- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #65.921
Yarin doktora gidecegim bugun koyarim gecelik ped camasir vsValla çanta hazırlamayanlar bir anda kalakalır görürsünüz. Çarşamba sabah erkenden gel dedi doktorum. Hemşiresi de eşime diyor ki duruma göre siz çantaları getirirsiniz.
Cidden oyle niye oyle oldu ki yaBendensin sanki 2 haftaya ben dogurmayacagim gibi bir rahatlık bir aymazlik
Hazırlicam yani insallahValla çanta hazırlamayanlar bir anda kalakalır görürsünüz. Çarşamba sabah erkenden gel dedi doktorum. Hemşiresi de eşime diyor ki duruma göre siz çantaları getirirsiniz.
Kızımda gece geldi, bunda da gece gelecek gibi hissediyorumKizlar birde bizim topikte 2 kisinin suyu gece gelmisti , bu su niye gece geliyor bi sirri büyüsü efsunumu varkine
Gunduz gel işte geliyorsan gece gece olacak işmi
Bir dizide de avukatın suyu mahkemede geliyordu.Soyunma kabininde doğuran bir kadın vardı amerikada hep aklıma o geliyor
Suriyeli yorumu vardı annenin haklı galibaCidden oyle niye oyle oldu ki ya
Birsey olmaz ya ne olacak benim bide 3.ya saldım iyiceBir dizide de avukatın suyu mahkemede geliyordu.Derste gelir diye korktum, şimdi de evde durmuyorum
İşin kötüsü önceden deneyimliyimPsiklojiktir o ,gercek olsa duramazdin
AmannnBende bugün izne ayrıldım ama izin yapamadan doğurucam galiba.
Gece olmasi aklima baska seyler getiriyor bak pis pissKızımda gece geldi, bunda da gece gelecek gibi hissediyorumçünkü analiq
Öldureceniz beni bu 2. 3. Bebek analariİşin kötüsü önceden deneyimliyimama o kadar silmisim ki bugün gittim bir ebeden ders aldım. Ne olursa dogurmaya yakınım ne olursa normal diye
Doktora dedim zaten nişannyada suyum gelse acele etmesem olurmu dedim, çünkü nişan geliypöuş doğum 3 gün sonra başlayanlar varmış fln dedi. Oda herkesin acı eşiği farklı belki senin nişanın geldiğinde 3-4 cmlik acılman olur bilemeyiz dedi sen riske atma nezman gelirse hemen gel dediSonrada sezeryandan normale dönen doğum hikayem diye başlık acarsin
Vay beeeeeOrasida ayri bi konu Ama cevremde falanda gercekten bu su gece geliyorr ablamda dahil tovbeee
Unutmuşum gerçekten ya 8 yıl geçtiSancı öyle birsey degil ne psikolojik ne sosyolojik
Gayet de sürpriz olduÖrtmen hanımlar bilerek yaotiniz demi bebenizi okul tatilene denk getirem dediniz bende diyom topikte örtmende cok ha diyom jeton yeni düştü
Görmedim etiket falan
Bi 3 sayfa geriye git ceza sanaGörmedim etiket falan
Ne etiketi?
Birsey olmaz ya ne olacak benim bide 3.ya saldım iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?