- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.203
- 598
- 41
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #65.821
Hayir dogum yapmadim kizlar bi varsayim atmis ortaya
Bence gayet iyisin bende doğum yaptı sandim üstelik daha doğurmadimİyi neyse bari dursun daha
Sürekli giremiyorum muhabbeti ucundan kıyısından görüp atlıyorum
Kocama son işleri yaparken Kadir ezildiyi açtım daaaa ne yapim ben
İyi askere gidiyor demedimÇok oldu sanki
Benim kocamdan aynı fikirde kalksa yaparmış ama vakti yokmuşBenim kocama göre o kadir ezildi'den daha iyi yaparmış
Bence gayet iyisin bende doğum yaptı sandim üstelik daha doğurmadim
Benim kocamdan aynı fikirde kalksa yaparmış ama vakti yokmuş
Hani demiştin ya doktor hurma ,ananas ye diyeHurma yemedim. Muz, süt pekmez üçlüsünün faydası
Sus kız. Ağzından yel alsın. Bende bugün fotoğraf çektirmeyi düşünüyordum vazgeçtim.Bugun 20 s doguran yokmu hissediyorum bugun doguranlar olacak
Kullanmasa ne olacak ki ben asla insanları değil kendimi düşünerek yapıyorumHediyelik almayacağım gelen gidenim olmayacak diye ama elimde keçelerim vardı . Kendim yapmayı denedim . Anneme attim bu ne kimse kullanmaz bunu dedi beğenmediben hatıra amaçlı bi 15 -20 yapayım diye düşünmüştüm sizcede yapmasam mı ?Eki Görüntüle 3086571
Cektirseydin cok guzrldi ilk kez yaptırdım bendeSus kız. Ağzından yel alsın. Bende bugün fotoğraf çektirmeyi düşünüyordum vazgeçtim.
Emzik kutusu aldın mı onu deKullanmasa ne olacak ki ben asla insanları değil kendimi düşünerek yapıyorum
Bizde bugün gidip gebelik çekimi yaptıracakBugun stüdyoda fotograf cekimi yaptırdık cok guzel oldu bekliyorum sabırsızlıkla
Ya benim karnım zaten çok büyük değil ama özellikle sabahları normal göbek gibi kaldı nerdeyse. Neyse akşama öğrenicez artık.Karnın aşağı inmesi olayını bende merak ediyorum sanki benim karnım da indi gibi hissediyorum dünden beri. Eşim nöbetçiydi dün görmedi beni, bugün görünce karnın sarkmış dedi o bile fark etti hemen
Aaa herkes yaptıracakmıs oysaki. Sizinkide cok guzel gecsinBizde bugün gidip gebelik çekimi yaptıracak
Eşim rahatsız çarşamba ya aldık
Almadım ya rüyama girdi akşamEmzik kutusu aldın mı onu de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?