Bebeğimin cinsiyeti ...


  • Ankete Katılan
    273
Hayirlisi olsun canim masallah bebisede Bence artik normal bu kilolari ama bilemiyorum tabi drun ne dedigi onemli tabi
Bana da abartı gelmiyor ama her gittiğimde böyle konuşuluyor. Yani doktorların ölçtüğü değerde yanıldıkları da oluyor. Bakalım nasıl olacak.
 
Doğum şeklime çokta takılma canım sağlıklı nasıl olacaksa öyle gelsin bu noktada doktorlara güvenmekten başka çare yok
Kesinlikle haklısın ama ben işte ikinci çocuğu da hemen aradan çıkarmak istiyordum. Sezaryen olursam biraz beklemek zorunda kalacağım.
 
Benimde öyleydi valla biliyosun önde gidiyo baya, banada dedi normal olmayabilir ama , geçen gittim mesela, kilo alması azaldı artık sende bekle bakalım azalabilir zaman azaldıkça
Belki de dediğin gibi olur. Ben de kilo yavaşlat diye bekliyordum ama öyle olmadı valla.
 
Oooo senin nst erken başlamış öndeyse nasıl normal olucakki, inşallah ozmana kadar istediğinngibi olur
Bende 38+3 de olucam herkes bekletiyo
Ay bilmiyorum ya 39.haftada muayene edicem eğer bebek çıkabilecek gibiyse normal olucak falan dedi yani ürkütüyor bu doktor beni,ama haftaya gidince soyliycem korkuyorum riske atmayalım diye 1 hafta bi düşüneyim zaten 7 yıl sonra kavuşacam yavruma risk almak istemiyorum açıkçası.
Fiyatla ilgili bana da indirim yaptılar bu arada500 tl yaptı kaydettirdi.Eylul de bi daha olacakmış zam.
Tekrar odalara baktım,3.katta iki odaya baktım normal oda ama 13 nolu olan bayağı büyük ferahtı.kapi süsü icin de çift taraflı bantla yapıyolar dedi kız.insallah geniş odalar denk gelir ikimize de
 
Kesinlikle haklısın ama ben işte ikinci çocuğu da hemen aradan çıkarmak istiyordum. Sezaryen olursam biraz beklemek zorunda kalacağım.
Keşke herşey planladığımız gibi gitse ama kader kısmet ve artık sezeryan olunca çokta beklemeye gerek olmuyor
 
Keşke herşey planladığımız gibi gitse ama kader kısmet ve artık sezeryan olunca çokta beklemeye gerek olmuyor
Ben hiç sezaryen doğumu araştırmamıştım ama bugünden sonra araştıracağım. Belki de düşündüğümüz gibi değildir. Annem 4 kez sezaryen oldu. Benim sezaryen ile ilgili pek iyi bildiğim şeyler yok.
 
Umarım haftası ile uyumlu hale gelir. Artık her hafta kontrole gitmemi istedi. Haftaya tekrar gideceğim.
İlk doğumda 1 hafta önce 2.700 demişti oğluma. 1 hafta sonra doğuma gittim 1 haftada 3e yaklaşmıştır diye hesap ediyorken oğlum bi doğdu 2550
 
Benimki 35+5 iken 2700 gramdı. Ondan onceki hafta 2500 civariydi. Yaklasik haftalik 200 250 gram aldigini dusunursek 40. Haftana kadar 1 kilo daha alacak. Ama tabi ultrasonlari dusununce yanilma payı falan bence 4 olmaz da usg de 4 gorünebilir. Kim bilir belji yavaşlar kilosu her hafta ayni artış olmayabiliyor. Her türlüsüne hazirla bari kendini sezeryan da olsa vardr bi hayr.
 
Ben de senin gibi düşünüyorum ama doktor çok net konuştu. Sezaryen doktorların işine mi geliyor acaba? Yani böyle direkt sezaryene yönlendiren doktor çok fazla.
 
Ben de 36+4de aynı şeyi yaşadım 3400dü ama doktorum hemen sezaryen diye düşünme belki bebek kilosunu sabit koruyacak bekleyelim bakalım doğum olabilir her an gelişimi önde ve iyi demişti. Bi panik ve endişe kaplamıştı ilk duyunca ya doğmazsa ve çok kilolu olursa diye, normal istediğim için, ama yoncambenim'in bebeği az almış duyunca demek ki bazen böyle hızlı alıp sonra yavaşlamaya geçebiliyorlar dedim rahatladım. Hem artık her şey çok değişti, annen zamanındaki gibi olmaz sezaryen bile olsa diye düşünüyorum Ben çok korkuyordum sezeryenden böyle düşünerek rahatladım
 
İlk doğumda 1 hafta önce 2.700 demişti oğluma. 1 hafta sonra doğuma gittim 1 haftada 3e yaklaşmıştır diye hesap ediyorken oğlum bi doğdu 2550
Demek ki bu ölçümler gerçekten çok farklı çıkabiliyor. Ben en azından normal doğumu deneyip gerekirse sezaryen olmak istediğimi söyledim ama iri bebek sezaryende de sıkıntı çıkarabiliyormuş.
 
Çok teşekkür ederim. Ben de biraz üzüldüm ama her şey olacağına varır sonuçta.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…