- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #65.901
O kabulleniş içinde ya sadece sen çalışsan daha iyiydi diyorHerifin olsam düşte yat derdim
Soyunma kabininde doğuran bir kadın vardı amerikada hep aklıma o geliyorBugun iznimin ilk günütüm gün yatacağım dedim. Sonuç yeni geldim eve ikimizden biri ins saçma bı yerde doğum yapmaz ben tatil için alışverişe çıktım. Çok lazım çünkü tatil
Sonrada sezeryandan normale dönen doğum hikayem diye başlık acarsinEkstra hastaneye para vermek için gece geliyobizimkilere diyorum allah muhafaza gece fln gelse suyum sabah 7 yi çalışma saatini beklicem
Orasida ayri bi konu Ama cevremde falanda gercekten bu su gece geliyorr ablamda dahil tovbeeeEkstra hastaneye para vermek için gece geliyobizimkilere diyorum allah muhafaza gece fln gelse suyum sabah 7 yi çalışma saatini beklicem
Varyaa guc bela normal dogursa alnindan operim bu kizinSonrada sezeryandan normale dönen doğum hikayem diye başlık acarsin
O kadar dile getirdi ki belirtim olursa söyle olursa bu olursa normal olacak dogum görecekVaryaa guc bela normal dogursa alnindan operim bu kizin
Işte bilse butun tabularini yikacak normal dogurarak , ozguveni tavan yapar vallahiO kadar dile getirdi ki belirtim olursa söyle olursa bu olursa normal olacak dogum görecek
Hastane çantam olmasada gelene verecek hediyem var
O degilde benimkide tam hazir degilHastane çantam olmasada gelene verecek hediyem varçok tatlılar
Hastane çantam olmasada gelene verecek hediyem varçok tatlılar
Bende bugün izne ayrıldım ama izin yapamadan doğurucam galiba.Bugun iznimin ilk günütüm gün yatacağım dedim. Sonuç yeni geldim eve ikimizden biri ins saçma bı yerde doğum yapmaz ben tatil için alışverişe çıktım. Çok lazım çünkü tatil
Psiklojiktir o ,gercek olsa duramazdinOkudukça bir şeyler oluyor bana ama psikolojiktir ins
Ben o kadar linç yerken sen neredeydin yalnız bıraktınO degilde benimkide tam hazir degil
Bebege dair biseyler koydumda kendime daha hic bisey koymadim aman koyarim elbet
Sancı öyle birsey degil ne psikolojik ne sosyolojikOkudukça bir şeyler oluyor bana ama psikolojiktir ins
Bendensin sanki 2 haftaya ben dogurmayacagim gibi bir rahatlık bir aymazlikTarlam yansa umrumda degil ahahahaha
Evet yuvarlanıyorum. Ayağımı bazanın kenarına takıp kalkıyorum.Yuvarlanıyor musun yoksa
Aslında onların zararına izinleri tatilde gidecek. Denkleseler şubat tatili sonuna gelirdi sonra izin sonra yaz tatili ohhhÖrtmen hanımlar bilerek yaotiniz demi bebenizi okul tatilene denk getirem dediniz bende diyom topikte örtmende cok ha diyom jeton yeni düştü
Uzaktan linclnnmene guluyordum o aralarBen o kadar linç yerken sen neredeydin yalnız bıraktınbenim bile hastane çantam hazir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?