- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #66.001
Ben de senin gibi düşünüyorum ama doktor çok net konuştu. Sezaryen doktorların işine mi geliyor acaba? Yani böyle direkt sezaryene yönlendiren doktor çok fazla.
Benim 1 temmuzKızlar 2 temmuzda doğuracaklar kimlerkimler bana eşlik edecek
Allahdan eylülde işimiz kalmıyo, iy yaptırdın indirmekle iyi olmuşAy bilmiyorum ya 39.haftada muayene edicem eğer bebek çıkabilecek gibiyse normal olucak falan dedi yani ürkütüyor bu doktor beni,ama haftaya gidince soyliycem korkuyorum riske atmayalım diye 1 hafta bi düşüneyim zaten 7 yıl sonra kavuşacam yavruma risk almak istemiyorum açıkçası.
Fiyatla ilgili bana da indirim yaptılar bu arada500 tl yaptı kaydettirdi.Eylul de bi daha olacakmış zam.
Tekrar odalara baktım,3.katta iki odaya baktım normal oda ama 13 nolu olan bayağı büyük ferahtı.kapi süsü icin de çift taraflı bantla yapıyolar dedi kız.insallah geniş odalar denk gelir ikimize de
Daha vaktin var bi kac hafta daha bak bakalım. Her sey son dakika degisiveriyor baksana şahit oluyoruzBen de senin gibi düşünüyorum ama doktor çok net konuştu. Sezaryen doktorların işine mi geliyor acaba? Yani böyle direkt sezaryene yönlendiren doktor çok fazla.
Aynen doğru diyosun dediğin gibi 10 gün sonra yaşayıp görücez inşallah, sağlıklı bi şekilde alayım bebişis başka bişi istemem, öyle böyleee iyileşirm anne olmak kolay değilÇok şükür atlattımm aynenn yaa
Benimde başıma ne geleceği bilmiyordumm hiç hic bilmeden git daha iyi çünkü korkarak gidiyosun ben hicbirşey oğrenmek istemedim sormadım hiç çunkü bildiğimiz seye korkuyoruzz ameliyata bile ben hiç korkmadan gittim düsün sende sorma bilme yaşayınca gör daha iyihepimiz aynı yaşıyacak degilizz
Mesela haziran annelerine dikkat ettim çoğu normalden zorunlu sezeryana geçti, cidden ne olucağı belli olmuyoBen de senin gibi düşünüyorum ama doktor çok net konuştu. Sezaryen doktorların işine mi geliyor acaba? Yani böyle direkt sezaryene yönlendiren doktor çok fazla.
Kesinlikle öyle. Ben de artık araştırmaya başlayayım. Ne olur ne olmaz.Mesela haziran annelerine dikkat ettim çoğu normalden zorunlu sezeryana geçti, cidden ne olucağı belli olmuyo
Herkes ikisinede kendini hazırlamalı
Bence de erken ama 12 temmuza kadar kendiliğinden gelmezse sezaryene alırız dedi.Yani simdi devlette mesela zorla normale ısrar ediyorlar. Ama özellerde belki dokto4 risk almak istemiyordur. Benim doktorum da kiloluysa sanirim sezeryan diyormuş. Ben daha haftasiyla uyumlu oldugumdan normal deyince tamam bakariz dedi. Belki erken gelir daha fazla kilo almadan ya da ne biliyim yani o kadar kesin konuşması suan erken gibi bilemedim.
Bilen çıkar belkiFalcimiyiz kiz biz
Falcı bacı ya yollaBilen çıkar belki
Umarım gönlüne göreve sağlıklı olurDemek ki bu ölçümler gerçekten çok farklı çıkabiliyor. Ben en azından normal doğumu deneyip gerekirse sezaryen olmak istediğimi söyledim ama iri bebek sezaryende de sıkıntı çıkarabiliyormuş.
Suit oda göstermedi müsait değildi sanırım. zaten düşünmedigimdenBenim 1 temmuz
Allahdan eylülde işimiz kalmıyo, iy yaptırdın indirmekle iyi olmuşYukarda bankonun yanlarındaki iki oda suit odalarmış , diğerleri normal oda, vipi görmedim gerçi tutmam ama merak kapı süsü için orda her yapıda çengel asmalık vardı ben öyle görmüştüm asmak için yokmu senin baktıklarında . Asmak için apart olunca ben ona göre bişi yaptım kapı süsüne, tülde aldım, bizimkiler süslicek ayyy inşallh genişler denk gelir ışık güneş alan oda olsunda ben öyle istiyom
Aaaaa olması lazımdı ben bidaha bakıyımSuit oda göstermedi müsait değildi sanırım. zaten düşünmedigimden
sormadım ne gerek var ekstra ücrete.Kapida bisey yoktu valla halledicez artık bi sekilde
Canım olcumden ölçüme bile çok fark edebiliyor. Benimde 2 haftadan fazla ilerde gelişimi.35+2 de özeldeki doktor 3313 olcmusdu. 35+5 de de devlette 3219 cikdi. Bacak boyunu mesela ozeldeki daha uzun olcmus, devletteki 3 gün sonra daha kısa olcmusdu.3 günde zayiflamamisdir yada kuculmemisdir herhalde ama ölçüm ve ultrason farki muhakkak oluyor.doktor görüşleride çok farklı kimi doktor normali destekliyor ne olursa olsun 4 4 buçuk üzeri değilse kilosu kimiside riske girmiyor pek.devletteyim ya ben farklı doktorlar olabiliyor biri sezeryan olabilir gelişime gore iri bebek demisdi, biri de 4500 üzeri olmadıkça normal deneriz riskli durum gelişirse sezeryana alırız demisdi. Son ana kadar gelişimleri nasıl gidecek o belirleyecek durumu sanırım hiç üzme kendini nasıl gelmek istiyolarsa öyle gelsinler inşallahKızlar sanırım ben de sezaryen olmak zorunda kalabilirim. Bugün 35+0 olduk. Kontrole gittim. Bebek 3100 gram olmuş. Boyu 50 cm. Doktor böyle giderse normal doğum yapamayacağımı söyledi. Ortama 37 haftalık görünüyor. Kafası 38+2. 12 temmuza kadar normal doğum olmazsa sezaryen ile almamız gerekir dedi.
Çok mu kilolu gerçekten? Yani 4 ü aşmaz gibi geliyor bana ama doktor ile tartışmaya girmek istemedim. Yine de normal doğumu çok istediğimi vurguladım. Hayırlısı olsun artık
Doktorun neye dayanarak 37de alıyor acaba? Bana çok mantıksız geldi. Sezaryen için bile 38 dolunca alıyor doktorlar dedi arkadaşlar. Daha kaç hafta var önünde ve ne kadar alacağını bilmeden 37 de alırım mantıksız geldi. 4 kilo olsa 40. Haftan da olsa normal giden bir sürecin varsa normal olabilir.Ben de senin gibi düşünüyorum ama doktor çok net konuştu. Sezaryen doktorların işine mi geliyor acaba? Yani böyle direkt sezaryene yönlendiren doktor çok fazla.
Bence kilosu normal çok çok değil. Ilk cocukta 4 kiloya kadar normal doğum mümkün ki yanılma payıda var. Bide son haftalar bu kadar almıyor.Bana da abartı gelmiyor ama her gittiğimde böyle konuşuluyor. Yani doktorların ölçtüğü değerde yanıldıkları da oluyor. Bakalım nasıl olacak.
Doktora güvenmek şart ama bu durum bana biraz abes geliyor. Zaten sezeryan olacaksa kilo almasının çokta bir anlamı kalmıyor. Ben olsam en azından 39u beklemek isterdim.Bence de erken ama 12 temmuza kadar kendiliğinden gelmezse sezaryene alırız dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?