- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #65.941
Tamamen fizyolojikGece olmasi aklima baska seyler getiriyor bak pis piss
Dogrumu de hele
36 haftada gelenler kuduruk o zamamTamamen fizyolojikdışarıdan müdahale yok. Çünkü zaten 40+5 olmuştu
Aha taze lohusa tanesi geldiTemmuza yaklaşıldı hazırmısınız kızlarr
Yok yahuKiz bana bakin bu bdv de geziyonuz ediyonuz ban falan yerseniz ve bizi merakta birakirsaniz sifatizaa bakmam ha cinnet gecirtmeyin banaa doğum üstü
Surrender
@Bitttter
@Kurk Mantosuz Madonna ozellikle siz
Ben baştan soyleyeyim deYok yahu
Bu aralar ban yeme durumu olmaz. Aktaksıyon yok orada
En son 34 te sancim vardı dogurabilirsin dikkat et dedi bu dikkat eden halim işteBenim 3. Olsa dr a falan gitmem demek ki
Bilmiyorum ki farkına varmadan üşümüş olabilirim belki klima sebebiyle teşekkür ederim
Vallaha lohusadan korkmayın merveemmmAha taze lohusa tanesi geldi
Ne guzel maşallah 40 ta cikinca dahada rahatlayacan yavrumVallaha lohusadan korkmayın merveemmm
Hiç lohusa gibi yaşamıyorum normal hayat gibi emzir uyut altinı degistir gazını çıkarr bittii
Gerçi sen 2 ci bebe ilk bebesi olanlara gelsin msjım
Bak kendinde yazmışsın sonra sen yatış yap diye demiş öyle. En güzeli hastanede olman, eşinde geldiğinde çıkar bakarsın görüşürsünüz. Korkma artık bebişler hazır dünyaya Allahın izni ile sağ salim al kucağına. Haber ver bize de yüreğini ferah tut iyi şeylere odaklan3 haftadır nst de hareketsiz cikiyor diye mecburum yatis vermeye bebegin anne karninda ölümü soz konusu dedi dogumhanede nst bagli beklicekmisim hareketleri takip edilcek bu sekilde devam ederse dogum dedi cok korkuyorum
Ayyy bunu duymak istedim çokca rahatlayacam dimiii neseki esim sağolsun cok uykum olursa kendi bakıyo ben bi 3 saat kestiriyorumNe guzel maşallah 40 ta cikinca dahada rahatlayacan yavrum
Rahatlayacan tabi bebenin huyunu husunuda bilmiş olacan artikAyyy bunu duymak istedim çokca rahatlayacam dimiii neseki esim sağolsun cok uykum olursa kendi bakıyo ben bi 3 saat kestiriyorum
Melek, ne durumdasın ?Aniden olunca psikolojimi toparlamaya calisiyorum en azindan icerde başıma geleceklere hazirlikliyim sukurki umarim saglicakla kavusuruz
Yok kız Çarşamba doguruyorum ben
Bizimde bu hafta başlıyo doğumlar,Temmuza yaklaşıldı hazırmısınız kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?