- 15 Ekim 2016
- 22.719
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.038
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #65.861
Benimde aşırı baskı var ama nst temiz rahim ağzı kapalı.Karnım yer çekimiyle savaşıyor resmen
Az yürüyeyim dedim hemen baskı
Ne renk giydinnn ,kafani kes at buraya musait oluncaAsko foto cekimim vardı oradaydım eve geldim yemek is guc
Kesin benim de öyledir, doğuma kadar çekerim bunu böyleBenimde aşırı baskı var ama nst temiz rahim ağzı kapalı.
Ve 2 cm AçıklıkBenimde aşırı baskı var ama nst temiz rahim ağzı kapalı.
40 gün geçsin yeter hemenBir bakacaksın 6 yaşında olmuş
3-4 tane var bende yaAlmadım ya rüyama girdi akşamcuma randevudan sonra alacağım bakalim
Havalar çok sıcak olunca bunalıyorum canım ya hep açık saçık yatıyorum ondan olabilir dediğin gibiGeçmiş olsun ayaklarını sıcak tut canım bide öyle dene ben geceleri açık uyuyunca öyle bi ağrı hissediyorum
Çocuklar hakkında harika tespit ama 6 yas çok güzel kendi yiyor kendi uyuyor kendi giyiniyor. Arada esiyor yaramazlık ama genel olarak çok iui40 gün geçsin yeter hemen, çocukların en sevdiğim halleri bebeklikleri 6 yaşlarında tatlı olmuyolar yaramaz canavara dönüşüyolar
3-4 tane var bende ya
Baya baktım internetten normal diyor her yerde 3.dogumda ilkler normal doğumsa açıklık olurmuş. Dün gece rüyamda anlamadan doğurmuşum amann dedim insaallahVe 2 cm Açıklık
Sırf bu yüzden bdv tutuyorum kendimi yazmıyorum yoksa malzeme çokKiz bana bakin bu bdv de geziyonuz ediyonuz ban falan yerseniz ve bizi merakta birakirsaniz sifatizaa bakmam ha cinnet gecirtmeyin banaa doğum üstü
Bir sürü işim var girip bakıyorum sürekli doğum mu diye. Yine doğurmazsa 42 kalacak bence ama hayırlısı@M-elek37 şuan doguryorsan guzle haberlerle gel cok merak ediyoruzz
Kiz zaten 3. Beben ne bu ilk bebesi olanlar gibi bayaaaağ baktim diyorsun ya birdeBaya baktım internetten normal diyor her yerde 3.dogumda ilkler normal doğumsa açıklık olurmuş. Dün gece rüyamda anlamadan doğurmuşum amann dedim insaallah
Dogurda hele , sonra emziirkenmi giriyorsun mama yaparkenmi poh tenizlerkenmi artik napiyosaniz yapin ama omce bi dogurunSırf bu yüzden bdv tutuyorum kendimi yazmıyorum yoksa malzeme çok1 hafta ban yerim o ara dogururum falan
Sıkıntıdan ne yapayım ya uyuyamayinca bakıyorum yoksa 2 cm açıklıkla bu kadar gezmem herhaldeKiz zaten 3. Beben ne bu ilk bebesi olanlar gibi bayaaaağ baktim diyorsun ya birdedaha ruyasinada girmiş hele sinir etmen beni
Bdv benim psikoloğum gibiKiz bana bakin bu bdv de geziyonuz ediyonuz ban falan yerseniz ve bizi merakta birakirsaniz sifatizaa bakmam ha cinnet gecirtmeyin banaa doğum üstü
Surrender
Bitttter
Disipline Girmis BirKadin ozellikle siz
Gerçekten gelip doğurmadım diyormuşBir sürü işim var girip bakıyorum sürekli doğum mu diye. Yine doğurmazsa 42 kalacak bence ama hayırlısı
Herifin olsam düşte yat derdimSıkıntıdan ne yapayım ya uyuyamayinca bakıyorum yoksa 2 cm açıklıkla bu kadar gezmem herhalde
Bdv benim psikoloğum gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?