- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #65.881
Okudukça bir şeyler oluyor bana ama psikolojiktir insVarmi sancisi olannn ses 1..2
Canım alttan muayene etti. Serviks uzunluğu 17mm ye düşmüş geçen hafta 44 du. Benim anlattığım ağrının durumuna göre tahmin yürüttü. İkinci çocuk ya. Daha çabuk acilma olabilir dedi.Peki doktor nerden anladı cumartesi ye kadar dayanamayacağım?
Bu ara banlanan gelmiyor neredeyse 1 ayKiz bana bakin bu bdv de geziyonuz ediyonuz ban falan yerseniz ve bizi merakta birakirsaniz sifatizaa bakmam ha cinnet gecirtmeyin banaa doğum üstü
Surrender
@Bitttter
Disipline Girmis BirKadin ozellikle siz
Millet doğursun bende hala nevresim alayım çarşıya cıkayim takılayım
Canım rica etsem bana atabilirmisin tasarımBence çok şeker.
Ama anahtarlık değil arkasına magnet yap canım.
Anahtarlık olarak mafolur çantada cepte güzel kullanamazlar. Yakınında kırtasiye varsa ben sana minik tasarım yollayayim onu da yapıştır kenarına mis
Şaka yaptım dicek gibi bi his geliyo bazen@M-elek37 şuan doguryorsan guzle haberlerle gel cok merak ediyoruzz
Hahahhhahahahahah he o doğruuuuu herşey düzene giriyo en azındanÇocuklar hakkında harika tespit ama 6 yas çok güzel kendi yiyor kendi uyuyor kendi giyiniyor. Arada esiyor yaramazlık ama genel olarak çok iui
Şu wp gruplarindan atabiliyoruz ya burada oyle bi imkan olsa atardik bu seferŞaka yaptım dicek gibi bi his geliyo bazen
AynennnnŞu wp gruplarindan atabiliyoruz ya burada oyle bi imkan olsa atardik bu sefer
Oooo senin nst erken başlamışKontrolden çıktım,bebişim yine gostermedi yüzünü ,doğumda artık insallahherşey yolunda,ilk nst yapıldı gayet güzel dedi doktor.her hafta nst ye girecekmişim artık.plasenta biraz önde dedi,en başından beri öndeydi dedim ben de.Hala net bisey yok ama doktorum 39.haftaya kadar beklemeye niyetli
Benim anlatmak istediğim şey aslında yatak yüksekliği degil. Koltuktan daha rahat kalkabiliyorsun ondan bahsediyorum.Benim yatak bazasız koltuktan daha alacak sezaryan için ve bebekli anneler için bire bir
Vallahi topun ağzındayım doğru söyledinOoo reis sendemi topun agzindasinn
Sezeryani beklesin zilli ne acelesi varmis
Bende tam tersi koltuktan yardımsız kalkamıyorum. Yataktan daha rahat kalkıyorum.Benim anlatmak istediğim şey aslında yatak yüksekliği degil. Koltuktan daha rahat kalkabiliyorsun ondan bahsediyorum.
Yuvarlanıyor musun yoksaBende tam tersi koltuktan yardımsız kalkamıyorum. Yataktan daha rahat kalkıyorum.
Ekstra hastaneye para vermek için gece geliyoKizlar birde bizim topikte 2 kisinin suyu gece gelmisti , bu su niye gece geliyor bi sirri büyüsü efsunumu varkine
Gunduz gel işte geliyorsan gece gece olacak işmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?