Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben de senin gibi düşünüyorum ama doktor çok net konuştu. Sezaryen doktorların işine mi geliyor acaba? Yani böyle direkt sezaryene yönlendiren doktor çok fazla.

Yani simdi devlette mesela zorla normale ısrar ediyorlar. Ama özellerde belki dokto4 risk almak istemiyordur. Benim doktorum da kiloluysa sanirim sezeryan diyormuş. Ben daha haftasiyla uyumlu oldugumdan normal deyince tamam bakariz dedi. Belki erken gelir daha fazla kilo almadan ya da ne biliyim yani o kadar kesin konuşması suan erken gibi bilemedim.

Kızlar 2 temmuzda doğuracaklar kimler kimler bana eşlik edecek
Benim 1 temmuz
Allahdan eylülde işimiz kalmıyo, iy yaptırdın indirmekle iyi olmuş Yukarda bankonun yanlarındaki iki oda suit odalarmış , diğerleri normal oda, vipi görmedim gerçi tutmam ama merak kapı süsü için orda her yapıda çengel asmalık vardı ben öyle görmüştüm asmak için yokmu senin baktıklarında . Asmak için apart olunca ben ona göre bişi yaptım kapı süsüne, tülde aldım, bizimkiler süslicek ayyy inşallh genişler denk gelir ışık güneş alan oda olsunda ben öyle istiyom

Ben de senin gibi düşünüyorum ama doktor çok net konuştu. Sezaryen doktorların işine mi geliyor acaba? Yani böyle direkt sezaryene yönlendiren doktor çok fazla.
Daha vaktin var bi kac hafta daha bak bakalım. Her sey son dakika degisiveriyor baksana şahit oluyoruz

Aynen doğru diyosun dediğin gibi 10 gün sonra yaşayıp görücez inşallah, sağlıklı bi şekilde alayım bebişis başka bişi istemem, öyle böyleee iyileşirm anne olmak kolay değilÇok teşekkür ederim

Mesela haziran annelerine dikkat ettim çoğu normalden zorunlu sezeryana geçti, cidden ne olucağı belli olmuyo
Herkes ikisinede kendini hazırlamalı

Mesela haziran annelerine dikkat ettim çoğu normalden zorunlu sezeryana geçti, cidden ne olucağı belli olmuyo
Herkes ikisinede kendini hazırlamalı
Kesinlikle öyle. Ben de artık araştırmaya başlayayım. Ne olur ne olmaz.

Bence de erken ama 12 temmuza kadar kendiliğinden gelmezse sezaryene alırız dedi.

Offf son bir ödev maratonum kaldı diğer notları girdim. Bu ödevlerin teslimine de yarın 9 a kadar süre vermişim nedense sınıfın yarışı yollamış yarışı yollamamis henüz. Dogurmadan notları girseydim. Demin girdiğim derste 4 kişi geçti sadece moralim bozuldu. Bir de yarın toplantim var. Doktor gitmeyeceksin dedi ama. Eğer iyi olursam gitmeyi planlıyor

Kızlar 6 dakika süren bel ve karın ağrısı olur mu ? Bugün ilk defa böyle uzun surdu .yalancı mı anlayamadım

Suit oda göstermedi müsait değildi sanırım. zaten düşünmedigimden
sormadım ne gerek var ekstra ücrete.Kapida bisey yoktu valla halledicez artık bi sekilde

Canım olcumden ölçüme bile çok fark edebiliyor. Benimde 2 haftadan fazla ilerde gelişimi.35+2 de özeldeki doktor 3313 olcmusdu. 35+5 de de devlette 3219 cikdi. Bacak boyunu mesela ozeldeki daha uzun olcmus, devletteki 3 gün sonra daha kısa olcmusdu.3 günde zayiflamamisdir yada kuculmemisdir herhalde ama ölçüm ve ultrason farki muhakkak oluyor.doktor görüşleride çok farklı kimi doktor normali destekliyor ne olursa olsun 4 4 buçuk üzeri değilse kilosu kimiside riske girmiyor pek.devletteyim ya ben farklı doktorlar olabiliyor biri sezeryan olabilir gelişime gore iri bebek demisdi, biri de 4500 üzeri olmadıkça normal deneriz riskli durum gelişirse sezeryana alırız demisdi. Son ana kadar gelişimleri nasıl gidecek o belirleyecek durumu sanırım hiç üzme kendini nasıl gelmek istiyolarsa öyle gelsinler inşallah

Doktorun neye dayanarak 37de alıyor acaba? Bana çok mantıksız geldi. Sezaryen için bile 38 dolunca alıyor doktorlar dedi arkadaşlar. Daha kaç hafta var önünde ve ne kadar alacağını bilmeden 37 de alırım mantıksız geldi. 4 kilo olsa 40. Haftan da olsa normal giden bir sürecin varsa normal olabilir.

Bence normal isteğini belirt. Ayrıca 37 erken bir tarih deneyimliler de katılacaktır buna. Zaten sezaryen alacaksa kilosunun çok önemi kalmıyor. Bana pek hoş görünmedi tablo. Tekrar bir konuşma yapıp açıklığa kavuştursan iyi olur.

Bana da abartı gelmiyor ama her gittiğimde böyle konuşuluyor. Yani doktorların ölçtüğü değerde yanıldıkları da oluyor. Bakalım nasıl olacak.
Bence kilosu normal çok çok değil. Ilk cocukta 4 kiloya kadar normal doğum mümkün ki yanılma payıda var. Bide son haftalar bu kadar almıyor.

Bence de erken ama 12 temmuza kadar kendiliğinden gelmezse sezaryene alırız dedi.
Doktora güvenmek şart ama bu durum bana biraz abes geliyor. Zaten sezeryan olacaksa kilo almasının çokta bir anlamı kalmıyor. Ben olsam en azından 39u beklemek isterdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…