- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.656
- 498
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #65.841
Çok tatlı bana hediye verilse kullanmaya kıyamazdanHediyelik almayacağım gelen gidenim olmayacak diye ama elimde keçelerim vardı . Kendim yapmayı denedim . Anneme attim bu ne kimse kullanmaz bunu dedi beğenmediben hatıra amaçlı bi 15 -20 yapayım diye düşünmüştüm sizcede yapmasam mı ?Eki Görüntüle 3086571
Dedi evet konuyu karistirdim.ben.Hani demiştin ya doktor hurma ,ananas ye diye
Benimde hic biseyim hazır degil ya pjama aldım 2 takım yıkadım az az yerlestiriyim bendeAlmadım ya rüyama girdi akşamcuma randevudan sonra alacağım bakalim
Doktor eve git yat dinlen dediCektirseydin cok guzrldi ilk kez yaptırdım bende
Elektrik carpmasını anımsayamadım ama bıcak saplanması yurutken son haftalar oluyordu bebek baskı yaptıgından dolayı kanala girmiste olabilirKızlar vajinaya bıçak sağlanması gibi,elektrik çarpması gibi ağrı sancı mi oluyor ? 1 saatte 5 kere falan yaşadım ama saniyelik şekilde
Peki doktor nerden anladı cumartesi ye kadar dayanamayacağım?Dedi evet konuyu karistirdim.ben.kilosu için diyorsun sandim. ben pazar gecsin öyle başlayim diye düşünüyordum. Hafta sonu riske girmek istemedim. Bugün başlayacaktım. Ama gerek kalmadı.
Üşümüş olabilirmisin ayaklarından enfeksiyon a da benzeyen bi ağrıKızlar vajinaya bıçak sağlanması gibi,elektrik çarpması gibi ağrı sancı mi oluyor ? 1 saatte 5 kere falan yaşadım ama saniyelik şekilde
Benim yatak bazasız koltuktan daha alacak sezaryan için ve bebekli anneler için bire birKızlar, özellikle sezeryan sonrası bence koltukta yatmak daha rahat olur .yataktan gece kalkmak baya zor oluyor. Suan bile koltukta yatmak istiyorum ama yere düşerim diye korkuyorum
Kız öyle deme doğuran sen olursun falanBugun 20 s doguran yokmu hissediyorum bugun doguranlar olacak
Bilmiyorum ki farkına varmadan üşümüş olabilirim belki klima sebebiyle teşekkür ederimÜşümüş olabilirmisin ayaklarından enfeksiyon a da benzeyen bi ağrı
Teşekkür ederim bi an korktumElektrik carpmasını anımsayamadım ama bıcak saplanması yurutken son haftalar oluyordu bebek baskı yaptıgından dolayı kanala girmiste olabilir
Ne kadar kaldı benden önce doğurmaBenimde hic biseyim hazır degil ya pjama aldım 2 takım yıkadım az az yerlestiriyim bende
Geçmiş olsun ayaklarını sıcak tut canım bide öyle dene ben geceleri açık uyuyunca öyle bi ağrı hissediyorumBilmiyorum ki farkına varmadan üşümüş olabilirim belki klima sebebiyle teşekkür ederim
Teşekkür ederimÇok tatlı bana hediye verilse kullanmaya kıyamazdan
O benim totemimdi bi kerreBugun 20 s doguran yokmu hissediyorum bugun doguranlar olacak
Bence çok şeker.Hediyelik almayacağım gelen gidenim olmayacak diye ama elimde keçelerim vardı . Kendim yapmayı denedim . Anneme attim bu ne kimse kullanmaz bunu dedi beğenmediben hatıra amaçlı bi 15 -20 yapayım diye düşünmüştüm sizcede yapmasam mı ?Eki Görüntüle 3086571
Canımdan bezdim artık zatenKız öyle deme doğuran sen olursun falan
Asko foto cekimim vardı oradaydım eve geldim yemek is gucO benim totemimdi bi kerre
Hem dogum ustu nere kayboldun sen
Tamam ya ben dogururum o zamana3 hafta kadarcık kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?