Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hahah anlamadın

Mesajlarımı begendigni kast ediyom bildirim art arda gekdikce aha geliyor begene begene diyom bakıyomki evet gelmis
Heee doğru
Benim aklım doğumda başka birşey düşünemiyorum
Bu arada bana beğeni bildirimi gelmiyor. Sadece yorum bildirimi geliyo

Bizimde bu hafta başlıyo doğumlar, sen nasılsın bebiş nasıl,
Ben direk sezeryan yerin nasıl diyip sorayımm en merak ettim hergün sorasım var
Iyiyizzz cok sükürr yoncamm
Sezaryen yerimde cok iyi lazer dikişli olduğu için hiç gözüme batmiyor sanki leke gibi çizik okadarr
15 günde tam atlattımm artık
Ilk haftalar tabii biraz zor geçiyorr kolay degill ameliystlısın çünkü ben ilk 5 gün kucağıma kendim alip koyamadım annem verdi hep kucağıma annem yattı hep yanımda kızımın odasında beraber uyuduk annemle
Onun dışında herşey güzel gidiyo kendini nekadar pozitif düsünürsen okadar çabuk toparlanırsın ve ilkhafta nekadar bol yürüyüş okadar çabuk toparlanırsın bak bunu hiç unutma

Kızlar sanırım ben de sezaryen olmak zorunda kalabilirim. Bugün 35+0 olduk. Kontrole gittim. Bebek 3100 gram olmuş. Boyu 50 cm. Doktor böyle giderse normal doğum yapamayacağımı söyledi. Ortama 37 haftalık görünüyor. Kafası 38+2. 12 temmuza kadar normal doğum olmazsa sezaryen ile almamız gerekir dedi.

Çok mu kilolu gerçekten? Yani 4 ü aşmaz gibi geliyor bana ama doktor ile tartışmaya girmek istemedim. Yine de normal doğumu çok istediğimi vurguladım. Hayırlısı olsun artık

Hayirlisi olsun canim masallah bebisede Bence artik normal bu kilolari ama bilemiyorum tabi drun ne dedigi onemli tabi

Maşallah yahuu benim 34+2 bugün 2400 olmuş. Bence de 4'ü geçmez gibi ama

Hayırlısı olsun canim.

Doğum şeklime çokta takılma canım sağlıklı nasıl olacaksa öyle gelsin bu noktada doktorlara güvenmekten başka çare yok

Maşallah canım benim 34+5 te 2500 gramdi sağlıklı olsunlar da gerisi hic önemli değil

Evet herkes öyle diyo, bol bol yürüyüş yapıcam insan başına ne geliceğini bilmediği için biraz tırsıyo 10 gün kaldı bide zaman geldikçe 15 günde tam atlatılıyosa yine iyiiii çok şükür bunada, çocukla kendim ilgileniyim ozmandan sonra o kadar yeter , dediğin gibi illa ameliyatlısın zorlanıcaz öyle böyle

Çok şükür atlatın sen yanında şimdi bebişinnn ne güzel

Benimde öyleydi valla biliyosun önde gidiyo baya, banada dedi normal olmayabilir ama , geçen gittim mesela, kilo alması azaldı artık sende bekle bakalım azalabilir zaman azaldıkça

Çok şükür atlattımm aynenn yaa
Benimde başıma ne geleceği bilmiyordumm hiç hic bilmeden git daha iyi çünkü korkarak gidiyosun ben hicbirşey oğrenmek istemedim sormadım hiç çunkü bildiğimiz seye korkuyoruzz ameliyata bile ben hiç korkmadan gittim düsün sende sorma bilme yaşayınca gör daha iyi hepimiz aynı yaşıyacak degilizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…