- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #65.801
İnşallah :)
İnşallah canım
İnşallah 3 günde toparlıyordum ama inşallah yine öyle olur mutluluk insanı iyileştiriyor bebeğe yetmek için zaten iyileştiğini sanıyor insan
Hadi yaaaaa ayyy nasıl olcak acabaİnşallah canım
Şimdi öyle bir heyecan bastı ki.
Görümcek normal doğuma müsaitmiş ama çok korkmuş. Sezeryana almışlar
Ayyyy inşallah hemen toparlanırsında bebeğinle güzel güzel ilgilenirsinİnşallah 3 günde toparlıyordum ama inşallah yine öyle olur mutluluk insanı iyileştiriyor bebeğe yetmek için zaten iyileştiğini sanıyor insan
İnşallah canım zaten bebek emiyorsa çok yorulmuyor insan bolbol sütümüz olsun beslensinlerde birimde dinlenmeye zamanımız olsunHadi yaaaaa ayyy nasıl olcak acabamerak ettim onuda
Ayyyy inşallah hemen toparlanırsında bebeğinle güzel güzel ilgilenirsindoğumdan sonra kaybolmayın, uyuduğunzaman hemen gel buraya anlat
Ayyy evet bol bol gelsinnn inşallahİnşallah canım zaten bebek emiyorsa çok yorulmuyor insan bolbol sütümüz olsun beslensinlerde birimde dinlenmeye zamanımız olsun
Doğurmuş pat diyeHadi yaaaaa ayyy nasıl olcak acabamerak ettim onuda
Ayyyy inşallah hemen toparlanırsında bebeğinle güzel güzel ilgilenirsindoğumdan sonra kaybolmayın, uyuduğunzaman hemen gel buraya anlat
Ayyyyy ne güzel yaaaDoğurmuş pat diye
Bebiş çok tatlı maşallah.
Bı de emdi mi tamamdir.
Canım hamileliğin verdiği duygusallık bu. Ağlayacak birşey yok. Tevekkül et herşey yolunda çok şükürTam olarak oyle oldu ben yatisi reddedince doktor bebegin ölümü söz konusu zaten dogsa yasamini gayet surdurebilecek bir boyutta dedi yinede icim hic rahat degil agliyorum deminden beri
Çok kötüsün
Çok hızlı geçiyor canım hakikaten sayılı gün tez geçer lafı doğru hiç anlamıcaksın bileAyyyyy ne güzel yaaaoffff sizinkilerde az kaldı 2 günnnn kavuşcaz, benim daha 10 gn var sabırsızlanıyom
Gerçekden dediğin gibi bi an bi bakıcam belkide 40 günlük olmuşuzÇok hızlı geçiyor canım hakikaten sayılı gün tez geçer lafı doğru hiç anlamıcaksın bile
Bir bakacaksın 6 yaşında olmuşGerçekden dediğin gibi bi an bi bakıcam belkide 40 günlük olmuşuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?