Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Malesef çoğu doktor bir sebeple sezeryana yönlendiriyor artık. Benim de ilk çocuğumda aynı durum olmuştu. Bu yüzden son haftamda doktor değiştirmek durumunda kaldım. Doğum yaptığım gün 4 kilo gözükmüştü ultrasonda. 4.1 doğdu. Hiç bir sıkıntı olmadı. Çatının uygun olması önemli. Ama çatın gayet uygun diyen doktorum denemek bile istemedi.

Her gittiğimizde bi odaama yoktu hatta kiz yasak falan dedi çok saçma geldi bana ,bantla hallederiz artık
Hayatta benimki bantla durmaz bende bilerek cengeli görünce lastik yapmıştımbak bu mesela bizim hastane asmak için apart var kapıda, demekki bazı odalarda yok yanıma nolur nolmaz bişi alıyım ozman

Dediği tarih 38+1 aslında. Ama yine de ben normal doğumu çok istediğimi belirttim. Mutlaka karar vermeden önce başka bir doktordan da görüş alacağım. Çok teşekkür ederim.

Bence kilosu normal çok çok değil. Ilk cocukta 4 kiloya kadar normal doğum mümkün ki yanılma payıda var. Bide son haftalar bu kadar almıyor.
İnşallah son haftalarda daha fazla kilo almaz. Peki bu kafa ölçüsü de yavaşlıyor mu? Şu an kafası 23 gün öndeymiş. O da sıkıntı yaratabilir sanırım.

Hayatta benimki bantla durmaz bende bilerek cengeli görünce lastik yapmıştımbak bu mesela bizim hastane asmak için apart var kapıda, demekki bazı odalarda yok yanıma nolur nolmaz bişi alıyım ozman

Bence de al yanına yoktu bugün gösterdiklerinde.Bir de belli bi kat değil yani biz diğerinde 5.kata çıkmıştık şimdi 3.katta gösterdiler.Hangisi müsaitse oraya veriyolarmis sordum.

İnşallah son haftalarda daha fazla kilo almaz. Peki bu kafa ölçüsü de yavaşlıyor mu? Şu an kafası 23 gün öndeymiş. O da sıkıntı yaratabilir sanırım.
Canim benim oglanda hep önde gidiyordu. Son hafta bir baktık haftasına donmus hiç belli olmuyor bu işler.

Hoşgeldin @M-elek37 2

Tecrübelisin gelecek olsa bilirsin

Hareketli bebe iyidir

Şuan seninle aynu durumdayım, cidden çok canımı yakıyor ve durmuyor yani sabah sesi çıkmıyor diyordum simdi hiç durmuyor
Aynı anda hem kaburgama hem kasığımın iki yanına hem rahim ağzına vuruyor
Nasıl duracağımı şaşırdım.

Yaa bu paylaştığıniz şeyler bende görünmüyor bembeyaz ekran çıkıyor neden ki muhabbeti kaçırıyorum anlayamıyorum
Hareketli bebek iyidir diye biliyorum aslında.haraketi azalırsa gel diyolar hep doktorlar.

Valla içime su serptiniz. Demek ki gayet de her şey haftasına dönebilir.
Evet canım tabiki değişebilir, her hafta aynı gelişimi göstermeyebilir demisdi banada doktor.yonca nin da mesela 3300 di 3400 kusur oldu sanırım o ilk hızındaki gibi almadı.benimde bu sefer öyle çıkacak gibi hissediyorum Çarşamba kontrol bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…