğumdan sonra kaybolmayın, uyuduğunzaman hemen gel buraya anlat
İnşallah canım zaten bebek emiyorsa çok yorulmuyor insan bolbol sütümüz olsun beslensinlerde birimde dinlenmeye zamanımız olsun

Doğurmuş pat diye
Bebiş çok tatlı maşallah.
Bı de emdi mi tamamdir.
Forumda doğumdan sonra en çok emzirme konusunda hep bi yogunluk var.
Benim arkadaşlarımda hemen emdirdiler hixde sorun olmadı. O yüzden onları fazla okumak istemiyorum.

Tam olarak oyle oldu ben yatisi reddedince doktor bebegin ölümü söz konusu zaten dogsa yasamini gayet surdurebilecek bir boyutta dedi yinede icim hic rahat degil agliyorum deminden beri
Canım hamileliğin verdiği duygusallık bu. Ağlayacak birşey yok. Tevekkül et herşey yolunda çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…