- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #65.961
Düğünüm var benim anlamıyon mu?Yok kız Çarşamba doguruyorum ben
Hahah anlamadınYok kız Çarşamba doguruyorum ben
Heee doğruHahah anlamadın
Mesajlarımı begendigni kast ediyom bildirim art arda gekdikce aha geliyor begene begene diyom bakıyomki evet gelmis
Falcimiyiz kiz bizEee falıma bakın bari
Iyiyizzz cok sükürr yoncammBizimde bu hafta başlıyo doğumlar,sen nasılsın bebiş nasıl,
Ben direk sezeryan yerin nasıl diyip sorayımm en merak ettimhergün sorasım var
Şimdi bu mesajina gülme butonuna bastim gelmedimi bildirimHeee doğru
Benim aklım doğumda başka birşey düşünemiyorum
Bu arada bana beğeni bildirimi gelmiyor. Sadece yorum bildirimi geliyo
Üç vakte kadar doğum görüyorum. Belki 2 vakit de olabilirEee falıma bakın bari
Hayirlisi olsun canim masallah bebisedeKızlar sanırım ben de sezaryen olmak zorunda kalabilirim. Bugün 35+0 olduk. Kontrole gittim. Bebek 3100 gram olmuş. Boyu 50 cm. Doktor böyle giderse normal doğum yapamayacağımı söyledi. Ortama 37 haftalık görünüyor. Kafası 38+2. 12 temmuza kadar normal doğum olmazsa sezaryen ile almamız gerekir dedi.
Çok mu kilolu gerçekten? Yani 4 ü aşmaz gibi geliyor bana ama doktor ile tartışmaya girmek istemedim. Yine de normal doğumu çok istediğimi vurguladım. Hayırlısı olsun artık
Maşallah yahuu benim 34+2 bugün 2400 olmuş. Bence de 4'ü geçmez gibi amaKızlar sanırım ben de sezaryen olmak zorunda kalabilirim. Bugün 35+0 olduk. Kontrole gittim. Bebek 3100 gram olmuş. Boyu 50 cm. Doktor böyle giderse normal doğum yapamayacağımı söyledi. Ortama 37 haftalık görünüyor. Kafası 38+2. 12 temmuza kadar normal doğum olmazsa sezaryen ile almamız gerekir dedi.
Çok mu kilolu gerçekten? Yani 4 ü aşmaz gibi geliyor bana ama doktor ile tartışmaya girmek istemedim. Yine de normal doğumu çok istediğimi vurguladım. Hayırlısı olsun artık
Hayırlısı olsun canim.Kızlar sanırım ben de sezaryen olmak zorunda kalabilirim. Bugün 35+0 olduk. Kontrole gittim. Bebek 3100 gram olmuş. Boyu 50 cm. Doktor böyle giderse normal doğum yapamayacağımı söyledi. Ortama 37 haftalık görünüyor. Kafası 38+2. 12 temmuza kadar normal doğum olmazsa sezaryen ile almamız gerekir dedi.
Doğum şeklime çokta takılma canım sağlıklı nasıl olacaksa öyle gelsin bu noktada doktorlara güvenmekten başka çare yokKızlar sanırım ben de sezaryen olmak zorunda kalabilirim. Bugün 35+0 olduk. Kontrole gittim. Bebek 3100 gram olmuş. Boyu 50 cm. Doktor böyle giderse normal doğum yapamayacağımı söyledi. Ortama 37 haftalık görünüyor. Kafası 38+2. 12 temmuza kadar normal doğum olmazsa sezaryen ile almamız gerekir dedi.
Maşallah canım benim 34+5 te 2500 gramdiKızlar sanırım ben de sezaryen olmak zorunda kalabilirim. Bugün 35+0 olduk. Kontrole gittim. Bebek 3100 gram olmuş. Boyu 50 cm. Doktor böyle giderse normal doğum yapamayacağımı söyledi. Ortama 37 haftalık görünüyor. Kafası 38+2. 12 temmuza kadar normal doğum olmazsa sezaryen ile almamız gerekir dedi.
Evet herkes öyle diyo, bol bol yürüyüş yapıcamIyiyizzz cok sükürr yoncamm
Sezaryen yerimde cok iyi lazer dikişli olduğu için hiç gözüme batmiyor sanki leke gibi çizik okadarr
15 günde tam atlattımm artık
Ilk haftalar tabii biraz zor geçiyorr kolay degill ameliystlısın çünkü ben ilk 5 gün kucağıma kendim alip koyamadım annem verdi hep kucağıma annem yattı hep yanımda kızımın odasında beraber uyuduk annemle
Onun dışında herşey güzel gidiyo kendini nekadar pozitif düsünürsen okadar çabuk toparlanırsın ve ilkhafta nekadar bol yürüyüş okadar çabuk toparlanırsın bak bunu hiç unutma
Benimde öyleydi valla biliyosun önde gidiyo baya, banada dedi normal olmayabilir ama , geçen gittim mesela, kilo alması azaldı artık sende bekle bakalım azalabilir zaman azaldıkçaKızlar sanırım ben de sezaryen olmak zorunda kalabilirim. Bugün 35+0 olduk. Kontrole gittim. Bebek 3100 gram olmuş. Boyu 50 cm. Doktor böyle giderse normal doğum yapamayacağımı söyledi. Ortama 37 haftalık görünüyor. Kafası 38+2. 12 temmuza kadar normal doğum olmazsa sezaryen ile almamız gerekir dedi.
Çok şükür atlattımm aynenn yaaEvet herkes öyle diyo, bol bol yürüyüş yapıcaminsan başına ne geliceğini bilmediği için biraz tırsıyo 10 gün kaldı bide zaman geldikçe 15 günde tam atlatılıyosa yine iyiiii çok şükür bunada, çocukla kendim ilgileniyim ozmandan sonra o kadar yeter , dediğin gibi illa ameliyatlısın zorlanıcaz öyle böyle
Çok şükür atlatın sen yanında şimdi bebişinnn ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?